Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası Rıza hoca ile oyun olarak çok iyiye gitmesekte puan olarak iyiye gidiyoruz

Antalya osmanlı ve sivastan çok daha iyi bir takım. Ve oynayacaksak Gs macı kadar iyi oynamalıyız.
    Topu tutan takımlara zorlanıyoruz. Gol yemiyoruz ama zorlanıyoruz

Antalya da topu tutan bir takım. Göztepe gibi şok goller ile yenebilmeliyiz. Antalya gol yiyebilen bir takım. Kaliteli ayakları var ama en dikkat edilecek elbette etoo.
    deniz ve maicon a da dikkat.

Rıza Hocanın Td ligini gostermesi gereken mac. Oyun olarak kötüye gidiyoruz aslında. (iyi iken durum diyim). Umarım Gs macında ki gibi gerektiginde iyi top tutan. pas yapabilen bir takım oluruz.

3 mac rıza hocanın hocalıgı konusundan net fikir verir. Eger kazanırsa moralle ikinci yarı oldukca iyi olabiliriz. Bu bunlardan ilki. digeri kasımpasa ve bursa olcak
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Bu maçı Antalyaspor 2-0 kazanır.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rıza Hocanın Td ligini gostermesi gereken mac. Oyun olarak kötüye gidiyoruz aslında. (iyi iken durum diyim). Umarım Gs macında ki gibi gerektiginde iyi top tutan. pas yapabilen bir takım oluruz.
        Katılıyorum.
        Disiplinliyiz ve futbolcular maçlara motive.
        Takim fizik olarak iyi duruma geldi.
        Her maçı dikkat edin 90 dakika cikaracak güce ulaştık.
        Bu saatten sonra büyük sürpriz olmazsa iyiye gitmemiz lazim, oyun olarak da.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Goc etmek icin dogdular, ya goc edecek, ya da olecekler. Korkunc tehlikelere ragmen ilerliyorlar.
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 22:52.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu maç stresli olacak, İnşallah yeneriz.İyi oyun tabii ki hedef,fakat önemli olan 3 puan almak
            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
            Kobra

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cekirge 3. de intihar eder ziplayamaz. Bu maci kazanalim forumu birakirim, hesabimi ortaya koydum. Hatta artiriyorum kalpli cicekli bocekli pembe tisort giyip kafamda huni elimde silindir cisimle düüütt düüüüt diye diye Taksim Heykeli etrafinda 61 tur atarim aksam haberlerinde izlersiniz. Sansa bala 2 kere zipladik iste 3. olmaz. Olsun ben buradayim, hodri meydan.

Bir umuttur mac kazanmak. Ts icin o umut %1 falan (Oguzlu)
              Çok olumsuz düşünüyosun ama yorumuna katılıyorum.. Ne zaman kritik mac kazandık hatırlamıyorum. Antalya maçından beraberlik çıkarsak büyük başarı galip gelirsek şeytanın bacağını kırarız ciddi oranda düzeliriz ama sanmıyorum tipik beraberlik maçı. Şu bjkyi izledimde adamlar nasıl canla başla oynuyorlar helal olsun ..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tam bel doğrultacak maç. O yüzden kazanamayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Futbolculara düşmanıymış gibi bakan gayet sakin bir insanı bile çileden çıkaracakmış gibi bir yüz ifadesine sahip olan hakem Yaşar Kemal'i dikkatle izleyecem bakalım aynı davranışlarına devam edecek mi...Adamın yönettiği her maçı sırf yüz ifadesini görüp gülmek için izliyorum...En son şikecilerin maçını yönetmiş Sivaslı Ziya'ya "Kes lan" demişti

Maça gelince valla rakipte Eto'dan başka topu bizim kaleye sokacak taşıyacak adam yok hepsi vasat adamlar...( Nasri hariç ama herif vurdumduymaz zorlamaz bizi)

Eto'yu tut al maçı...Antalya'yı da analiz edecek değiliz bir şekilde alırız maçı...Yusuf'un yerinde de Abdülkadir oynasa da izlesek keyifli olur...
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Sivas maçı kritik değil miydi sanki ? Gereksiz hurafelerle beynimizi doldurmanın bir manası yok. İyi oynarsan kazanırsın, o kadar.
                    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haklısın ama nedense bu sezon içime doğuyor, 4-5 takımın şampiyonluğa oynayacağı ve bizim şampiyon olacağımıza dair hislerim var.
                      dostum böyle düşünceleri görmek bile insanı kıpır kıpır yapıyor ya şaampiyon olursak nasıl olur belli deil

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Bu lig çok enterasan lig
                        Kalan 4 maçımızdan en zoru lig sonuncusu Karabük maçı.
                        Karabük maçlarını düzenli takip edip analiz eden var mı ?
                        O takımın 8 puanda kalması inanılmaz

Antalya ise Eto ve Nasri'ye rağmen ligin en kolay mağlup edilebilecek takımlarından birisi
                        Ben bu maçta puan kaybını iş kazası olarak değerlendirmem.
                        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 01:04.
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Su maci alalim gerisine sonra bakariz mac mac gidip yukarının puan kaybini beklemeliyiz en azindan ilk 3 te olmak mukemmel olur sene sonunda
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu lig çok enterasan lig
                            Kalan 4 maçımızdan en zoru lig sonuncusu Karabük maçı.
                            Karabük maçlarını düzenli takip edip analiz eden var mı ?
                            O takımın 8 puanda kalması inanılmaz

Antalya ise Eto ve Nasri'ye rağmen ligin en kolay mağlup edilebilecek takımlarından birisi
                            Ben bu maçta puan kaybını iş kazası olarak değerlendirmem.
                            Kalan son 4 maçımızdaki en zor müsabaka içerdeki Bursaspor maçı olacak. Bursaspor çok iyi top oynuyor.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bu macin anahtari ne olur bilemem ama yine kornerlerde direklere adam yerlestirmezsek ve bunlar kafaya iyi cikiyorsa oraya ordan yiyecegimiz bir gol yazabiliriz. aslinda galibiyetten baska önemi olmayan bir mac. bakalim defansimiz ne yapacak hubocan durica kucka oynarlarsa ciddi veri alabilecegimiz bir mac olur.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ah... beni heyecan bastı gene !
                                Şu Antalya'dan 3 puanla dönersek.
                                Liderle aramızda 7 Puanlık fark kalıyor ve bu hiç bişey değil.
                                Bu şanslı Trabzonsporun halen şampiyon olabilme ihtimali çok yüksek demektir.
                                Tek tereddütüm son yıllarda önemli kırılma maçlarını bir türlü lehimize çeviremediğimizdir.
                                Umudum bu sefer Rıza hocanın motivasyonu ile şeytanın bacağı kırılacak inşallah.
                                Biz hele bu maçı alalım, koskoca bir 2. devre sezonunda galibiyet serisine devam edersek lideri yakalyıp fark bile atarız gibime geliyor.
                                En son Mehmet tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 05:42.
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X