Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olcay mı oynar Ndoye mu Yusuf mu farketmez.
    Abdülkadir oyun disiplinlerinin kaybolduğu takımların yorulduğu dakikalarda girmeli yine oyuna
    En iyi verimi hep bu şekilde aldık
    Örnekler fazlasıyla mevcut
    Abülkadir'in en iyi maçları sonrada girdiği Göztepe Gençler Sivas maçları
    En vasat maçları 11 çıktığı Alanya Başakşehir Akhisar maçları

Olcayı 1 aylık ceza sürecinden sonra ilk ne idüğü belirsiz kupa maçında değerlendirip silmek de tipik Trabzonspor taraftarlığı işte
    Burada bazı oyuncuların kredisi 0.5 maçtır bazı futbolcuların kredisi 15 maçtır

Futbolun yetenek hız göze hoş gelen hareketlerden ibaret bir sanat dalı olmadığı düzenli aralıklarla suratlarımıza çarpılmaya devam edecek
    En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 01.12.2017, 11:00.
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Hoca 11'i bozmaz rahat olun.

Yorum

• Kimin oynayacagi cok da önemli degil. Önemli olan konsantremizi bozmamamiz. Gecen sezon su an ki formundan da daha iyi olan Antalya'yi evire cevire 3-0 evinde yenmistik.

Yeter ki oynayacak olan oyuncular isini ciddiye alsin. Skor zaten gelir.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maça Yaşar Kemal Uğurlu atanmış. Kötü bir hakem, sevmiyorum bu sevimsizi.
          *
          Turgay kardeşim;

Düşünemeyeceğin kadar uğurlu hocayı iyi tanıyorum.
          Uğurlu hoca kötü bir hakem değil.
          bence sevmelisin,bize kötülük yapacak en son hakem diyorum.
          geçen sezonu hatırla,adana maçı hariç tüm maçlarımızı kazandık uğurlu hocayla,
          bu sezon akhisar maçımızı yönetti,sıfır hatayla,hakemlik hiç bir şey yoktu.
          bu maç için Ankara'dan kızlarımla birlikte bu maçı izlemeye gitmiştik,
          seremonide Yaşar Kemal Uğurlu hocanın elinden tutup sahaya çıkan çocuk benim kızımdı.
          nasip olmadı kazanmak,çok ağır unutulmayacak ağır bir yenilgi aldık.
          *
          antalya maçı zor geçecek,
          rıza hocanın eski takımı olması avantajımız,
          disiplini elden bırakmadan oynamamız şart.
          alınacak galibiyet farklı güzel düşüncelere sevk edebilir bizleri.
          *
          benim onbirim;
          onur
          pereira hubucan durica mas
          kukca okay
          castillo yazıcı olcay
          burak

rıza hocanın çıkacağı onbir;
          onur
          pereria hubucan durica mas
          onazi okay
          castillo yazıcı burak
          ndoye

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            *
            Turgay kardeşim;

seremonide Yaşar Kemal Uğurlu hocanın elinden tutup sahaya çıkan çocuk benim kızımdı.
            *
            *
            benim onbirim;
            onur
            kukca okay
            castillo yazıcı olcay
            burak

onur
            onazi okay
            castillo yazıcı burak
            ndoye
            Uğur abi, affına sığınarak; ligimizde iyi hakem olduğunu düşünmüyorum. Potansiyeli olanlar var ama iyi hakem yok. Buna Cüneyt Çakır da dahil.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay olmuyor stoper olarak ne zaman oynasa facia oldu. Sosa ve Kucka simdiki form durumlari ile oynarlarsa orta sahamiz bu sekilde cöker. Bongonda'yi adam akilli bir mac izleyemedim neden hic tercih edilmiyor anlamiyorum.
              Okay Uğur'dan iyidir. Durica şuan fizik olarak çok kötü. Akbaş'ı da pek beğenemiyorum. Geriye Okay-Hubocan tandemi kalıyor. Hem böylece ortasahada Kucka'ya yer açılmış oluyor. Okay ve Onazi aynı anda oynayınca kısırlık yaratıyor.

Ortasaha oyuncularımızın Onazi dahil hepsinin fizik problemi var. Hangisini oynatsan ortasaha yolgeçen hanına dönüyor. Kucka ve Sosa oynamadı da ne oldu geçen maçlarda. Onazi, Yazıcı ve Okay'ın yan yana oynadığı Osmanlı ve Sivas maçlarında adamlar 2 pasla tüm ortasahayı ekarte edip stoperlerimizle karşı karşıya kalıyordu. Ama kabul ediyorum, Bero varken ortasahamız daha derli toplu oluyor. Belki Kucka yerine o oynayabilir, lakin Sosa şart. Takımdaki tek yaratıcı oyuncu denebilir. Ayrıca ne kadar kondisyon eksikliği olursa olsun diğerlerinden daha çok koşuyor ve sorumluluk alıyor adam, haksız lince maruz kalıyor.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                *
                Turgay kardeşim;

*
                *
                benim onbirim;
                onur
                kukca okay
                castillo yazıcı olcay
                burak

onur
                onazi okay
                castillo yazıcı burak
                ndoye
                Eyvallah abi, sen öyle diyorsan öyledir. Ama bizde hakem olayı Deniz Ateş Bitnel öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor. Öncesi aklıma geldikçe bu hakemlerin alayından nefret eder oldum.

Yorum

• Bu maçta Volkan Şen süre alabilir, idman videosunu izledim de.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sakatlıktı cezalıydı derken ideal kadro kendi kendine yavaş yavaş oluşuyor. Geri dörtlü tamam. 2-3 mevkiyi de oturtursak sonunda doğruyu bulacağız, az kaldı.

Yorum

• Orta saha da onazi - kucka- sosa üçlüsünü görmek isterdim ancak bu maçta da olmayacak. Her ne kadar iyi oynamasak da mücadele edince ister istemez kaliteli kadro kazanıyor. Sezon başı transfer edildiğinde stoper de kötü değil dediğim hubocan sonunda stoper de şans buldu ve formayı kaptı.Artık devre arası yanına bir isim transfer ederiz. Antalya maçına : Onur - pereira-hubocan-durica-mas- okay - onazi- yusuf- castillo - ndoye - burak ilk 11 i ile çıkar rıza hoca. Her ne kadar bu ilk 11i istemesem de rıza hoca bu 11 ile kazanıyor saygı duymak lazım.

Yorum

• Okay, Olcay, Yusuf ve Ndoye'u görmek istemiyorum.

Yorum

• Pazartesi maç mı olur ya
                          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nun ilk maçında deplasmanda Orhangazi Belediyespor'u 3-0 yenen Antalyaspor, rotasını bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı lig maçına çevirdi. Takım, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde, Teknik Direktör Leonardo Araujo gözetiminde düz koşu ve regenerasyon çalışması yaptı. Antrenmana; sakat futbolcuların yanı sıra FIFA'nın davetlisi olarak 2018 Dünya Şampiyonası'nın kura çekimlerine katılmak üzere Rusya'ya giden Samuel Eto'o da katılmadı.

Antalyaspor‘da güncel sakatlar:

- Ozan Evrim Özenç
                            - Salih Dursun
                            - Johan Djourou
                            - Diego Angelo
                            - Sandro
                            - William Vainqueur
                            - Zeki Yıldırım
                            - Samir Nasri
                            - Danilo
                            - Jeremy Menez
                            - Mostafa El Kabir

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 01.12.2017, 17:58.

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nun ilk maçında deplasmanda Orhangazi Belediyespor'u 3-0 yenen Antalyaspor, rotasını bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı lig maçına çevirdi. Takım, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde, Teknik Direktör Leonardo Araujo gözetiminde düz koşu ve regenerasyon çalışması yaptı. Antrenmana; sakat futbolcuların yanı sıra FIFA'nın davetlisi olarak 2018 Dünya Şampiyonası'nın kura çekimlerine katılmak üzere Rusya'ya giden Samuel Eto'o da katılmadı.

Antalyaspor‘da güncel sakatlar:

- Ozan Evrim Özenç
                              - Salih Dursun
                              - Johan Djourou
                              - Diego Angelo
                              - Sandro
                              - William Vainqueur
                              - Zeki Yıldırım
                              - Samir Nasri
                              - Danilo
                              - Jeremy Menez
                              - Mostafa El Kabir

diego sakat olmasin

son mac efsaneydi, sikecilerden para alsa okadar rahat gol atmalarina izin vermezdi

bu mac hami hoca dönemindeki macin rövansi olabilir

bilet satisi rezil olmasaydi garanti olurdu

En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.12.2017, 17:57.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                diego sakat olmasin

son mac efsaneydi, sikecilerden para alsa okadar rahat gol atmalarina izin vermezdi

bu mac hami hoca dönemindeki macin rövansi olabilir

bilet satisi rezil olmasaydi garanti olurdu

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Antalya bu halde devam ederse kümeye de düşer.
                                İşleri zor. Bildiğin tatil beldesinde takılan bir kulüp kıvamına geldiler.
                                İyi kötü Riza hoca topluyordu biraz.
                                Leonardo da hoca filan değil.
                                O da cok sallamiyor gibi bu durumu.
                                Yönetimleri karışık.
                                Ayin 7'sinde kongreleri var.
                                Hepsi salla başını, al maaşını modundalar.
                                Basit hatalar yapmazsak rahat bir galibiyet alırız gibi.
                                Puan kaybı çok büyük sürpriz olur bence de.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X