Arkadaşlar burada olup da maça gidecek durumda herkesten ricam lütfen Pazartesi orada olun ve takımı sonsuz destekleyin. Başka Trabzonspor yok. 4,500 satılan bilet ne olursa olsun bize hiç yakışmıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Birileri "sampiyonluk hesaplarina baslamayin" demis he mi
Ben yavas yavas basliyorum.. hele istenilen sonuçlarin çiksin bu hafta, biz de kazanalim, o zaman tamamdir...
Inanmak gerek, inanmak zorundayiz, vakti geldi sampiyon olacagiz, olmaliyiz... 4'te3 yaparsak fenâ olmaz, 3g +1b olursa iyi , 4'te4g olursa tadindan yenmez...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
35 puanla bitirebilseydik yariyi olabilirdi ama artik imkansiza yakin.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirileri "sampiyonluk hesaplarina baslamayin" demis he mi
Ben yavas yavas basliyorum.. hele istenilen sonuçlarin çiksin bu hafta, biz de kazanalim, o zaman tamamdir...
Inanmak gerek, inanmak zorundayiz, vakti geldi sampiyon olacagiz, olmaliyiz... 4'te3 yaparsak fenâ olmaz, 3g +1b olursa iyi , 4'te4g olursa tadindan yenmez...
Su da var tabi geriden gelmenin bazi avantajlari var elbette.
Umut tükenmez.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Korkmazlar, ilgilenirlerİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 maçtan min. 10 puan çıkarırsak 2. devre korksunlar bizden.
Ekinler ekilir... anlarsınya.
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
-------------------------Onur----------------------
Pereira-------Hubocan-------Durica----------Mas
----------------------Onazi-------------------------
--------------------------------Kucka---------------
Yusuf-------------------Ndoye---------------Castillo
--------------------------Burak-----------------------
Bu tarz bir kadro çıkabilir.Büyük ihtimalle defansın önünde Okay oynar ama ben rakibi karşılama ve çabukluk açısından Onazinin daha doğru bir tercih olabileceğini düşündüğümden ilk 11 e onaziyi yazdım..Kontra ataklarda sıkıntı yaşamamak için en doğru tercih bence bu olur.
Yorum
-
Haklısın ama nedense bu sezon içime doğuyor, 4-5 takımın şampiyonluğa oynayacağı ve bizim şampiyon olacağımıza dair hislerim var.İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkmazlar, ilgilenirler
Ekinler ekilir... anlarsınya.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum