STSL 27.Hafta l Trabzonspor - Beşiktaş
STSL 27.Hafta l Trabzonspor 3-4 Beşiktaş l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
STSL 27.Hafta l Trabzonspor 3-4 Beşiktaş l Maç Sonucu
273Kazanırız0%151Beraberlik0%59Kaybederiz0%63Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.Etiketler: Yok -
beraberlik yeter. ben rize maçını kazanacağımızı düşünmüyordum -
-
Pereira ve Yusuf'un dönüşü önemli. N'Doye'un eksikliği Rodallega'nın göstereceği performansa göre belli olacak. Uğur'un cezasının bitmesi ve Durica'nın dönmesiyle birlikte haftalardır şans bulan Medjani yedeğe çekilecek mi o da başka bir soru işareti. Objkektif olarak bakarsak Akyazı'daki ilk golümüzü yeme ihtimalimiz yüksek. Mağlubiyet ise ortaya koyacağımız dirence bağlı. Maç öncesinde beraberliği verseler çoğu kişi razı olur...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
beşiktaşı da yeneceğizzz"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. BrandeisYorum
-
Rize maçını kıstas almıyorum,Rize düşmemeye oynuyor bizim çok eksiğimiz vardı,böyle maçlar olacak.beşiktaş maçında cezalılar dönüyor. Damdoy'un olmaması hamle şansımız açısından tek olumsuz konu.Bugün beşiktaş Gençlerbirliği maçını kazanırsa Başakşehir'in de bu hafta puan kaybetmesinden ötürü biraz daha rahatlayacak.Son olarak bizim maçtan sonra Lyon maçına çıkacak olmaları dolayısıyla şansımız hiç de az değil.
Yorum
-
Onumuzde ki 3 hafta cok kritik beraberlikte fena olmaz insallah atiba cezali duruma duser bu hafta..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Milli takım arası bize pek yaramamış..Konsantrasyonumuzu toplayıp bu maça hazırlanmalıyız.
Nitekim zor bir maç olacak.
Fakat takım üzerinde baskı oluşturup takımı strese sokar ve maça fazla anlam yüklersek bu durum aleyhmize olur.
Her maça nasıl çıkıyorsak, bu maça da öyle çıkıp rahat olmamız lazım.Burada Ersun hocaya ve taraftara çok iş düşüyor.
Taraftar sakinliğini ve mütevazi duruşunu bozmamalı
Rizeyi yendik 3 puan aldık ,Bjkyi de yenersek 3 puan alacağız yani,fazlası değil.
En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 02.04.2017, 18:21.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..Yorum
-
İyi olduğumuz dönemlerde genelde BJK'yi yeniyoruz.
İyi hazırlanırsak galip gelmememiz için sebep yok.Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum