Akhisar lige çıktığından beri başımıza bela oldu. Bütün yıkımlar hep Akhisar maçlarıyla oldu. Küme bile düşüyorduk Sadri Şener, Şenol Güneş istifa etmişlerdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
Bu maç için ne denir ki ? İki kelime ile açıklanır. Acı verici. Ama bundan daha acı verici olan şey taraftarımızdaki tepkisizlik ve alışılmışlık. Basit bir anadolu klubü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bir efsane vardı o da rezil olmaya başladı 6-0 lar 7-0 lar 6-1 ler 3-0'dan 4-3 maç vermeler...
Sıkıldım, bunaldım. Geleceğe dair fazla bir umudum yok. Abdülkadir ve Yusuf için izliyorum şu an maçları. Yazıklar olsun...2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
belgem yok ama haberler ve videolar var nette ararsan bulursunİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmir marşı söyleyen kim dövülmüş ?
Böyle bir iddia ortaya attığına göre sağlam bir kanıtın var
göster de bilelim ?
Yorum
-
1 sene miz sırf istikrar diye kayboldu şerefsizi Alanya maçında yollayacaktık en geç ama neymiş bjk maçı varmış e şimdi ne oldu tarihin en farkını yedik. Memnun musunuz yanalcilar adam gitmeden birde iyi küfür etti adama helal olsun bize az yaptı. Tarihin en farklı mağlubiyeti evimizde evimizde aldık ligin en çok gol yiyen takimiyiz bunda hoca kadar sahtekar yönetimin ve futbolcuların sucu var.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Ersun Yanal'ın sadece Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Okay, Volkan Şen, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir ile vedalaşıp diğer oyuncularla vedalaşmaması üzerine yönetimin neden başarısız olduğumuz anlaşıldı dediği öğrenildi.Ersun Yanal'ın nasıl bir egoist olduğu gerçeği ortaya çıktıS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Uğur oynayanlardan iyi değil ki, Uğur da çok kötüydü sezon başından beri.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKenarda ısınan Uğur Demirok ısınırken ağladı. Neden oynamıyorsun sorulunca ellerini kaldırdı bilmem dedi..
Adamsın Uğur adam en azından ruhunla oynuyordun..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bu haber yalanlandı. Olcay ile en başta vedalaşması gerekirdi.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın sadece Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Okay, Volkan Şen, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir ile vedalaşıp diğer oyuncularla vedalaşmaması üzerine yönetimin neden başarısız olduğumuz anlaşıldı dediği öğrenildi.Ersun Yanal'ın nasıl bir egoist olduğu gerçeği ortaya çıktı"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Hayır, fb maçından sonra ( Rodi yerine N'Doye ile oynadığı için o maçı kaybettik) yollar ayrılmalı idi.İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok geç kalındı malesef. Alanya maçından sonra hoca kovulmalıydı.
Olan oldu bu saatten sonra bu kanı bozuğa tazminat vermememiz gerekiyor, tazminatını alıp gidebilmek için sezon başından beri takımı sabote ediyor. Burda görev taraftarın"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İşini seven, her gün gecesini gündüzüne katıp takımın oynadığı futbolu bir tık öteye taşımaya çalışan, sistemin pisliklerine hiçbir şekilde bulaşmamış bir yabancı hoca gelmeli. İstikrar ancak böyle yakalanır.
İdeal isim Preud'homme.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
sıradanlaştık..
okan buruk diyor ki,
trabzonda,
bizlerin önünde
gol atacağımızı biliyorduk emindik diyor.
bu kadar gol atacağımızı bizde beklemiyorduk...
ne durumda olduğumuzu net bir şekilde anlatıyor
bunu diyen bjk,gs,fb nin hocası değil
akhisarın hocası.vay halimize
ne durumlara düştük.yazıklar olsun sizlere.
kişiliksizler.
Yorum
-
İşin teknik direktör boyutu bir tarafa sahada skora isyan eden tek oyuncu Abdülkadir'in olması utanç vericidir. Bu kadro istese ancak bu kadar rezil bir skora imza atabilir. Bilerek oynamayan, takımı sabote eden, isyan etmeyen kim varsa yazıklar olsun hepsine.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Bunu teknik traktör diye kimler almiş acaba?bunun önceki gelişlerinde ne oldu da şimdi ne olsun?bunun koyu fenerli olduğunu bilmeyen mi var?bu yil ne olacaği geçen yildan belli değil miydi zaten?
Sen gel 10 hafta kadar yenilgisiz git,sonra kalan haftalarda bir anda tepe taklak ol!.var mi böyle bi saçmalik?teknik traktör diye iş başinda tutulan bu zoptirik bu işi profesyonelce daha da ileri getirmiş ve artik ayni entrikalari haftalara yaymaya bile gerek duymadan 90 dk içine siğdirmaya başlamiş.maçta önce attiği gollerle skoru önde götürmesi,maç sonuna doğru da ya berabere kalmasi,ya da maçi kaybetmesi bunun ispati işte. Bu akşam da iyice saçmaladi.
Bu kulüp bu traktöre hangi imkani sağlamadi da bu işi buralara getirdi bu?.(hem de 3.kez) nerde bu yönetim?nerde bu kulübün akilli düzgün insanlari?nerde gerçek trabzonsporlular?hala mi uyumaya ve rezil kepaze olmaya devam? Bu zoptiriğin istifasini kendisine birakirsaniz daha çok beklersiniz!..göz boyayici bu zirtapoz şimdiye kadar çoktan nasil def edilmedi???bu kulüp yöneticilerinde ve üyelerinde hiç mi akil kalmamiş?hiç mi ruh kalmamiş?
Resmen işler,Türk A Milli takiminin durumuna döndü(ampute milli takim da hepsine cevabini verdi,kim ne kadar başariyi çarpitsa da herşey meydanda)...bu takim bu değildi,bu takim,daha fazla eveleyip gevelemeden bir an önce sağlama alinmak zorunda...bu rezilliklere artik kimsenin tahammülü kalmadi!.
Tabi saha içinin yönetimiyle,saha dişi yönetimi(medyasi,ekonomisi,hukuk mücadelesi vs.) istanbulun-kocabaş çakallarin kuyruğuna taktirilmiş,resmen peşlerinden ayarli-hesapli olarak sürüklendirilen bir takimdan ne beklenirdi zaten?yazik ki yazikkk!!..bir de 50.yil şampiyonluk hayalleri ha!...bu kafayla daha ne 50 yil masallariyla uyuturlar bu taraftari!...Bu duruma düşüren tüm sorumsuz sorumlularin,hariçten de gazel okuyanların cehennemin dibine kadar yolu var!!!....En son KÜFÜR_YASAKMIŞŞ tarafından düzenlendi; 16.10.2017, 19:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum