STSL 18. Hafta | Kasımpaşa 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
2haftadir mac izLemiyorum..totem yPiyorum..sanirim iyi oluyor
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
İstiklalden maça yürüdük.. Bilet yok.. bir umut maça gireriz..giremedik...Baktık bir beleştepe var,ordan izledik.. Aşkın peşinde heryerdeyiz..anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!Yorum
-
Tüm herşeye rağmen 3 puan.. ve hafta boyunca mutluluk..yeni hesaplaranlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!Yorum
-
Çok iyi oynamadık. ersun yanal belki bilincli olarak takımı gol attıktan sonra geri çekiyor. Bursa macında 10 kisi kaldık ama ne bilim kasımpasa ya daha diri saldırabilirdik olcay ve yusufla
Kasımpasa macı cok iyi oynadıgımız mac degil ama tespitlerim var
1- Oyle yada boyle gol atabiliyoruz. Bunda yusuf yazıcı nın ortalarının birinci derece etkisi var
2- Mas ve pareira takıma guc kattı. olcay belki cok da bir sye yapmasada arkadaslıga katlısı buyuk. Mac sonu fotoda el isareti ile Yusf yazıcıyı gostermesi çok güzel hareket.
3- Onur daha bi iyi. Kaptanlıgıda. O da belliki bu arkadaslıktan memnun
İstek: Ersun da tek istegim yavas yavas fırsat oldukca abdulkadir i de oyuna sokması.13 Vitor HugoYorum
-
Dar alanda tek paslarla başarılı bi şekilde topu çıkarabildiğimiz anlar oldu. Güzel oyun adına sevindiriciydi benim için
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
(NtvSpor'da gol çizgisi uygulaması üzerine...)
Göksel Gümüşdağ diyor ki "Kasımpaşa-Trabzonspor maçında top çizgiyi geçti. Trabzonspor 1-0 yenip gitti. Kasımpaşa'nın golü verilse..."
Tayfun Bayındır soruyor: "Siz geçtiğini mi düşünüyorsunuz?"
Cevap: "Tabii, bütün yorumcular gol dedi. Ben de gördüm."
*
Umarım kulübümüz gereken cevabı verir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum