İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mas tamam, formsuz, Akbaş yerine diyelim.
Yusuf?
Hiç değilse Yusuf sağa Abdül ortaya geçmeli bence. Solda Castillo. Burak ortaya.
kuco'yu daha düzelemedi farzediyorum yoksa direk sahada olmalıydı.
Bakalım ne bekliyor bizi.En son My tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 19:47.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Imkani olsa Seninle Damdoy reyizi bir odaya kitler sorunlarinizi halletmenizi saglarim.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım bugün Yusuf iyi oynar da final pasını atmak yamuk ayaklı N'Doye a kalmaz.
Geçen hafta kaç tane pozisyonu heba ettik.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Mas Erzurum maçında bile sırıttı Akbaşı tercih ederim her türlü sol bekte.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
kanki olarak cikarlar odadanİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImkani olsa Seninle Damdoy reyizi bir odaya kitler sorunlarinizi halletmenizi saglarim.
ndoye cok sempatik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bugün aldığım en güzel haberİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamdi Aslan yerine Erman Özgür var,sonunda be.
Yorum
-
Adamin dibi karakteri 10 numara herifin, Burak bile gol attiktan sonra ona kosuyor direk.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanki olarak cikarlar odadan
ndoye cok sempatikNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Başkanın yeğenine söyle ayarlasın.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImkani olsa Seninle Damdoy reyizi bir odaya kitler sorunlarinizi halletmenizi saglarim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum