STSL 20. Hafta | Osmanlıspor 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İsmail Sezgin
    • 01.02.2012
    • 890
    • öğrenci
    • Ankara

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
    [ATTACH]12351[/ATTACH]
    Güzel görüntüler bunlar
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İskender Çakmak

Onur'un performansı da takımla beraber yükseliyor. Osmanlı maçında çok çok özel kurtarışlar yaptı.

Ayrıca Osmanlıspor için bir şeyler yazmak istiyorum. Ben futbolcu olsam hocaya bu sahada top mu oynanır diye sorarım.

UEFA 'da turu geçmiş takımın sahasına bakın. Hadi ligi geçtim. Sen 1 hafta sonra UEFA'da maç yapacaksın bunu da mı düşünmüyorsun?

Kazanmak güzel. Kazandıktan sonra hayatımız daha güzelleşiyor. Teşekkürler Trabzon'um.

Yorum

• Enaldo61
        • 14.02.2010
        • 23677
        • Tekirdağ

İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi
        Onur'un performansı da takımla beraber yükseliyor. Osmanlı maçında çok çok özel kurtarışlar yaptı.

Ayrıca Osmanlıspor için bir şeyler yazmak istiyorum. Ben futbolcu olsam hocaya bu sahada top mu oynanır diye sorarım.

UEFA 'da turu geçmiş takımın sahasına bakın. Hadi ligi geçtim. Sen 1 hafta sonra UEFA'da maç yapacaksın bunu da mı düşünmüyorsun?

Kazanmak güzel. Kazandıktan sonra hayatımız daha güzelleşiyor. Teşekkürler Trabzon'um.
        UEFA bu sahada maç oynatırsa o da ayrı fiyasko bence.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Faik Yılmaz
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 01.09.2004
          • 26228
          • Trabzon

Osmanlı Yöneticileri televizyonlarda bol bol konuşmayı biliyorlar....

O sahanın hali nedir öyle....

Patates diksen vallahi olmaz....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İ. SARAL
            • 24.01.2009
            • 19493
            • Memur
            • Ankara

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
            [ATTACH]12351[/ATTACH]
            Heee desene o formayı giymedim diye
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Çağatay_
              • 12.05.2006
              • 8922
              • Elektrik Mühendisi
              • İstanbul

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
              1. paragraf da yorum doğru diğerine katılmıyorum..
              Orta sahaya Hagi ve Emre Bölezoğlu gibi bir Kaptan oyuncu lazım.
              Oysa orta saha da Mehmet Ekici var. Topu ayağında eveler gevelerken takımın tüm oyuncuları
              oyundan düşüp kötü futbol oynamamıza sebek oldu ligin ilk devresini bizim için.
              Topu ayakta tutmak paslaşma ile oluyor.. Futbolcular pasa dayalı oynamaya takım oyunu oynamaya alışmalı.

Dün Osmanlıspor bizden çok daha üstün oynadılar.
              Şansları yoktu gol atamadılar. Biz şanslıydık. Bir gol bulup maçı sıkınıtılı da olsa kazandık, galibiyet serisi yakaladık.
              Dün maçı defansif bir oyunla şansa kazandık. Alınan golcü ile niye maça başlamadık, yoksa oda kırılır yumurtamı ne anlayamadım.
              Savaşa giderken iyi silahını saklayan sonra kullanırım diyen belkide sakladığı iyi silahını sonra kullanmaya fırsat bulamayabilir.
              Ben adam aman koşmasın anlamında söylemedim, topu hiç vermesin Ekici gibi ezsin anlamında da söylemedim.

Topu tutarak oyunu yönetmemizi sağlayacak sakinliği, tekniği ve tecrübesi olmalı demek istedim.

Örneğin bir ara Türkiye'de Yusuf Şimşek gibi, hatta Uğur İnceman gibi... Oyunu sakinleştirip güven verecek bir oyuncu demek istiyorum... Ekici gibi topu ezip sağdan soldan oyuncular bindirirken sol ayağı ile 40 metreden şut adan oyuncu kimsenin işine yaramaz.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Gökhan ARSLAN
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 12.09.2006
                • 1533
                • İnşaat Mühendisi
                • Trabzon

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
                Ne kadar da mantıklı bir yorum.
                En az senin kararların kadar dimi?
                "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...