Ulan adamlar baskette avrupanın en büyük kupasını kazanmış ya la biz 5. Olmak için uğraşıyoruz.Maç berabere biter 0-0 ....
STSL 33.Hafta l şikebahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kardeşim aynı maçı izlediğimizden emin misin?Onazi'nin cezası yüzünden oynamayacak olması dezavantaj yaratacaktır.
Onun eksikliğini ancak Yusuf'u merkeze, 6-8 numaraya çekerek optimize edebebiliriz.
Başakşehir maçında Yusuf'u 10 numarada oynatarak yanlış yaptı. Bu maçta hatanın telafisi olmaz. Yusuf'u merkezde oynatmalı.
Aytaç, Medjani gibi de pas hatasına yatkın oyuncuları kesinlikle oynatmamalı.
Hücumu Castillo, Rodallega, Olcay ve Bero şeklinde kurgulamalı. Ndoye-Rodallega çift forveti ağır kalacağından. Diğer maçlar gibi bu maçın da seviyesini kaldıramaz.
Ne yazık ki Ersun Yanal'ın rasyonel değil macera arayacağını, maçı kaybedeceğini düşünüyorum.Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
Müsabakanın hedef olarak bir anlamı olmamasından ötürü kazanabileceğimizi düşünüyorum. Avrupa falan filan diyecek şimdi bazıları fakat ben onu bir hedef olarak kabul etmiyorum
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
1997'de 1-3 yendiğimiz maçtan beri orada yenemiyoruz
Castillo ve Rodellaga ilk 11 başlar, Okay ve Durica oynarsa bu sefer neden olmasın?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Yenilmemek de iyidir
Kuşlar sevinmesin
Yenersek harika olur, savunması zayıf
10 yenilgi ile ligi bitirelim2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
-
Hemso sen baska maca baktin heralde bayagi bir karistirmissinOnazi'nin cezası yüzünden oynamayacak olması dezavantaj yaratacaktır.
Onun eksikliğini ancak Yusuf'u merkeze, 6-8 numaraya çekerek optimize edebebiliriz.
Başakşehir maçında Yusuf'u 10 numarada oynatarak yanlış yaptı. Bu maçta hatanın telafisi olmaz. Yusuf'u merkezde oynatmalı.
Aytaç, Medjani gibi de pas hatasına yatkın oyuncuları kesinlikle oynatmamalı.
Hücumu Castillo, Rodallega, Olcay ve Bero şeklinde kurgulamalı. Ndoye-Rodallega çift forveti ağır kalacağından. Diğer maçlar gibi bu maçın da seviyesini kaldıramaz.
Ne yazık ki Ersun Yanal'ın rasyonel değil macera arayacağını, maçı kaybedeceğini düşünüyorum.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Yorum
-
Ne 5.lik, Ne Avrupa!
Su stattaki kötü istatistiğimize bir son verelim, kupasız, hedefsiz geçmesine rağmen önemli kazanımlarımızın da olduğu bu sene için güzel bir final olur..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum