Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• he heee tamam ...
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl bu kadar eminsiniz fark atacağımızdan ya Rode girip yenilseydik bu sefer kime saracaktınız....
      Vardar maçı ile bizim maçın hiçbir benzer tarafı yok olamazda bunu neden anlamak istemiyorsunuz....
      Ersun Yanala bende bazen çok kızıyorum lakin doğmamış çocuğada sizin gibi don biçmiyorum o olsaydı bu olsaydılar realitede hiçbir anlam ifade etmiyor...
      Emin değiliz,olamayız,sadece tahmin,öngörü...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama fark atabileceğimiz bir maçtı ya. Çıkmay aklımdan
        *
        20 yıldır yenemiyoruz,
        aslında bu maçı unutmak istiyorum ama olmuyor.
        2-1 öndeyiz,
        taraftar oyuncusunu ıslıklıyor,
        ersun hoca ndoye yetersiz diye geçen sezon roda yı alıyor
        burak sakatlanıyor,giren oyuncu ndye.(maç bitti orda aslında)
        hala öndeyiz,fb risk alarak oynuyor,
        ersun hoca iki hızlı oyuncumuz kenarda dururken(bongongo,y.erdoğan)
        onaziyi alıyor.
        geçmiş olsun.
        biz bu fb yi bir 20 yıl daha bekleriz böyle yakalamak için.

Yorum

• Yıllar önce kadıköyde 2-2 biten Başka bir maçımız daha olmuştu lee young yıldızlaşmıştı o maça benzettim bu maçıda
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• hala ersun hoca'yı savunmanın ne manası var ?

şike maçında tepeden tırnağa kötü yönetti takımı bunu söylemeyelim mi ? ve maç sonunda vardar maçında başarılar deyip iki katı sinir yaptırdı şahsen bana.

hayatımda gördüğüm en kötü şikebahçe vardı sahada şuan tamamen toplama bir takımlar hiç bir cacık olmaz onlardan vardar bile iki maçta yeniyorsa resim net. yok ikisi aynı kefede değil diye bi dünya yok doğru taktikle haşat ederdik şikecileri. hala öfkem yatışmadı o maç için. unutmayacağım bir maç olacak.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Maçı kaydetmek istiyorum. Kaydeden arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.
              saygı ve hürmetle.
              .

Yorum

• Rahat kazanabilceğimiz bu maçı da Ersun Yanal'ın sabote etmesi yüzünden zar zor berabere bitirdik.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rahat kazanabilceğimiz bu maçı da Ersun Yanal'ın sabote etmesi yüzünden zar zor berabere bitirdik.
                  Evet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.
                    Fener her sene böyle berbat bir halde karşımızda olmuyor, fırsatını buldun mu acımayacaksın. Bırakalım boş safsataları.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bundan mutluluk değil üzüntü duyarım. Feneri bu kadar zayıf yakalamışken ve öne geçmişken önlem almayarak son dakikalarda maçı neredeyse mağlup bitirecek noktaya geldik. Sen de bundan sevinç duyuyorsun herhalde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X