Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9.Hafta l Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teknik heyet tüm futbolcularla tek tek özel toplantı yapması lazım rıza hoca bütün futbolcuları psikolojik olarak tanımalı. ne oluyo ne bitiyo teknik heyet bunların üzerine yoğunlaşıp bu adamlardan verim almak en büyük iş şuanda bu. ersun yanalın çıkardığı kadronun aynısını çıkarıp kopya çekermişçesine değişikliklerle bu oyun dönmez!

Yorum

• MUSTAFA; Diger stoperlerden tek olumlu farki hizi...kademe anlayisi olmamasi, yaptigi gereksiz (özellikle cezasahasi icinde ve cevresinde) müdahaleler, top ayaginda ne yapacagini bilmemesi onu Trabzonspor icin yetersiz bir stoper oldugunu gösteriyor.

Yorum

• bjk tv de u19 elit ligi maçı var bjk-trabzonspor onu izleyin ilk yarı bitti,bizim uşaklar deplasmanda 3-0 galip.Abilerine bak birde bu pırıl pırıl çocuklara.
        Basarilar
        Sevgiler Saygilar

Yorum

• MAS; Pereira kadar olmasada, basit oynadiginda yeterli bir solbek. Sol stoperin yetersizliginde ve önündeki arkadasindan yeteri kadar yardim alamadiginda o da bocalamaya basliyor.

Yorum

• Sorun futbolcu sorunu değil..Takım içi adalet sağlayacak bir otorite yok. Takıma sahip çıkacak da yönetimsel bir idare yok.

Tek tek baktığınız zaman son yılların en iyi kadrosu.
            Kucka Slovak milli takımının en önemli futbolcularından.
            Onazi Nijerya milli takım kaptanı.
            Sosa 2 sezon önce ligin tozunu attıran adam,lige gelmiş en iyi 10 numaralardan.
            Burak Milli takımın en önemli golcüsü.
            Abdülkadir,Yusuf Türk futbolunun geleceği..
            Rodallega yıllarca EPL de oynamış ligimizin önemli golcülerinden.
            Mas Arjantin milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu.
            Olcay,Onur,Okay formsuz olsalarda değerli futbolcular..

Sorun bunları bir araya getirip takım yapabilmekte..Otorite sağlayabilmekte.Trabzonsporu bu futbolculara benimsetebilmekte..
            Vee formayı adaletli dağıtabilmekte..
            Takım içi güven,adalet vs. sağlanmazsa herkes kendini düşünür,takım olmaktan uzaklaşırız.Sorun burada..
            Ersun takımın içine sıçıp gitti. Yönetim desen zaten futbol aklı yok.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk tv de u19 elit ligi maçı var bjk-trabzonspor onu izleyin ilk yarı bitti,bizim uşaklar deplasmanda 3-0 galip.Abilerine bak birde bu pırıl pırıl çocuklara.
              Dk.55 2-3 su an, bunlar, da saçmalar yenilirler simdi,, hastalik gençlere de bulasmis mk yeter yaa
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• OKAY; Nedenini bilmiyorum ama haftalik performansi cok degiskenlik gösteriyor. Bir hafta cok iyi, sonraki hafta cok kötü...hatta mac icinde bile bir iyi bir kötü. Oysa iyi bir ortasaha icin tüm özellikleri var, yetenekleri cok...ikili mücadele de iyi, hava toplarini alabiliyor, topu kullanabiliyor, oyunu okuyabiliyor...tek eksigi ISTIKRAR. Yolu Senol Günes'le kesisirse cok önemli bir yere gelebilir...

Yorum

• Bu günlerin baslangici geçen sene sonu el frenini çekip avrupa'ya katilmak istemememizle oldu... 4.bitirecektik, bunlarin hiçbiri yasanmayacakti.... bas sorumlu ersun, ve bunu seyreden baskan 2 büyük sorumludur... simdi laga luga yapip fuzuli açiklamalar yapmasinlar... gibtirin gidin lan
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor okyanusun ortasında su alan bir gemi.

Kurtuluşu yok.Dibi görecek.

Küme düşecek.Bunu kimse engelleyemez.

Çok başından beri oynanan oyuna,başlatılan projeye; şehrini ve kulübünü, ama makam ama para için satan halkın çanak tuttuğu bu şehir takımı artık bitmiştir.

Paçalarına kadar siyasete bulaşmış bu kulübün ne dik duracak bir ileri geleni,yönetimi, ne de icazet almadan tepki verebilecek bir kanaat önderi bulunmamaktadır.

Artık oyun bitti. Bir devir kapandı. Sevdamız,efsanemiz,ihtilalimiz kepenkleri kapattı.

Ha bitti mi aşkımız? Asla.

Belki böylesi daha hayırlı olur.

İçimizdeki hainlerden temizlenip geliriz bir daha.
                    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• gs maçını kkaybetsek bile küme düşmeyiz bu kadroyla düşmeyiz küme bende kümeye düşme tehlikesi var dedim ama abartmamak lazım ligin ikinci yarısı var
                      İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor okyanusun ortasında su alan bir gemi.

Çok başından beri oynanan oyuna,başlatılan projeye; şehrini ve kulübünü, ama makam ama para için satan halkın çanak tuttuğu bu şehir takımı artık bitmiştir.

Paçalarına kadar siyasete bulaşmış bu kulübün ne dik duracak bir ileri geleni,yönetimi, ne de icazet almadan tepki verebilecek bir kanaat önderi bulunmamaktadır.

Artık oyun bitti. Bir devir kapandı. Sevdamız,efsanemiz,ihtilalimiz kepenkleri kapattı.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor okyanusun ortasında su alan bir gemi.

Hasarli bir gemi ile okyanusa cikarsan olabileceklerden birini yasiyoruz...yani, özellikle stoperlerini önceki sezon gördün ama bunlarla lige basladin. Bu hata diger eksiklerinde (saha icinde ve disinda) ortaya cikmasina neden oldu.

Yorum

• Mevzu eksik oyuncu yada kadro mühendisliği değil.mevzu futbolcularin,yöneticilerin,menajerlerin elinde oyuncak olmuş bir zamanların efsanesi Trabzonspor
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu günlerin baslangici geçen sene sonu el frenini çekip avrupa'ya katilmak istemememizle oldu... 4.bitirecektik, bunlarin hiçbiri yasanmayacakti.... bas sorumlu ersun, ve bunu seyreden baskan 2 büyük sorumludur... simdi laga luga yapip fuzuli açiklamalar yapmasinlar... gibtirin gidin lan
                            Katılıyorum, raydan bir çıktık çıkış o çıkış.

Yorum

• Nasıl toparlanacağız, nasıl düzeleceğiz bilemiyorum. nerden tutsak elde kalıyor.

puan kaybını öngörsem de kalktım gittim malatyaya. sırf passo sitesinden maça rağbet olmadığını görüp o tribün boş kalmasın diye. gerçi yine boşluk vardı ya neyse. sahipsizlik ve boşvermişlik maalesef bizi daha da sıradanlaştırıyor. insanın içini acıtıyor. tribünde ağlayan o hanımefendiyi ne kadar teselli etmeye çalışsak ta bi türlü gözyaşlarını dindiremedik. daha da kötü olduk haliyle. saha içiyle ilgili birşey söylemek istemiyorum maçın özetini bile yeni izledim. bu takımın teknik taktikten ziyade daha öncelikli problemleri var. burak ın oyundan alınmasını istemesi, sosa nın vurdumduymazlığı ve volkan ın oyuna girişi aynı kaynaktan oluşan sıkıntılar maalesef: yönetilememe...
                              There is no spoon...

Yorum

• Tarafatar olarak ik önce stadda birlik olalım ,her grup kendi havasında bize en fazla 2 grup yeter ,biz tek ses olmadığımız sürece böle döner dururuz, başkana da fazla kızamıyorum ,yıllar soınra en iyi kadroyu kurdu. ama helva yok malesef,,
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X