tek tek satılan biletleri inceledim doğuda 3 blok bitmiş biçok yer %70 in üstünde satılmış. genelide yarısından fazlası satılmış görülüyor. en kötü 23bin civarı diye bir tahminde bulunayım yarın 30bini geçer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaşlar maça gitmek istiyorum bi arkadaşımla .. acaba gurbetçi gençler falan otobus kaldırıyormu istanbuldan .. bilgisi olan paylaşabilirmi .. teşekkür ederim ..
Ekran Alıntısı.JPG"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
şu maçı kazanamama gibi bir düşünceye bile kapılamıyorum tam düşüneyim diyorum beynim alev alıyor o derece kazanmamız lazım. her anlamda hem yeni stad hem motivasyon, hem yeniden öz güven hem hem hem diye gider. mutlaka kazanmalıyız.
hava iyi değil ama inşallah dolar o stad oyuncular için büyük bi sinerji olursadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça 2 gün var ama heyecandan uyuyamadım.
Bu nasıl bir bağlanma, nasıl bir aidiyet duygusu, nasıl bir aşktır anlam veremiyorum.
İnşallah kazanırız da takım havaya girer iyice.
Bende kücükken battaniye yerine Trabzonspor bayragina sarilip uyudugum zamanlari bilirim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın renktaşlar ne durumda orası. Dün akşam 23:45'te iptal olmuştu uçuş bugün 12'de nasipse...
Şu an için İstanbul'dan gelmesi beklenen TK2826 seferi var ve 777 gönderecekler. Gecikmeli olarak kalkacak ve şu an için tahmini kalkışı 09:05 İptal sefer gözükmüyor.En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 09:07.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur da maça gelemezsem bu bileti nasıl alabilirim acaba? Trabzon'daki arkadaşlardan yardım istiyoruz.Hamiş
Yorum
-
STSL 19. Hafta | Trabzonspor - Gaziantepspor | 29.01.2017 16:00
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba Yiğit. Havalimanından bildiriyorum.
Şu an için İstanbul'dan gelmesi beklenen TK2826 seferi var ve 777 gönderecekler. Gecikmeli olarak kalkacak ve şu an için tahmini kalkışı 09:05 İptal sefer gözükmüyor.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 09:14.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestatta oluşacak atmosferle bizim oyuncularin performansı müthis artacaktir. evimizdeki antep ve alanya maçları geçilir, aradaki osmanlı maçıda osmanlinin avrupa ligi maçı öncesine denk geliyor. zaten bu aralar osmanliyi gelen geçen yeniyor. konya deplasmanına kadar iyi fikstür var. umarım güzel bir galibiyet serimiz olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum