he heee tamam ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bu kadar eminsiniz fark atacağımızdan ya Rode girip yenilseydik bu sefer kime saracaktınız....
Vardar maçı ile bizim maçın hiçbir benzer tarafı yok olamazda bunu neden anlamak istemiyorsunuz....
Ersun Yanala bende bazen çok kızıyorum lakin doğmamış çocuğada sizin gibi don biçmiyorum o olsaydı bu olsaydılar realitede hiçbir anlam ifade etmiyor...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma fark atabileceğimiz bir maçtı ya. Çıkmay aklımdan
20 yıldır yenemiyoruz,
aslında bu maçı unutmak istiyorum ama olmuyor.
2-1 öndeyiz,
taraftar oyuncusunu ıslıklıyor,
ersun hoca ndoye yetersiz diye geçen sezon roda yı alıyor
burak sakatlanıyor,giren oyuncu ndye.(maç bitti orda aslında)
hala öndeyiz,fb risk alarak oynuyor,
ersun hoca iki hızlı oyuncumuz kenarda dururken(bongongo,y.erdoğan)
onaziyi alıyor.
geçmiş olsun.
biz bu fb yi bir 20 yıl daha bekleriz böyle yakalamak için.
Yorum
-
hala ersun hoca'yı savunmanın ne manası var ?
şike maçında tepeden tırnağa kötü yönetti takımı bunu söylemeyelim mi ? ve maç sonunda vardar maçında başarılar deyip iki katı sinir yaptırdı şahsen bana.
hayatımda gördüğüm en kötü şikebahçe vardı sahada şuan tamamen toplama bir takımlar hiç bir cacık olmaz onlardan vardar bile iki maçta yeniyorsa resim net. yok ikisi aynı kefede değil diye bi dünya yok doğru taktikle haşat ederdik şikecileri. hala öfkem yatışmadı o maç için. unutmayacağım bir maç olacak.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat kazanabilceğimiz bu maçı da Ersun Yanal'ın sabote etmesi yüzünden zar zor berabere bitirdik.
Yorum
-
İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum