Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi kalemize 2-3 gol atıp saçma sapan hatalar yapmazsak, güzel bir galibiyet bizi bekliyor. Futbolcularımız ayırım yapmadan her maça iyi konsantre olmalılar artık. Çünkü her takımı her yerde yenebilecek kalitemiz var ama bunun yanında mental sorunlarımız da var. Bu sorunları aşmak için maç kazanmaya iyice alışmamız gerek.

Yorum

• Bursa 24 puan Göztepe 24 ah Ersun ah sana ne diyeyim ben? Hakikaten çok kötü durumdayiz yahu.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• bursa kayseri ve göztepe bomba gibi
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa 24 puan Göztepe 24 ah Ersun ah sana ne diyeyim ben? Hakikaten çok kötü durumdayiz yahu.
          cayir cayir sövülmeyi hak ediyor
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Üstümüzdeki takımlar maç kazanma yarışına girdiler. Gs hariç hepsi kazandı. Bari biri daha takılsaydı, bu gidişle seri galibiyetler de fayda etmeyecek. Çok puan kaybettik şimdi yetiş yetişebilirsen.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üstümüzdeki takımlar maç kazanma yarışına girdiler. Gs hariç hepsi kazandı. Bari biri daha takılsaydı, bu gidişle seri galibiyetler de fayda etmeyecek. Çok puan kaybettik şimdi yetiş yetişebilirsen.
              Rrraaaadd oooollll
              fb de takilacak

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üstümüzdeki takımlar maç kazanma yarışına girdiler. Gs hariç hepsi kazandı. Bari biri daha takılsaydı, bu gidişle seri galibiyetler de fayda etmeyecek. Çok puan kaybettik şimdi yetiş yetişebilirsen.
                neyi yetisecegiz

birakin su zirve hesabini, bosuna takim üzerinde baski üretiyorsunuz

kazanirsak sadece fark 8 puan olmayacak, 7 de rakip var

bos hayaller bunlar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim ülkede bu tür maçlar kolay görünür ama şahsen en çok korktuğum maçlar bu tarz maçlardır. Çünkü rakibin acayip puana ihtiyacı var ayrıca kadro olarak çok potansiyelli takım. Mesela Antalya ile oynayacağımıza keşke içeride Göztepeyle falan oynasaydık. Puana ihtiyacı olan takımlara karşı daha dikkatli olacaksın daha ciddiye alacaksın bu futbolun kuralıdır. Umarım kazanırız Rıza hoca eski takımını iyi bilir bu bizim için büyük avantaj.

Yorum

• Antalyaspor'da Menez, Djourou, Musa Nizam, Salih Dursun, Sandro, Zeki Yıldırım, Danilo, Campos ve Nasri Trabzon'a götürülmedi.
                    Kaynak = Antalyaspor resmi sitesi

İki tane adam var dikkat edilecek.
                    Maicon ve Etoo..

Hedef ilk 4 olmalı.
                    Sampiyonluk, ilk 2 treni çoktan kaçtı...
                    Buna alışırsanız, ne kendinizi üzersiniz, ne de takımı baski altina alırsınız...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Süper Lig’in 14. haftasında yarın 20.00’de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, Trabzon’a geldi. Sakatlıkları bulunan 8 oyuncu Trabzon kafilesinde yer almazken, durumları belirsiz olan 2 oyuncu ise kafilede yer aldı…

Antalyaspor’da sakatlıkları bulunan Jeremy Menez, Johan Djourou, Musa Nizam, Salih Dursun, Sandro, Zeki Yıldırım, Danilo Campos ve Samir Nasri Trabzon kafilesinde yer almadı. Durumları maç saatinde belli olması beklenen William Vainqueur ve Diego Angelo ise kafilede yer aldı.

nerdeyse bütün defanslari yok

bu maci alamiyorsak en az alanya maci kadar aci olur
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neyi yetisecegiz

birakin su zirve hesabini, bosuna takim üzerinde baski üretiyorsunuz

kazanirsak sadece fark 8 puan olmayacak, 7 de rakip var

bos hayaller bunlar
                        Ne şampiyonlugu 2 pas yapamiyoruz lig bitti daha as kadroyu bile belirleyemedik sampiyonluk mu bekleyecegim, ben ilk 4 icin diyorum.

Ayrica biz burada takimi biraz yukarilarda gormek istiyoruz diye niye stres yasasinlar ? Adamlar milyonluk maaslara oynuyor ne stres olacaklar, onlar bile stres olacaklarsa biz ne yapalim ölelim mi? Futbolcu stres yasiyor lafi en sinir oldugum sey. Mac bitti mi oyuncu icin orada konu kapaniyor ama eger kazanamadilarsa Ts taraftari 1 haftalik yas ilan ediyor, sen gelmis burada stres diyorsun. Mourinho gibi konusturma beni burada
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu maçı ne yapıp ne edip almalıyız, yeterki orta sahayı sağlam kuralım.
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç maç bakmak lazım.
                            Ümitsiz arkadaşlar da haksız değil.
                            Son 3 yıldır her kritik maçta saçmaladık.
                            Ama Sivas maçıyla sadece 3 puan değil, sezonun geri kalanini kazandik.
                            Antalya maçında puan kaybetmemiz büyük sürpriz olur.
                            Haftaya Kasımpaşa maçı çok zor maç.
                            Mensah ve Neuymar sınırda. Bugün sikecilerin maçında özellikle Mensah kart görür ve cezalı duruma düşerse, o maç bize döner. Sistemleri için cok önemli bir futbolcu. Eksikliğini kolay kolay dolduramazlar.
                            Bursa maçı beklenenin aksine güle oynaya kazanacağımız maç olur. İçeri de oynadığı maçlar ile deplasmanda oynadığı maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var Bursanin. O kadar zıt performans hocayla alakali. Deplasmanda takımını korkak oynatıyor ve genelde silik bir futbolla puansiz ayrılıyorlar. İmkanı olan Bursanin bugün deplasmanda Konya ile saat 2'de olan maçını izlesin ve ne dedigimi görsün.
                            Karabük gercekten kendi sahasında 60 dakika eziyor rakiplerini oyun olarak. O maça kadar lig siralamasinda ne durumda olurlar bilemiyorum fakat kolay maç olmaz. Net golcü problemleri olmasa şuan asla düşme hattinda olmazlardi. Yine de 2 tane üst üste galibiyet alırlarsa rüzgarı terse döndürürler. 1 takıma patlayacaklar. Insallah o takim biz olmayız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bir arkadaşın değerlendirmesinde olduğu gibi
                            1- Eto yu iyi tutarsak.
                            2- maicon deniz ve eto yaa duran top ve yan toptan gol sansı vermezsek buyuk ihtimal yeneriz. ama pas yapıp oyunu en az yarı yarıya tutmalıyız.
                            nasri ölmüş ağlayanı yok

kasımpaşa su an izliyorum. hicte etkili degiller. bizim macta çok farklı olmaz. Biz Fb den iyiyiz bir çok konuda.
                            Bursa nun ustune saldırarak gidersen yenilirsin. yok kontrollu sabırlı olsursan sıkıntı çıkmaz. Karabük dikkatli olmamız gereken mac

herkes yendi antalyayı. biz neden yenmeyelim
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• eto hariç çöp bir takım antalya ne oynadıkları ne yaptıkları belli değil. büyük yıkım olur eğer ki puan kaybı gelirse
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Nasri'nin olmamasi iyidir, bitmis olsa dahi bir pas atar isi çözer falan... ve rakibin az hamlesinin olmasi iyidir iyi...
                                Ve kim ne derse desin ben ilk 4 ilk 2'yi geçtim sampiyonluga da inaniyorum... tabi yârin 3puani alirsak... he haftaya yine sil bastan falan olur ayri mesele ama karsilasma oynanmadan olumsuz düsünmek istemem... arada çok takimin olmasi daha iyi, sen rakiplerini yen yeter ki.. sonra o takimlar birbirleriyle oynadiginda puan kayiplari oldugunda bir anda kendini tepede bul... kalan 4 karsilasma zor ama kim ne derse desin, kagit üzerinde tam istedigimiz gibi içerde en zor rakiplerle oynuyoruz... ha belk Karabük içerde olsaydi iyiydi yoksa atiyorum Kasimpasa ile içerde, Bursa ile disarda oynasaydik hiç iyi olmazdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X