30 bin üzeri olmaz ise pazartesi gününden kaynakli olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Rıza hocanın iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum
Hele hafta içi benim olduğum yerde şike olmaz deyip FIFA sürecindeki bir davaya dair TS yi tohmet altında bırakması yenilir yutulur şey değildi.
Bunu da sineye sessiz sedasız çekti TS camiası
Bakın camia diyorum yönetim demiyorum
Eğer yönetim olsa bu açıklamadan hemen sonra bavulunu eline verip güle güle derdi.
Ama onu yapacak bir kişi bile yok
Maalesef Tslilik duruşu diye bir şey kalmamıştır
Tüm maçları kazansan ne yazar bundan sonra
Sivas maçını da balığına kazandık zaten. Rodellaga oynamadan bir kişi eksiğizNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Konuları birleştirir misiniz [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]?
Yorum
-
Sivas galibiyetiyle birlikte şu maçı almak zorunluluk haline geldi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu konu basın toplantısındaki konuşmaları akabinde yeteri kadar konuşulduğundan, başlıkta tekrar gündeme taşımayı pek de istemiyorum. Tepkiniz asla haksız değil ama Mecnun başkanın sözüne güveniyorum diyen Hacıosmanoğlu'nu, FB'li oyuncular ve Aykut temiz iması yapan Şenol Güneş'i unutup Rıza Hoca'ya sarmak da çok adil değil. Rıza Hoca'nın şikeyle uzaktan yakından âlakası olmadığı herkesin malumu ama bu ondan habersiz işler dönmeyeceğini göstermiyor. Bu tarz bir yorum yapsaydı da, bu sefer yıllarca emek verdiği memleketinde hain damgası yiyip işleri başka noktaya taşıyacaktı. En doğrusu konuyu üstü kapalı geçiştirmeseydi. Orada hataya düştü...İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza hocanın iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum
Hele hafta içi benim olduğum yerde şike olmaz deyip FIFA sürecindeki bir davaya dair TS yi tohmet altında bırakması yenilir yutulur şey değildi.
Bunu da sineye sessiz sedasız çekti TS camiası
Bakın camia diyorum yönetim demiyorum
Eğer yönetim olsa bu açıklamadan hemen sonra bavulunu eline verip güle güle derdi.
Ama onu yapacak bir kişi bile yok
Maalesef Tslilik duruşu diye bir şey kalmamıştır
Tüm maçları kazansan ne yazar bundan sonraTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum