Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi bakalim transfer olacak mi

orta sahada onazi bir tek siritan

birazda yusuf siritti

neyse

hale şükür ilk yari eski araba gibi takimin her yerinden ses geliyordu şimdi

iki noktada ufak sikinti

Yorum

• puan.jpg
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• N'doye bile bu gün bambaşka oynadı..Aldı verdi,indirdi,araya attığı 2 top var ki mükemmeldi..Bu şekilde oynayacaksa başımızın üstünde yeri var..

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hep düşünmüştüm atlatıp oradan izleyen yok mu diye

onazi yi çözemedim çok sövüyorum bu adama ama topu aldığında adama bastığında beni heyecanlandırıyor. bence okay onazi de ısrar yararımıza olacak gibi
          biz de meraktan geçtik atladık camdan, çok kişi ortak alınabilir beğendik
          okay onazi aslında olmuyor, bir maç biri iyi bir maç diğeri ama eldekilerden de daha iyiler

Yorum

• Bu arada ligler 1 hafta araya girecek.Ne gerek var anlayamadım..tam ritmimizi bulmuşken olacak iş değil bu..O yüzden araya bi hazırlık maçı sıkıştırmalı bence yönetim takım için..

Yorum

• Af buyurun ama demek zorundayım, maç, hiç bitmeyen bir orgazm gibiydi... Şu stadı yapana, yarısını doldurana, başta yönetim td ve futbolculara sonsuz teşekkür

Yorum

• ortada nitelikli baskı yokken rakip takimin cikislarda hata yapmasi cok guzelmis. istanbul takimlarinin maclarinda deliriyordum, stad onemli.

Yorum

• bazi arkadaslar dikkat etmemis ama hoca 10-15 dk bir sey denedi tutar mi acaba oynatabilir miyiz diye..

sb de oynattigi 4-3-3 u denedi kii istesek 5-6 olurdu mac

bu takim gobekte anadolu kuluplerine karsi oynar kardesim

okay..olcay..yusuf(bero)

castillo..rodallega....xxxx(simdilik ndoye)

okay her donen topu aldi bugun biraz daha vites yukseltirse bu takim ucar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• geniş özet trt spor'da.

Yorum

• Bu gün takım %55 ancak oynadı. Bu takım defasını biraz daha oturtursa ortasaha yükü azalıp üzerine az daha koyarsa golcüleri çalışmaya başlarsa ki Osmanlıspor maçında bekliyorum bunun bir kısmını büyük ihtimal o maçıda alıp yoluna devam edecektir.

Tek sorun gol bölgesi orada dirençli takımlara gol atmakta zorlandığı gibi hucum geri dönüşlerinde de hızlı takımlardan gol yer bu takım.

Bugün ilk yarı bitince puan tablosuna baktım ve kayserininde maçı olduğunu gördüm direk aklımdan geçen şuydu Kayseri bugün yenerse Trabzon 4.cüyü bu oyunu devam ettirip yakalayabilirdi. Ve hayret ediyorum Kayseri yendi...

Bakacağız..
                      ''7''

Yorum

• Yusuf Erdoğan'a 10 dakka da olsa katlanamıyorum.. Rezil adam..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bana özet görüntüler lazım arkadaslar nereden bulabilirim

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hala stadın görüntüsüne alışamadım [emoji5] Sanki Avrupada bir maç oynuyoruz.

İkinci bir konu da Tribünler ile ilgili. İnsanlar bir birine yakınlaştığı için tam doluluk gözükmüyor. Herkesin koltuğunun olduğu yerde olması tribünleri daha güzel gösterecektir.

Yorum

• Giray lavuğu bakalım neler geveleyecek, azize kefil olan hiç yalan dediğini duymayan lavuk.

Yorum

• Olcay da en iyi kolbastıcı çıktı
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X