takımlar çözmüş zaten bizim takımı, tamamen sinir bozmaya yönelik ani presler, maça hızlı başlama duran top zorlama. etkili atak yapmalarına gerek yok, bizim saha geçtiklerinde takım tedirgin olmaya başlıyor. bu kadar da mental eksiklik olmaz. gençlerbirliği bunu en iyi yapan takımlardan. irfan falan dağıtır bizim savunmayı.
STSL 12. Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gençlik birliği ümit hoca ile agresyon bir kimliğe bürünse dahi bir yerde bizim olmak yada olmamak maçımız icap ediyorsa hakemi de yenerek ki artık icap ettiği aşikar bu maçı almalıyız
hani bu maçı alacaz başka yolu yok maçı bu maç işteYorum
-
Hayata küstürdün beni Trabzonspor
Hiçbir şeyin tadı yok sen bu kadar kötüyken2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Ankara'daki gurbetçilerin desteğiyle bu hayati maçı kazanmalıyız.
TS aşkına herkes 19 Mayıs'a
Ekici kayıp değil bu maçta, çünkü sahada yok zaten
Ama Okay kayıp
Kazanmamız gereken bu maçı kazanıp moral depolamalıyız
Puan durumuna bakmaya yüreğim elvermiyor artık2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Kadroda tahmini olarak olacak isimlere bir bakalım;
yavru, yumlu, akbaş, kara, vural, erdoğan, ndoye
başka bir şey yazmaya gerek yok, insanda heves falan bırakmadılar, bu nasıl bir futbolcu topluluğudur böyle!
bu takımın gol atması bile kıyamet alameti sayılabilir, işimiz yine mucizelere kalmış,
tam yol küme düşme hattına doğru sür gemiyi kaptaann!!!Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Yorum
-
zeki,akbas,yumlu isimleri ile cıkmak salaklık olur
okay,ekici cezalı;castillo sakat.
------------onur---------
akakpo---ugur---durica---ibanez
-----abdulkadir-----onazi-------
yazici---------bero--------yusuf
----------ramil-----------------
bundan daha kotu olmayacagının garantisini verebilirim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
Maç ile ilgili Gençlerbirliği kulübünün yaptığı duyuru ;
http://www.genclerbirligi.org.tr/ank...n-dikkatine-2/BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Olmadı reis. Şimdi kimle gideceğim ben...Çok zor maç, inşallah kazanırız ama oldukça zor görüyorum.
Beşiktaş maçından tribün cezası aldığımızdan stadyumda da olamayacağım.
Ekici'nin eksikliğinde belki ortaya Bero'yu çeker Ersun hocam. Aytaç'ın mutlaka 11'e döneceğini düşünüyorum bu hafta.
N'Doye
Ibanez (Yusuf) Bero Yusuf (Suk)
Aytaç Onazi
Bu şekilde bir formasyon denenebilir.Geldik, Gidiyoruz...Yorum
-
Yazıklar olsun,yorumlara bak...
Boyle taraftara ıyı oluyor ne dıyeyım..Yahu kim gençlerbırlığı?? Nereye çakıyor beyler çakmak nedır ya??
diyesim geliyor..Aklıma antep alanya antalya gıbı abızık takımlara verdıgımız puanlar gelıyor ve susuyorum.
Ne dıyeyım. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...Yorum
-
Gencleri gectim kayseri adana bile trabzon maci gelsede puan yada puanlar alsak diye ellerini ovusturuyolardir..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum