STSL 34. Hafta | Trabzonspor 0 - 6 Kasımpaşa l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fatih Öztürk
    • 03.10.2007
    • 24989
    • Lojistik
    • İstanbul

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
    iho efsane baskan
    esteban süper kaleci
    aykut yüzyilin sitoperi
    Boş konuşma Selcuk kimse iho başarılıdır demiyor.
    İlk olarak ucurum tarafından gönderildi
    Şu engellileri sırf siz alıntı yapınca yine görmek zorunda kalıyorum engelleyin kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar ya.
    Uçurummusun ne zırtavozsun muhatabın olmadığın yerde savurduğun kelimelere dikkat et engelli yaparım seni
    İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
    Evt aynen öyle... Muharrem usta takimla ilgilenemiyorki.. Önce iho b....u temizlemesi lazim..
    Kimse temizlemesin demiyorki.
    İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
    benmi kurdum bu kadroyu,benmi getirdim shotayı ve hurmayı.
    Iho başarılıdır diyen yok arkadaşım aynı kadro ligin kafasında tam kendini buldu derken kıyıma uğradı.
    İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi
    Evet , sorumlu %99 iho .

Bıraktığı miras 6 ayda temizlenir mi sandınız ? Bırakın artık şu adamı savunmayı , eski mesajlarınızı da biliyoruz
    Burada kimse iho'yu savunmuyor,iho gitti bitti demek iho'yu savunmakmıdır kafan böylemi algılıyor
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Murat61
      • 09.05.2006
      • 1010
      • Ankara

Siz ne diyorsunuz bundan önceki başkan kötü diye bu adamın her yaptığına katlanmak zorumdamıyız? Borcum olsun kardeşim benim parasızlıktan alt lige düşeyim ama onurlu olalım delikanlı olalım şu maçlardan sonra artık futbol konuşamaz olduk adam bizi rezil etti hala burda onu savunanlar var parasınında içine s.çayım kusura bakmayın ama klüp batsın ama onurumuz haysıyetimiz gitti seneye 500 lira paran olsa ne olur burası dükkan mı kar edince herşey iyi olsun adam bizi ne hallere soktu yok ona ekip kurdu buna ekip kurdu ulan tırı vırı adam sürekli konuşuyor biz futbol takımıyız bakkal dükkanı değil var olan tek şeyimiz şerefimizidi onuda bok etti

Yorum

• serdaracıl
        Cezalı Üye
        • 10.05.2008
        • 27797
        • Ankara

İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi
        Trabzon boşuna fıkraların şehiri değil. Pilot takımımız 33,36 yaşındaki oyuncularla oynarken, A takımımız çoluk çocukla oynuyor. Güya gençleri kazanmak için. Asıl gençleri böyle kaybedersin.

Neyse şu lanet sezon bitti. Bu yıl olan herşeyi unutmak istiyorum. Tek tesellim küçük şikeci şerefsizler düştü.
        Günün tespiti

Yorum

• Poor
          • 03.06.2015
          • 2319
          • Kuzey Amerika

Transferler yaz kampina yetissin.
          Ersun zaten onlarin yazin suyunu cikarir, takim da Adam gibi mücadele eder oynar.

Bi bekleyin önümüzdeki sezonu baktik olmuyor hep beraber aglariz burda.

Yorum

• firtina1
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 04.08.2014
            • 364
            • İstanbul

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
            Simdi viscanin ve atifin iyi oyuncu oldugunu scout ekibi mi tespit etmis???
            Bunu bende onlara söylerdim
            yok o benim görüşüm,alalım diyorum pek bir maliyeti olmaz
            bu oyuncular dışında 9 adam daha lazım 11e, bu da scout ekibinin işi

Yorum

• asilhamsi
              • 17.06.2007
              • 17088
              • muhendis
              • Düzce

İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi
              Uğurcan Çakır,Ramazan Övüç ve Yusuf Yazıcı gelecek sezon kadroda rotasyon oyuncusu olarak kesinlikle olmalı.Abdülkadir Ömür ve Savaş Çakır paf takımda kalıp fizik-güç ve oyun açısında kendilerini geliştirmeye devam etmeliler.Bu yazdığım beş oyuncu dışında ki tüm gençler gönderilebilir.

Son maçlar bizim için kötü geçiyor ama bir anlamda eleme yapmak için iyi oluyor.Yerel medya ve trabzon kanadında olan özevlatçı yöneticilerin durumu görmesi açısından çok iyi oldu.
              Harika tesbir.Abdülkadir parmak takip etme sansınız oldumu?Bence o da rahatlıkla rotasyon oyuncusu olur.Ama hepsi bu kadar.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Cagdas Topal
                • 16.05.2008
                • 10899
                • Öğrenci
                • İstanbul

Muharrem usta ligde 21 maçta 7 galibiyet almış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• sasort
                  • 19.08.2013
                  • 6078
                  • mühendis
                  • Sakarya

Ustaya sallamaya başlamişlar

neden trabzonspor fark yemesi

iki galibiyete göklere çikarip iki hezimete yerin dibine sokan tez canli taraftarimiz var.

Ancak bu taraftarin değil karadeniz insaninin yapisi

ama arkadaşlar futbolda böyle duygusallikla duygularla başari gelmez.

Bu yapinin kurulmasini külüp sağlayacaksada buna biz destek olacağiz

yapmayin arkadaşlar

şimdiki zamanda küçük şletmelerde bize risk analizleri yapiyor vatandaş

bizim bir başkanimiz vardi alacaği oyuncunun çok fazlaya olacağini dönüş yolunda hesap etmiş
                  bu adamin biraktiği durum ortada

ben bu ülede kurum amirliği yapan bir kardeşiniz olarak diyorum ki

ilk defa trabzonun başinda gerçek anlamda işini bilen bir başkanimiz oldu.

Söyledikleri masal gibi gelebilir ama bunlar araştirma bilgi neticesinde kisa vadede olsa bile uzun vadede ts geleceğini kurtaracak analizler

bunlari söylerken bir karadenizli olarak en az sizin kadar üzülüyor. En az sizin kadar sinirle bağirip çağiriyorum ama

durum vahim durumda kisa vadede düzelme şansimiz yok tek çare ersun ve ustaya sabredeciz

Yorum

• gökhants1966
                    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                    • 16.07.2012
                    • 2825
                    • Trabzon

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi
                    Bu takımı bu hale getiren iho dan hurmadan şotadan başkası değildir . Allah onların iki yakasını bir araya getirmesin . Benim eleştirdiğim nokta ustada ise ikinci yarı ile birlikte herşeyi hafife alan zihniyet bizi bu duruma düşürmüştür . 5 günde 13 gol yiyorsun lan birileri bedel ödemeli !

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Takımın genel durumu ve gelecek sezon gençlerin durumuna karar vermek için iyi maçlar oldu.Sürekli özevlatlardan bahseden rizeyi yendik diye gençleri kurtarıcı ilan eden trabzonlu teknik direktör isteyen özevlatçılık yapanların gerçekleri görmesi açısından iyi oldu.Gelecek sezon yusuf yazıcı ve ramazan övüç dışında ilk 11 i zorlayabilecek tek bir oyuncunun bile olmadığı görüldü.Abdülkadir Ömür ve Savaş Çakırla ilgili ise paf takımda devam etmeleri gerektiğini düşünüyorum bu oyuncular dışında ki tüm oyuncular gönderilebilir.

Yorum

• Doğukan Uçan
                      • 11.04.2011
                      • 23668
                      • Güney Amerika

kimse kusura bakmasın ama bunlar harbi şerefsizmiş. -19 averajla ligi bitirdik 18 mağlubiyet ? avni akerde 6 yemek. sözün bittiği yer.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• serdaracıl
                        Cezalı Üye
                        • 10.05.2008
                        • 27797
                        • Ankara

Yalnız iho bana çok güzel bir şey öğretti, cahil adamla muhattap olmayacaksın.

Yorum

• Şerafettin Kara
                          • 07.01.2016
                          • 678
                          • Öğrenci
                          • Kütahya

Bana bu 2 haftada ki 13 golün diyeti lazım.Sağda solda 22 numarayla sözleşme yenileneceği haberleri geliyor gözlerim kararıyor elim ayağım titriyor

Yorum

• Poor
                            • 03.06.2015
                            • 2319
                            • Kuzey Amerika

İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi
                            Siz ne diyorsunuz bundan önceki başkan kötü diye bu adamın her yaptığına katlanmak zorumdamıyız? Borcum olsun kardeşim benim parasızlıktan alt lige düşeyim ama onurlu olalım delikanlı olalım şu maçlardan sonra artık futbol konuşamaz olduk adam bizi rezil etti hala burda onu savunanlar var parasınında içine s.çayım kusura bakmayın ama klüp batsın ama onurumuz haysıyetimiz gitti seneye 500 lira paran olsa ne olur burası dükkan mı kar edince herşey iyi olsun adam bizi ne hallere soktu yok ona ekip kurdu buna ekip kurdu ulan tırı vırı adam sürekli konuşuyor biz futbol takımıyız bakkal dükkanı değil var olan tek şeyimiz şerefimizidi onuda bok etti
                            Aynen tuttugum futbol takimi yenildi simdi Ben insan icine nasil cikicam

Yorum

• Poor
                              • 03.06.2015
                              • 2319
                              • Kuzey Amerika

İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi
                              Aynen tuttugum futbol takimi yenildi simdi Ben insan icine nasil cikicam

Yorum

• Önder28
                                • 03.04.2005
                                • 343
                                • Emekli
                                • Manisa

Şükürler olsun çile bitti. Kimi transfer edecekler, kimi satacaklar, nasıl kadro kurulacak hiç ilgilenmeyeceğim. Üç ay rahatım. Sonra inşallah güzel günler görürüz,
                                "Şehitler Unutulursa ölür"
                                Unutma-Unutturma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...