Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 7.Hafta l Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Talisca nin golünü defalarca izledim. Onazi nin aldığı pozisyon fe la ket.

Lan adam sol ayaklı, bizimki gidip sağını kapatıyor. Halbuki sol tarafina pozisyon alsa sadece adamı terse yöneltse atak bitecek.

2 yarı sonlarına doğru yakın bir pozisyonda Kucka bunu yaptı. Sadece solunj kapattı adamın.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçın kırılma anı talisca'ya verilmeyen kırmızı karttı. Maçın başında o kırmızı kart verilseydi maçın gidişatı çok farklı olurdu. Açıkçası maçtan önce okay'ı stoperde görünce bjk'nın çok rahat ve farklı bir galibiyet alacağını yazmıştım. Şenol Güneş kenarda olsaydı elbette bu maçı kazanmamız imkansızdı. Şenol Güneş'in yokluğu bjk'yi kötü etkilemiş. İkinci yarı trabzonspor bjk'yi neredeyse sahadan sildi. trabzonspor'da maç kazanamama psikolojisi takımı esir almış durumda. bu psikolojiyi atlatamazsa trabzonspor daha çok mağlubiyet alır. lens'in kaçırdığı gol aslında bir bakıma tüm trabzonspor camiasını kurtardı. o golü atsaydı ya da cenk'e çıkarsaydı bugün trabzonspor camiası iyice karışmıştı. Hugo'nun kaçırdığı da gol olsaydı bu kez bjk camiası iyice karışacaktı. Oyun kalitesi ve sonuçları itibariyle ilginç bir maç oldu. Ersun yanal'ın kadro tercihleri takımı çok olumsuz etkiliyor. castillo ve hugo değişiklikleri bu kez ersun'u kurtardı ama okay'ı ısrarla stoper oynatıyor olması ersun'un takım için verimsiz bir hoca olduğunu gösteriyor. bu takım bu defans anlayışıyla her maç 2 ya da 3 gol yiyor. ersun bunu hala daha nasıl farkedemedi anlaşılır gibi değil. aslında okay dışında kadromuz iyi. bu kadronun başına takımın kalitesini rotaya çıkartabilecek tecrübeli ve başarılı bir hoca lazım.
      Yerel bir gazetenin maç yazısı ya da yorumu gibi bişey mi bu hocam

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Rakibin kötülüğünden mi nedir bilmiyorum ama sezon başından beri pas yaparken en rahat olduğumuz maçtı. Önceki maçlardaki tedirginlik yoktu bu maçta.

Hoca'nın bu sorunu çözdüğüne inanacağım ama her hafta değişik şeyler oluyor. Hiç kestiremiyoruz oyun rahatlığını.

Yorum

• Yalnız bir şanssızlıktır gidiyor. Kazanabilecek pozisyonları buluyoruz ama kazanamıyoruz. Kırılmalar hep aleyhimize oluyor. Bu işin sonunda birine patlayacağız ama kabak kimin başına patlayacak göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız bir şanssızlıktır gidiyor. Kazanabilecek pozisyonları buluyoruz ama kazanamıyoruz. Kırılmalar hep aleyhimize oluyor. Bu işin sonunda birine patlayacağız ama kabak kimin başına patlayacak göreceğiz.
            Galatasaray.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galatasaray.
              Aynen 3te 3 bekliyorum şahsen. Ama hocadan yeni sürprizler de beklemiyor değilim!

Yorum

• Trabzonspor PFDK zevkedilmis ama küfür eden temiz aile cocuklari bjk ise zevk edilmemis gerci onlarin cok terbiyeliler BJK gokhan neden zevk edilmiyor yoksa bogaz sikma serbestm aynisini bizim oyuncular yapsa en agir cezayi alirdi
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galatasaray.
                  1 puan için gelir Tudor.
                  Belki de sezonun en rahat maçını oynariz gsye karşı.
                  Bizden önceki fener maçında da Fernando atilirsa bol gollü galibiyetle yine çöküşleri bizim mac ile baslar.
                  Gs maçıni rahat kazaniriz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Savunmada uğur neden daha oynamıyor.. ben beğeniyordum uğuru.. performansindan dolayı ise yedek olması gereken Duricadir bence.. fark ettiyseniz uğurun oynamadığı maçlarda baya gol yiyoruz.
                    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor PFDK zevkedilmis ama küfür eden temiz aile cocuklari bjk ise zevk edilmemis gerci onlarin cok terbiyeliler BJK gokhan neden zevk edilmiyor yoksa bogaz sikma serbestm aynisini bizim oyuncular yapsa en agir cezayi alirdi
                      bu konu ile ilgili yönetimin baskısı olmalı
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• Benim tahminim kabak galatasarayın başına patlayacak.Önümüzdeki 3 maçıda kazanacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• Yedik ilk golü Allah’tan, kesin kazanırız...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yedik ilk golü Allah’tan, kesin kazanırız...
                            Biz alanya kadar olmayız.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X