Çok ilginç değil mi? Bu maç böyle oynayan takım 10 gün önce Gümüşhane'de gol atamadı. Haftaya kazanırız İnşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahiden kimdi o?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahiden kimdi o?Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli problemler bunlar umarım zamanla çözülür.
3 toplumsal yardımlaşma ve paylaşımla hallolur. Sonuçta herkes hangi koltukta olacağını vs bilmeli, bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu çağımızda bu sorunu çözmek çok zor değil.
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-2-6-7 hemen çözülebilir. Sigara içilmesi ve stad önündeki satışlarla ilgili zabıtalık iş var. Belediye başkanı- zabıta müdürlüğü vs organize olmak gerekir. Ama bıçak gibi etki eder.
3 toplumsal yardımlaşma ve paylaşımla hallolur. Sonuçta herkes hangi koltukta olacağını vs bilmeli, bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu çağımızda bu sorunu çözmek çok zor değil.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşu mesafeleri var mı arkadaşlar?
Boyle hatirliyorum.
Toplam 115 km kostuk.
Yorum
-
Hayatımın en kötü şartlarında maçı izledim..
Digitürke para vermiycem diye kapatmıştım 2 yıl önce lig tv yi ama yine dayanamadım ve daha az para vereceğim digitürkplay ile maçları izliyorum.
Dün modem bozuldu. Anca pazartesi gelebiliriz dediler.
Ben de telefonumu modem gibi yaparak pc ye bağladım ve maçı izlemeye başladım. Maçın 20. Dakikasında elektrikler gitti.
Telefonu elime alıp öyle izlemeye başladım ama bu seferde ya telefon ya da net kaldıramadı ve dona dona izlemek zorunda kaldım.
Hem de açılış maçını ve hem de bu kadar güzel bir maçı..
Kısa kısa.
Onur, hatasız ve olması gerektiği gibi..
Perreria, takım oturdukça daha da iyi olacak..
Mas, 2 kişi oynuyor gibi.. Her iki bekte bazen basit hatalar yapsa da kaliteli beklerin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı bizlere..
Durica, nazarlara gelmez umarım. 2-3 sene daha çok rahat oynar gibi.
Uğur, 30-40-50 metrelere çok iyi paslar attı.. Hırsı isteği üst düzey.. Kademe ve müdahele konusunda da kendisini geliştirirse iyi bir kaptan kazanmış oluruz.. Milli takımda Stoper kazanır ama üstüne koymalı.
OKAY, hep söylediğim gibi bizim geleceğimiz.. Savaşçı. Ayakları da bazılarının söylediği kadar kötü değil. Pası da iyi çalımı da şutu da.. Gücü ve kondisyonu da giderek artıyor..
Onazy, aslında fena değildi ama ya üzerine koymalı ya da daha iyisi olmalı...
Yazıcı, hatırladığım kadarıyla 5-6 net top çalması oldu.. Bir ara topla gereksiz çok oynadı.. Sonra tekrar düzeldi.. Arada 8 no oynatılıp gelişmesini izlemeliyiz...
Olcay, savunma yardımı yanı sıra top tutması oyun kurması ve takıma hava katması muazzam..
Castillo, tarihe geçti.. Asıl kendinden beklenen şeyleri pek yapmadı ama golleri attı, güveni geldi artık üstüne koyacaktır.
Ndoye, daha bir iştahlı ve daha şanslı gibi.. İşler onun içinde dönüyor gibi...
Ersun, ilk kez maça müdahele etti bu sezon. Konsantrasyon ve mücadele güzeldi.. Umarım çok daha güzel şeyler yaşarız.
Ama yine de güçlü takımlara karşı da izlemek gerek takımı..
Bülent uygun için çok sevindim.. O kafa sallamasını alıp.... Neyse herşey güzel oldu, umarım daha da güzel olur.
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay 11 bini gecmis ,sonra olcay sonra castillo ondan sonra da mas.
Boyle hatirliyorum.
Toplam 115 km kostuk.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum