Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 31.Hafta l Adanaspor 1-1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi, kusura bakma ama senin şu yazdığın kadar boş olamaz.
    :d :d
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 6 grup maci oynayip elenmek iyidir. Trabzonspor her sene avrupa'da grup maçlarini oynamalidir. O ritme ayak uydurmak gerekiyor ki cag disi seyler konusulmasin.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 16.05.2017, 12:12.

Yorum

• Değişik Kulübüz vesselam..

Ne demek Avrupa da final mi oynayacağız?
        Kupa mı alacağız?
        Haftada iki maçı kaldıramaz kulüp?

Ben şahsen, ülke içinde 3 İstanbul takımı haricinde oynadığımız maçlarda gollere falan nadiren seviniyorum.
        Ama Avrupa maçlarında milli maç (eski duygularla) havasında izliyor ve heyecanlanıyorum...

Oyuncularımız hemen hemen İstanbul kulüpleri kadar ve avrupada ki birçok kulübün futbolcularından daha fazla para kazanıyor.

Ee o zaman bir zahmet çıkacak ve oynayacaklar!!! Yoruldum çok maç yaptık ne demek..
        Bunlar 20-30 yaş arası gençler.. Sürekli idman yapıyolar. Ve TRABZONSPOR da oynuyorlar.
        Biz de bu TRABZONSPOR u destekliyoruz..

Yok öyle sıradan Anadolu kulübü havasına girmeler..
        İyice bitireceksiniz takımı..

Başkan, td ve futbolcular bu mantıkta değildir diye umuyorum. Sadece bizim içimizdeki saçma tartışmalar.
        Yoksa iho dan farkı kalmaz bu yönetimin de, benim gözümde en azından.
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Misal, Durica 6 hafta, NDoye da 4 hafta takimdan ayri kalmis olsa, bugün Trabzonspor Avrupa degil, Küme düsme mücadelesi veriyor olacakti...

Sadece ama sadece tek kulvarda basarili olabilecegini bilen Yanal, takimi niye nasil bozdugunu gördünüz degil mi?

Millet 3 kulvarda basari pesinde iken, sen tek kulvarda gideceksin...hemde Türkiye sike liginde!!!
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X