Ilk mac basligim, Insallah akli Avrupada olacak olan bir takima karsi rahat bir galibiyet aliriz.
STSL 3.Hafta l Trabzonspor 0-2 Osmanlıspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onur
Zeki - Uğur - Durica - Ibanez
Okay
Onazi - Ekici
Güray ..................... Castillo
Suk
Kendi adıma Zeki ve Uğur için çanlar çalıyor diyebilirim. Ekici de biraz mevkisi gereği takımı yönlendirebilse çok güzel olacak
Bu 11 denenbilir. Muhammet dinlensin biraz -
Çoğumuz Antep yerine Osmanlı maçında puan kaybı bekliyorduk. Antep'te bu hakkı üstelik mağlubiyetle kullandığımıza göre Osmanlı maçının kredisi yok. Üstüste 2 mağlubiyet sezona erken havlu attırır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
maç seyircisiz ise banko beraberlik ya da mağlubiyet diyorum. osmanlı ligin yenilmesi en zor takımlarından birisi. insallah yanilirizYorum
-
Allaaaah en merak ettiğim maç
mra ölür de bize puan vermez. bizden giden topcu bize gol atar, bizden giden teknik direktör bize karşı ölüm kalım maçı oynar ben böyle bilirim, göreceğiz.#Yorum
-
Evimizde bu yıl istikrarlı olacağımızı ve kolayına yenilmeyeceğizi düşünüyor ve umuyorum.
Umarım şu deplasman karnemizi de bir an önce düzeltiriz, özellikle son iki yıldır çok kötü durumda.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Duran toptan atıp yatalım. Mra reis kitlensin çıldırsın
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Zor hem de çok zor. Fark yemesek bari. Osmanlı'nın en iyi bölgesi orta saha ve ileri üçlü aksine bizim en zayıf bölgelerimiz. İnşaallah rezil olmayız...
Sent from my iPad using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...Yorum
-
Osmanlisporun güclü kadrosu var.. Beraberlik bizim acimizdan iyidir
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Maalesef net bir mağlubiyet alırız. Milli takım arasında yeni transferler gelir, takıma ısınırlar falan ama bu mağlubiyeti önlemez diye düşünüyorum. Çok daha oturmuş bir takımları var ve moralleri yüksek.
Ersun hoca 1. hafta da Onazi'nin golleriyle kurtardığı bu kısır kadroyu oynatmakta diretiyor. Orta kesemeyen, adam kaçıran, ileriye devamlı anlamsız toplar şişiren Güray kesik yemediği sürece hücum anlamında büyük problemler yaşarız.
Ibanez adam kaçırsa da oynamalı. En azından Güray'dan 5 gömlek daha iyi hücum bilgisi var ve ortaları güzel.En son B61 tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 10:30.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum