İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10.Hafta l Mete Kalkavan 2-1 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kimse bana gazel okumasın takımda birlik beraberlik adına hiçbirşey yok takım mağlup olmuş oyuncuların umrunda değil, alayı instegramda facede geyik peşinde. Taraftar dersen oda oyuncular gibi sıradanlaştı artık, alınan seri mağlubiyetler onlara sıradan bir olay gibi geliyor. Bu küçülmüş küçük düşünen taraftar kitlesinin kulubün içine hızla nufuz etmesiyle bizleri azınlık görüp dışlama gayretindeler. Bunun yanısıra hep destek tam destekçi biatçıların kendilerini kulubun sahibi görmesi de cabası. Birde başkan çıkmış mağdur edebiyatı yapıyor. Şaibeli yan hakem bizim maça verildiğini bile bile sesini çıkarmayan başkan biliyodum ama gerilim olmasın diye gündeme taşımadım falan filan lafının arkasına sığınıyor. Geç bu işleri başkan, kaç haftadır sesin soluğun çıkmıyordu ne oldu şimdi ortaya çıkmışsın kanallarda konuşuyorsun haaaa.... sen bize ilk önce geride kalan haftaların hesabını ver."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Katılıyorum kardeşim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim derdim o değil fatih bu kadronun ilk 5 giremeyeceği zaten başından belliydi.Gecen sezon devre arasında 24 puanla girdik mersini zor bela yenemesydik harbiden küme düşmüştük.Şimdi 11 puanımız var g.bbirliği,bursa,basaksehir ve fb ile oynamadık.Tehlike büyük yönetim hülyalarda.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bütün Bordolu mavi renkdaşlarımla samimi olarak gurur duyuyorum,
hepiniz saygılı, haksız yolla elde edilecek bir puana bile karşı,
bize yapılan haksızlıklara da fazlasıyla öfkelisiniz...
Foruma üye olduğumdan beri özellikle şu konuda ısrarla duruyorum,
İstikararı yakalamadan başarı gelmeyecek.
3 maç kaybet hoca değiştirerek değil süreklilik devamlılık sağlamalıyız,
sezon sonu 15 topçu gönderip 20 tane yenisini almamalı altyapı başta olmak üzere gençlere ağırlık vermeli ekol olmalıyız,
yerel basın 3 5 fazla satayım diye pusuda beklesin istediği kadar goygoy yapsın kulak asmamalıyız,
tribünler bütünlük arz etsin hele hele yeni stadla beraber çok daha fazla pozitif olarak maçın içinde olsun
yapabiliyorsa tezahurat yapsın yapamıyorsa kendi oyuncumuzun hatalarını bile alkışlasın güzel hareketlerini alkışlasın
bu tabloyla başarı gelecektir.
Eminim ki kulübe yakın renkdaşlar konuya daha vakıftır ve de çok daha fazla ayrıntılı bir rapor yazı gönderebilirler
amma velakin bizim kronik sıkıntılarımız bunlar ayrıntılarda da boğulmanın anlamı yoktur.En son bordolu mavi tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 18:29.
Yorum
-
Yasin 40 olmus hala yetiskin olamamissin. Yoneticilere ve hocamiza defol diyecek kadar trabzonsporun dusmanisin, simdi bunlari yazarak guzel gozukme amacinda isen.. onceki yazdiklarini biliyoruz..İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün Bordolu mavi renkdaşlarımla samimi olarak gurur duyuyorum,
hepiniz saygılı, haksız yolla elde edilecek bir puana bile karşı,
bize yapılan haksızlıklara da fazlasıyla öfkelisiniz...
Foruma üye olduğumdan beri özellikle şu konuda ısrarla duruyorum,
İstikararı yakalamadan başarı gelmeyecek.
3 maç kaybet hoca değiştirerek değil süreklilik devamlılık sağlamalıyız,
sezon sonu 15 topçu gönderip 20 tane yenisini almamalı altyapı başta olmak üzere gençlere ağırlık vermeli ekol olmalıyız,
yerel basın 3 5 fazla satayım diye pusuda beklesin istediği kadar goygoy yapsın kulak asmamalıyız,
tribünler bütünlük arz etsin hele hele yeni stadla beraber çok daha fazla pozitif olarak maçın içinde olsun
yapabiliyorsa tezahurat yapsın yapamıyorsa kendi oyuncumuzun hatalarını bile alkışlasın güzel hareketlerini alkışlasın
bu tabloyla başarı gelecektir.
Eminim ki kulübe yakın renkdaşlar konuya daha vakıftır ve de çok daha fazla ayrıntılı bir rapor yazı gönderebilirler
amma velakin bizim kronik sıkıntılarımız bunlar ayrıntılarda da boğulmanın anlamı yoktur.
adam olun azcik adam !!u will need justice at the end..
Yorum
-
only ts nickli renkdaş sende güzel bir kardeşimizsin ilgin için teşekkür ederim. bu düşmanca nefretini Kuzey amerikadan yazmana kızıldereli katliamina karşı olan kızgınlığına veriyorum. daha esprili günler senin de olsun kardeşim...En son bordolu mavi tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 20:31.
Yorum
-
only ts nickli arkadeş keşke nickin bari yerli olsaydı
only kelimesi yerine geçecek çok sayıda güzel türkçe kelimeler var onlardan birini kullanabilirsin
Ancak bunu da Trabzonsporumuzu evrensel bir değer olarak kuzey amerikada ki yankilere beğendirme gayreti olarak
addediyorum.
Saygılarımla güzel insan.En son bordolu mavi tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 20:32.
Yorum
-
kesinlikle dahada iyi olacak.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi gelisecegini düsünüyorum. Mehmet Battal bize gelseydi hakaret üzerine hakaret yerde ...
Yorum
-
Buca'da oynadigi siralar Unal hoca ( sportif direktor oldugu donemde )almaya ugrasmisti ama olmamisti.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.battalı biz alamazmıydık adam harbiden iyi futbolcu.
Yorum
-
Battal mı ? Gelse 2 maç üstüste kötü oynasa veya gol atamasa topa tutarız adamı..Mesele battal meselesi değil..O mevkide oynayan oyuncuya sağdan soldan top gelmesi meselesi..Bu arada bu milli maç aralarından nefret ediyorum..4 maç ta bir 2 hafta ara.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum