STSL 27.Hafta l Trabzonspor 3-4 Beşiktaş l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mehmet Cihan Kocaman
    • 24.10.2010
    • 5170
    • Trabzon

Şenol Güneş'in Beşiktaş teknik direktörü olmasıyla Beşiktaşlıların maçtan sonra k...mu demesinin ne alakası var. Sanki Şenol Güneş bağırtıyor adamları. Adam maçtan önce ve sonra beşiktaştan çok bizi konuştu. Muhalif olacam diye bu kadar acımasız olmayın ya.

Yorum

• Ahmet Almacı
      • 26.01.2017
      • 712
      • Eskişehir

abuubakarın attığı gol, sadece bana mı anımsattı demba ba'nın bize attığı golün kopyası gibi

Yorum

• artvints
        • 20.06.2012
        • 29952
        • öğrenci
        • Bursa

İlk olarak Ahmet Almacý tarafından gönderildi
        abuubakarýn attýðý gol, sadece bana mý anýmsattý demba ba'nýn bize attýðý golün kopyasý gibi
        Top onur'un kucagina gidecekti carpti koseye gitti. Millet de saniyor ki ayagini cevirdi bos koseye vurdu.

Bu arada macin tamamini bulan varsa paylasabilir. İzleyecek gucu topladim. Her saniyesi dolu futbol maci bulamazsin bu sekilde. Arsiv'de dursun.

Yorum

• M. Fatih ALEMDAR
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 08.02.2008
          • 2707
          • inşaat mühendisi
          • İstanbul

[MENTION=26225]gumus[/MENTION]haneli61

Dostum, evet sihirli bir sahis o.
          Sakin mehdi olmasin ? (tovbe hasa)

Hocam harbi abartiyorsunuz.
          Senol hoca iyi bir hoca ve sikeci bir takimin hocasi.
          Abartmayalim.
          Yenip gecmeliydik bjk yi da senol hocayida alayinida ama olmadi.
          Seneye bjk ile beraber diger istanbul takimlari ve senol hocanin da iflahini kesecegiz Allah in izniyle.
          TRABZONSPOR

Yorum

• tRaiNer
            • 31.03.2017
            • 587
            • öğretmen
            • Trabzon

U21 Liginde 3-1'lik galibiyetimizde tesellidir onlarında anılmaya ihtiyacı var altyapıyı unutmamak gerekli.
            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• TS61_NL
              • 01.11.2004
              • 2263
              • Hollanda

Bu maci nasil kaybettik halen soktayim. Bu mac boyle bitmemeliydi en azindan kaybetmemeliydik. Cocuklarin mucadelesi cok hosuma gitti yalniz ve goruldugu uzere futbol seyirci ile guzel. Seneye 3 saglam transfer ile bjk ile zirveye oynayabiliriz.
              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Tekke
                • 31.05.2004
                • 2443
                • Bankacı
                • İstanbul

İlk olarak Tekke tarafından gönderildi
                Bu maç futbolcularımızın dev gibi büyüdüğü taraftarımızın travmadan çıkamadığı ve bitik olduğu bir maşın ıspatı idi.

Stada gittik İstanbuldan, herşeyiyle mükemmeldi, İstanbul-Trabzon-Otel-Stad-Maç

Yenilsek de Harika bir maçtı hala keyfi sürüyor

Kale arkalarsında 500 er kişi dışında 1000 kişilik BJK taraftarı 34 bini bastırdı, teknik olarak imkansız ama 2 maratonda 20 bin kişi sadece gollerde goooool dedi

Bordo-maviiiii bile yapamadık 1 kez dışında

OLCAY-OKAY VE GÜNÜNDE OLMAYAN ONUR

Adam gibi 3 adam hiçbir klüpte yok, cahil taraftar bu 3 risk alan-her yerde top isteyen ve tisk aldığı işin bazen hata yapan ama maçı da çevirecek yegane 3 adama da sövdü

Cahil-inancını yitirmiş 35 bin kişi 1000 kişilik BJK ye yenildi

Futbolcularımız yenilmedi....
                Olcay Şahan ne kadar büyük bir adam unutulmaz inşallah

Trabzonsporlu taraftarlar, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası İstanbul'a dönerken üzgün görünen Olcay'ı neşelendirmek için kemençeleri çıkarıp şarkı söyledi ve oyuncuya moral verdi.
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• castillo61
                  • 08.09.2016
                  • 5706
                  • Kocaeli

bu maçta takım savunması ciddi alarm verdi
                  bireysel hataların yanında
                  birebirlerde çok top kaçtı
                  3-4 kere ceza yayımızı komple beşiktaş'a teslim ettik
                  değerlendiremediler o ayrı

Yorum

• Emre EFENDİOGLU
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 26.09.2007
                    • 1990
                    • İhracat
                    • Bursa

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
                    Şenol Güneş'in Beşiktaş teknik direktörü olmasıyla Beşiktaşlıların maçtan sonra k...mu demesinin ne alakası var. Sanki Şenol Güneş bağırtıyor adamları. Adam maçtan önce ve sonra beşiktaştan çok bizi konuştu. Muhalif olacam diye bu kadar acımasız olmayın ya.
                    Aynen katılıyorum, adam Beşiktaş'ta ama aklı Trabzon'da.
                    Muhtemelen Beşiktaş kazanamamış olsaydı taraftarı "ne bu sürekli Trabzon'u konuşuyor, çok istiyorsa ora gitsin" diye tepki gösterecekti kesin.

Yorum

• Colakoglu
                      • 02.01.2005
                      • 4637
                      • Avrupa Diğer

Birgün sampiyon olacagiz ama Senol günesle degil, o gün kaybeden SG ve onun gibi istanbulu secenler olacak ve imrenecekler. Geliyoruz
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Gümüshaneli61
                        • 04.07.2015
                        • 1269
                        • Almanya

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi
                        Birgün sampiyon olacagiz ama Senol günesle degil, o gün kaybeden SG ve onun gibi istanbulu secenler olacak ve imrenecekler. Geliyoruz
                        Sike davasi olumsuz sonuclanirsa, Trabzonsporun sampiyon olmasi biraz zor. Türk futbolu mevcut haliyle bir tiyatrodan ibarettir. Bizi zirveye oynatirlar ama asla sampiyon yaptirmazlar.

Ilk önce namus davamiz olan sike davasini kazanip, Türk futbolundaki bütün pislikleri temizlememiz lazim. Ondan önce sampiyonluk hayaldir, hayal kalacaktir.

Yorum

• Colakoglu
                          • 02.01.2005
                          • 4637
                          • Avrupa Diğer

İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi
                          Sike davasi olumsuz sonuclanirsa, Trabzonsporun sampiyon olmasi biraz zor. Türk futbolu mevcut haliyle bir tiyatrodan ibarettir. Bizi zirveye oynatirlar ama asla sampiyon yaptirmazlar.

Ilk önce namus davamiz olan sike davasini kazanip, Türk futbolundaki bütün pislikleri temizlememiz lazim. Ondan önce sampiyonluk hayaldir, hayal kalacaktir.
                          Kesinlikle öyle yada böyle Sampiyon olacagimiza inaniyorum. Bu burda kalsin [emoji1]
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Gümüshaneli61
                            • 04.07.2015
                            • 1269
                            • Almanya

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi
                            Kesinlikle öyle yada böyle Sampiyon olacagimiza inaniyorum. Bu burda kalsin [emoji1]
                            Gayet iyimsersin renkdas. Allah seni hakli cikarir, insallah.

Yorum

• Ogün YAZICI
                              • 13.04.2011
                              • 7772
                              • İstanbul

Bu maçı izleyemedim.Belki de yıllardır Tabzonspor'un en hedefsiz en saçma hazırlık maçlarını bile kaçırmayan birisi olarak bu maçı kaçırdım.Hafta boyu içime dolan negatif hisler yaşanan hadiseler maçı izlemek için mücadele etmeye de itmedi beni...

Trabzonspor bu maçı ;

-Forumda ,twitterda,facebookda,sokata yenileceksek Şenol güneş'e yenilelim diyenler hain ve çapsızlar yüzünden
                              -Hafta boyunca Ali Palabıyık'ı etkisi altında buram buram yoğuran bjk camiasına ses çıkaramayan pasif menfaatçi ve saf trabzonspor camiası yüzünden

-Maç sonrası "koyduk mu" tezahüratı yapacak olan trabzonspor tribünlerine yanıcı maddeler fırlatacak olan bjk'li alçaklara yemek ısmarlayan;tribün kültüründen bihaber egolarından kurtulup statla birlikte üçlüye bile katılmayan tg denilen yalaka grup yüzünden
                              -Maç sonrası kendi takımının mücadelesini değil de öncelikle şenol güneş ve bjk'yi tebrik eden nevzat aydn gibi yöneticileri yüzünden

saha dışında kaybetti.Ve ben hayatımda ilk kez Trabzonspor'un bu kadar küçüldüğünü gördüm.Trabzonspor büyüklerle sevişerek değil savaşarak geldi buraya.
                              En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 01:15.
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Gümüshaneli61
                                • 04.07.2015
                                • 1269
                                • Almanya

@yazıcı

Helal olsun, renkdas. Güzel özetlemissin.

Burada Nevzat Aydin'a da bir iki kelime söylemek istiyorum. Bu adami sevenler neyini seviyor ? Bize zarar vermekten baska bir sey yaptigini görmedim.
                                En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 01:40.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...