STSL 21. Hafta l Trabzonspor 0-0 Aytemiz Alanyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • alone_6161
    • 10.06.2009
    • 2840
    • Mühendis
    • Ankara

İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi
    Vanspor maciydi.
    Yillar sonra bir tv programinda o dönemin simdi ismini hatirlayamadigim
    bir Trabzonsporlu yöneticisi demistiki "Vanspor'un kalecisi bize gelip
    para karsiliginda gol yemeyi teklif etti, biz kabul etmemistik, sonra
    gidip fe-be ile anlasmis" demisti.
    Vanspor maciydi o.
    Kaleci Stingaciu adlı bir Romanya vatandaşıydı. Bize golü atan sağbekleri ertesi yıl bjkye gitmişti, Erkan'dı galiba adı. O maç staddaydım maç boyu kaçan gollere dövünmekten, yerleri yumruklayıp, tekmelekten 2 gün her yerim ağrımıştı...
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Mehmet
      • 31.05.2004
      • 3508
      • Özel şirket çalışanı.
      • İstanbul

Trabzonspor Alanyaspor karşısında maça hızlı başladı.
      İlk dakikalarda gol pozisyonları peş peşe gelirken, defansın silip süpürücüsü Durica'nın sakatlanması
      tadımızı kaçırdı. Buna rağmen yine de atak futbol oynayarak sayısız goller kaçırdık.
      Bu kadar gol pozisyonuna rağmen gol atamayınca takım 2. yarıya demoralize başladı.
      rakip biizmle başabaş oynadı. Buna rağmen teslim olmayan bir Trabzonspor izledik.
      Atak futbol, hızlı oyun, paslı oyun, ne yaptığını bilen oyuncular ve sürekli gol koklayan bir Trabzonspor vardı.
      Bazan kısmetsiz maçlar var, ilk maçta bizi yenmiş Alanyaspor var. Galiba ilerde ki maçlarda yine belalımız olacaklar
      şansımız tutmadımı tutmuyor. Kısacası önümüze umutla bakabileceğimiz bir Trabzonspor izledik.
      Hayırlısı ile ilk 5 takım arasına girmeli bu takım.. İlk 5e girme şansımızın çok olduğunu düşünüyorum.
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• shagrath61
        • 19.08.2009
        • 8744
        • İstanbul

İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi
        Alexis Sanchez bu takımda 40 gol atar Ersun Hocayla birlikte.

Bu sadece ben düşüncem. Alma imkanı yok. O başka birşey. Hiç olmazsa ona benzer bir forvet transfer etmeleri lazım.

Rodallega ancak yedek ola bilir. 3 dk girdiği pozisyonu bi izle. Kaleciye bakmadan yana doğru plaseli vuruş yapıyor. Halbuki kaleci çoktan yatmış.

İyi bir forvet topla birlikte kaleye girerdi.

NDoye sezon başı yüklemeyi almadı. Fizik açışından yorgun düşüyor.

Sadri Şenerin 2011 yılındaki transfer hataları konusunda haklısın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Hadi ndoye bu sene sezon yüklemesi almadı, peki ya geçen sezon ?

Adam bize geldiğinden beri emektar bir memur gibi, hiç bir şeye mecali yok.

Golcü dediğin gol atacak. Rodallega denilen adamın bu lig de oynadığı maçın yarısı kadar net attığı gol sayısı var.

Alexis sanchez dediğin futbolcu ise, dünya üzerinde hangi takıma giderse gitsin 15 gol barajını rahat rahat geçer. Ki bu sezon 127 maçta 62 golü , 39 da asisti var.

Ben maçı hiç bir saniyesini kaçırmadan 90 dakika boyunca izledim. Ceza sahasına gelen 7 orta var ise 7 sine de vuran bir forvet oyuncusu izledim.

İleriye şişirilen topları, arkasındaki oyunculara neredeyse hiç kaçırmadan servis eden bir oyuncu izledim.

Adamın daha ilk maçı ve belki de ilk defa 30 bin kişilik taraftar grubuna karşı maç oynuyor. ( Kendi seyircisi olarak )

Son vuruş işi biraz da soğuk kanlılık gerektirir, o da o pozisyon da heyecanlandı diye düşünüyorum.

Bu takımın bu kadar pozisyona girmesin de emin ol, bir çok oyuncu gibi onunda çok büyük katkısı var.

Zamanın da yattara gerçeği vardı , sahada olması defanstan iki kişi eksiltmesi demek oluyordu çünkü adamlar çıkamıyorlardı savunmadan , yattara orada olunca.

Rodallega var diye maçı eğer net izlersen savunma fazlasıyla rahatsızdı. Zaten performans sağlamamızın en büyük etkeni de buydu.

Senin rodallega yedek bile olamaz dediğin adam PREMİER LİG gibi dünya devi bir lig de 5 6 sezon futbol oynamış bir adam.

Ndoye dediğin adam ise, 1 sezon bile bu ligin ağırlığını kaldıramamış. Oynadığı takımlar itibari ile en üst düzey performansını danimarka liginde göstermiş bir futbolcu.

Kıyaslanmaları bile söz konusu olamaz.

Yorum

• Doğukan Uçan
          • 11.04.2011
          • 23668
          • Güney Amerika

n doye ile rodallega sene sonu gider. bu takımda yedek bile olamazlar.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fatih Çelik
            • 22.01.2014
            • 13024
            • İstanbul

Ah Rodellega ah...
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.