Şans mı ilahi takdir mi dersiniz bilmem ama tekerleği patlak traktör gibi giden takim takim açılış maçı arifesinde 2 deplasman galibiyeti ile dönüyor...Çok iyi oldu çok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokulların tatil olması çok kötü oldu. 15 20 bin kişi olur muhtemelenİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokulların tatil olması çok kötü oldu. 15 20 bin kişi olur muhtemelen
20.000'den fazla olacaktır kesinlikle.Hamiş
Yorum
-
Bir sürü senaryo yazıldı kapanış maçı açılış maçı diye hepsine niyetlendim birşeyler çıktı ne açılış oldu nede kapanış kısmette ne varsa o olurmuş bugün bilet aldım akşamına kulüpten açıklama geldi, hem konya hem antep macinda tribünde olacağım inşallah, güzel bir seri yakalarız bu vesilelerle umarım..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokulların tatil olması çok kötü oldu. 15 20 bin kişi olur muhtemelen
Yorum
-
Ktü'den dağılacak ogrencileri nasıl etkiler bilmiyorum ama dışarıda okuyan trabzonlu ogrenciler burada olacak ve cok daha buyuk bir oran var.Bu mac hem tarih acisindan hem ivme acisindan daha guzel bir tarihte oynanamazdı.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Trabzonda oturan arkadaşlar..Bu şehrın merkezının nufusu ne kadar?Ciddi soruyorum..Civar koylerı ılçelerı saymıyorum..Yanı bu şehır merkezınde maça gıdebılecek 40 bın kışı yok mu?Bu nasıl bir kafa..Gıden gelen talebelere mı kaldık??..
Ayrıca maç ıçın yorumum,antep ıbrahım uzulmez takımı muhammed sefa le takvıye edıldı ve kalıtelı ısımlerı de var..Lıgdekı yerı şaşırtmasın..Adana kadıkoyden bır puan alabılıyorsa her yerde herşey olur ki..Ben de hakemın kım olduguda onemlı..Ikı deplasmanımızda da ıyı nıyetlı hakemler vardı..Helekı kasımpaşa maçı umut meler...Bayılıyorum bu adama..5 dakka uzatma verdıgınde bıle vardır bır bıldıg dedım..O derece..Ama bu maça gelıcek hakem sıkıntıı olursa o zaman yıne korkuuu..Hayırlısı bakalım..
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacilistaki seyirci sayisi aldamasin. o mitingti.
gaziantep macinda 20 bin futbol taraftari olsun o stadta ses patlamasi olur.
inanin avni akerde bagiran 20 bin kisi burda bagirdiginda 60 binlik sese denk gelir
artik 10 binde acilis maci icin özel gelir..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum