TSL 1.Hafta l Trabzonspor 2-1 Atiker Konyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Passolig sitesinden kart başvurusu yap. Daha sonra passo.com.tr sitesine üye ol ve maç biletini al. Maç günü stat gişelerinden tek geçişlik kartını al maçın keyfini çıkar [emoji4]Yorum
-
konya maci ile ilgili insallah yanilirim
bu sene sampiyon olmak sl yi kazanmak gibiEn son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 12.08.2017, 01:20.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...Yorum
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum kimlik versemde kabul etmiyor. Dün Stada gittim Passoligteki çalışanda neden kaynaklandığını. Icim rahat olsun diye tek geçişlil kart verdi. Ben yinede bu sistemin...Stada girmek için tek geçişlik kart alman gerekiyor stadyumun önündeki gişeden. Ya da telefonuna passolig uygulamasını indirip karekodu okutarak da girebilirsin ama önermem daha yeni başlamış bi uygulama ve açılışta biçok kişi sorun yaşadı. En iyisi gişeden tek geçişlik kart alman.

Gesendet von meinem SM-G955F mit TapatalkYorum
-
Arkadaşlar komya maçı icin bilet satış rakamlarını nereden öğrenebilirim?
Gesendet von meinem SM-G955F mit TapatalkYorum
-
13 Ağustos 2017 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:
BİLET FİYATLARI
Kategori 6 (Kale Arkaları)​ 25 TL​​
Kategori 5 (Doğu 3) 40 TL
Kategori 4 (Doğu 2) ​50 TL
Kategori 3 (Doğu 1) 60 TL
Kategori 2 (Batı 2 ) 70 TL
Kategori 1 (Batı 1) 90 TL
VIP Silver 250 TL
VIP Gold 300 TL
Platinum A-C Blok ​ 400 TL
Platinum B Blok ​ ​ 425 TL
Misafir Tribünü: 30 TL"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Zor maç, zor rakip ve zor motivasyon.
Ardında şikebahçe maçı var. 2'de sıfır olursa (Allah göstermesin) lige yapılabilecek en kötü başlangıç olur.
Şimdi tüm gücümüzle ve irademizle bu maçı alıp sezonun son maçına kadar aynı kararlığı sürdürmeliyiz.7!Yorum
-
-
Fener maçı öncesi bu maçı kazanmak şart oglu şart yoksa fener bizi her sene oldugu gibi elini kolunu sallıya sallıya yener maalesef bu böyleYorum
-
Futbolcu grubunun ne kadar takım olabildiğini göreceğiz.
Konya, bjk maçında çok diriydi. Fizik anlamda üstünlük sağladılar, ayakta kaldılar. Ve hak ederek kupayı aldılar. Orta sahalarındaki Mehdi Bourabia resmen dağıttı ortalığı. Başlarındaki teknik adamı da az çok tanıyoruz. Kazanmak için önce gol yememe üzerine kurulmuş, "kontradan atar maçı alırız"ı düşüncesini ile 43278647326498. kez karşılaşacağız.
Beraberlik kötü sonuç olmaz.FxYYorum
-
MELIHSAH OZDEMIR†@mlhsh <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134);"> 51 Min.Vor 51 Minuten</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Mehr
</button>
Yüksek sıcaklık yoğun neme karşı yine dimdik
@SISPitches @Trabzonspor @MPStadyum

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum