Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    akhisara göndermek lazım :d
    birde roben tarzi diyorlardi ya buna

ama bu kadar yeteneğe rağmen bu kadar beyinsiz topçu annca bizi bulur

Yorum

• özetleri izledim...
      olcay 2 asis 1 direk..
      ayrıca 2 attıgımız golde olcay rakibe faul yapmamıs hatta dokunmamış bile..hakem iyi yakalamış pozisyonu...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 1-2 maç daha bu havayla gidersek yukarıyı yakalarız...

Yorum

• bir dahalki iç saha maçı ne zaman gelse de izlesek
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Çabuk düşen, olumsuz hava yaratan ekip üyeleri bu özelliklerini ekibe yayarlar.
            Liderler bu üyeleri kazanamazlarsa - ki bazen imkansızdır- ekipten ayıklamak da ekip motivasyonunu arttırmakta işe yarayan sonuclar verebilir..

Başkan Ekici ve Yumlu'yu takımdan ayıklayarak motivasyona katkı sagladı bence
            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Bu stad full çektiğinde içerde çok zor puan veririz. Premier lig havası gibi Herşeyiyle harika.

osmanlı ve alanya maçlarını da alırsak kötü günler tamamiyle geride kalır
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Maçın hakemi kimdi çok iyi maç yönetti

Yorum

• Takıma 4 tane nokta atışı yaptık ve çok ciddi şekilde oyunumuzda gelişme var.
                  Ama halen daha orta sahaya biri defansif ama top dağıtabilen biri lazım.. mesela Colman, mesela Emre Belözoğlu

Ayrıca ön tarafa da Sneijder gibi, Alex gibi, Jose Sosa gibi biri.. o zaman ateş etmeye başlarız.

Gelelim maçla ilgili durumlara:

1- Led panoların önüne afişler asılıyor. Bence kesinlikle yasaklanmalı. ilk 2-3 dakika hariç hemen kaldırtmaları gerek. Telekom veya başka bir firmanın para vererek reklamını koyduğu yeri sen kapatamassın kardeşim. Ayrıca bu tarz afişler artık geride kalmalıki taraftar da bütünlük olsun.

2- Türbinde sigara içmek yasak! Çözüm çok basit. Kapalı alanda sigara içmenin cezası ne ise onu uygula ve 5 maç sonra gör bak içen kalıyor mu...

3- Millet bi şekilde bilet alıp içeri girmiş ama oturacağı yeri bilmiyor. Yanımdaki 45 li yaşlardaki iki kişi geldi karambole benim yanıma oturdular. Sen bi yana kay arkadaşımız da gelsin falan dediler hatta. Gidin yerinizi bulun dedim. Demem o ki bilgi ve kültür toplumu olmak gerek. 16 yaşındaki gençler bile rasgele 3 kişilik koltuğa 6-7 kişi doluyolar sırf arkadaşları orda diye. Güvenlik zaafiyeti çok fazla. Yol tarafı üst kat kale arkası E-D blok girişinde merdiven boşluğu ve balkon hınca hınç adam doluydu.

4- Çıkıştaki trafik inşallah buguüne özgü bir durumdur yoksa durum gerçekten vahim.

5- Taraftarımızın türbin kültürü kalmamış, saçma sapan tezahürat şekilleri var.. Türbinler arasında, taraftar grupları arasındaki çekişmeden dolayı bütünlük yok. Biri bağrıyo diğeri onun sesini bastırmaya çalışıyor.

6- Stadyum önünde sahte ürün satılıyo çok komik.! Sadece bir tırla ürün satmaya çalışan TS-CLUb var o daha da beter.

7- Açılışa özel kaşkol, bere, flama vs bilimum birsürü ürünler olmalıydı. Trabzon dışından birçok arkadaşım beni bu yüzden aradılar ve böyle bir ürün olmadığı sadece hatıra bilet olacağını söyledim. Sonra stad çıkışında görevlilere sordum ama kalmadı dediler. Bir de ne göreyim. Bazıları aldığı bu biletleri yerlere atmışlar. Vallahi yerler ıslak olup da biletler ıslanmış ve çamurlu olmasaydı toplayacaktım. Bu biletleri bile isteyen pek çok kişi var şuan, Trabzona gelme şansı olmayıp da uzaktan izlemekle yetinen...

Yorum

• O ruh geri gelecek imzasını atan bi arkadaş vardı,o ruh geri gelecek buna inandım..

Yorum

• Çok güzel bir gündü. Yüzler gülüyor çok şükür. Allah bozmasın 😁😁
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• taraftar cok daha ıyı organıze olmalı..
                        yenı stad arkadaslar tamam begenmediğiniz yanlarıda olabilir lakin her sey zamanla düzelir..sıkıntı yapmayın..
                        birazda olumlu tarafından bakın

Yorum

• Maç sonunda o takla atarak sahaya girip kolbasti oynayan kimdi

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takıma 4 tane nokta atışı yaptık ve çok ciddi şekilde oyunumuzda gelişme var.
                            Ama halen daha orta sahaya biri defansif ama top dağıtabilen biri lazım.. mesela Colman, mesela Emre Belözoğlu

Ayrıca ön tarafa da Sneijder gibi, Alex gibi, Jose Sosa gibi biri.. o zaman ateş etmeye başlarız.

Gelelim maçla ilgili durumlara:

1- Led panoların önüne afişler asılıyor. Bence kesinlikle yasaklanmalı. ilk 2-3 dakika hariç hemen kaldırtmaları gerek. Telekom veya başka bir firmanın para vererek reklamını koyduğu yeri sen kapatamassın kardeşim. Ayrıca bu tarz afişler artık geride kalmalıki taraftar da bütünlük olsun.

2- Türbinde sigara içmek yasak! Çözüm çok basit. Kapalı alanda sigara içmenin cezası ne ise onu uygula ve 5 maç sonra gör bak içen kalıyor mu...

3- Millet bi şekilde bilet alıp içeri girmiş ama oturacağı yeri bilmiyor. Yanımdaki 45 li yaşlardaki iki kişi geldi karambole benim yanıma oturdular. Sen bi yana kay arkadaşımız da gelsin falan dediler hatta. Gidin yerinizi bulun dedim. Demem o ki bilgi ve kültür toplumu olmak gerek. 16 yaşındaki gençler bile rasgele 3 kişilik koltuğa 6-7 kişi doluyolar sırf arkadaşları orda diye. Güvenlik zaafiyeti çok fazla. Yol tarafı üst kat kale arkası E-D blok girişinde merdiven boşluğu ve balkon hınca hınç adam doluydu.

4- Çıkıştaki trafik inşallah buguüne özgü bir durumdur yoksa durum gerçekten vahim.

5- Taraftarımızın türbin kültürü kalmamış, saçma sapan tezahürat şekilleri var.. Türbinler arasında, taraftar grupları arasındaki çekişmeden dolayı bütünlük yok. Biri bağrıyo diğeri onun sesini bastırmaya çalışıyor.

6- Stadyum önünde sahte ürün satılıyo çok komik.! Sadece bir tırla ürün satmaya çalışan TS-CLUb var o daha da beter.

7- Açılışa özel kaşkol, bere, flama vs bilimum birsürü ürünler olmalıydı. Trabzon dışından birçok arkadaşım beni bu yüzden aradılar ve böyle bir ürün olmadığı sadece hatıra bilet olacağını söyledim. Sonra stad çıkışında görevlilere sordum ama kalmadı dediler. Bir de ne göreyim. Bazıları aldığı bu biletleri yerlere atmışlar. Vallahi yerler ıslak olup da biletler ıslanmış ve çamurlu olmasaydı toplayacaktım. Bu biletleri bile isteyen pek çok kişi var şuan, Trabzona gelme şansı olmayıp da uzaktan izlemekle yetinen...
                            Önemli problemler bunlar umarım zamanla çözülür.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• banada güzel bir veda hediyesi oldu teşekkürler Trabzonspor yaza görüşmek üzere.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç sonunda o takla atarak sahaya girip kolbasti oynayan kimdi
                                Sahiden kimdi o?

Yorum

Yükleniyor...
                                X