Kaybedecegimizi düşünüyorum
STSL 29.Hafta l Trabzonspor 0-0 Gençlerbirliği l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
o değil Serdar Gürler ne çıkış yaptı
bugün 2. goldeki vuruşu ince
tabii niye gönderdik faslına girmeyeceğim
ama başarılı olmasına sevindim
bizim maçı es geçtikten sonra
performansı aynen devam etsinYorum
-
-
Mağara ayısını inletmek dileklerim ile.
Bide bizde olsa iyi olurdu diye demiyorumda birçok adam gönderdik kiralık gönderdiklerimizin hepsi performansının dibinde 1 tane bonservisiyle gönderdik oda formunun zirvesinde şans işte (Serdar Gürler)
En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 22.04.2017, 22:58.Yorum
-
Bu moralle ezip gecmemiz lazim..hele ki genclerin hocasi en antipatik cirkef pislik heriflerden biri oldugu icin ayri motive olmali taraftarda macda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
inşallah bilet fiyatları biraz düşük olur da stadı doldururuz. eğer coşkulu bir taraftar kitlesi olursa o staddan gençler puan alamaz.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Üst üste iki hafta içerde oynayacağız bu avantajı kullanıp kazanmalıyız Gs ve Fb ile kafa kafaya çıkabiliriz bu iki haftalık maratonda."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
iki hafta önce ayının biri kanalın birinde " şenol güneşi de anlıyorum kariyerinde hiç şampiyonluğu yok ! üst üste iki şampiyonluk almayı kaldıramıyor olabilir,ilk defa büyük takım çalıştırıyor"demişti.Ayının gözünü oyma zamanı geldi.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
sikeciler berabere kalirsa genclerbirligi maci daha önem kazaniyor ve daha cok arzuyla coskuyla ve taraftarlarimizla birlikte genclerbilirigini perisan edecegiz diyorum..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"Yorum
-
-
Serdarın kanadında mas var sıkıntı yok tutar onu taraftar ve coşkulu oyun ile ezer geçeriz inşallah
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum