STSL 34. Hafta | Trabzonspor 0 - 6 Kasımpaşa l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
-
-
mehmet yesil kadroya alınmıs sanırım.Akakpo oynayacaksa eger:
------------------yavuz--------------
semih------mehmet-----akakpo----guray
----cafer-------abdulkadir-----yusuf yazici--
savas----------muhammet besir----------denizhanALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
-
Anlamadığım Onur neden özel izinli? Sakarlıktan çıkmış ardından iyi maçlar da çıkarmış ve önünde avrupa şampiyonası olan bir kaleci neden oynamaz!? Sanırım Onur da satılacak başka bir şey gelmiyor aklıma
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
Cuma günü milli takım kampına katılacak. 30 ila 55 gün arasında uzun bir kamp geçirecek. Yönetim ve teknik heyet kalan maçlarda şans bulamayan oyunculara fırsat verileceğini söylemişti. Yani yeni alınmış bir karar değil. Bunun nedeni de hedefsiz kaldığımızdan dolayı. Yoksa Avrupa şansımız veya küme düşme tehlikemiz olsaydı Onur'a izin verilmezdi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Yorum
-
Kesinlikle hicbirsey olmaz.Ben kefilim.Antalyada dangoz salih,yetenk dusmanı yumlu,vitaminsiz okay vardı takımda.
Hepi topu 3 tane genc oynadı onlardan biri sahada sadece 45 dakika kaldı.
Yazdıgım kadro adam yer.Ben son derece eminim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
bu maç tarihimizin en büyük farkını egale edeceğimiz maç olabilir. ikinci bir 7 hatta 8 belki daha fazla gol yenilmesini kaldıramayız. takım tamamen defansif kurgulanmalı. bu maç 10 yiyebiliriz...çok tehlikeli Kasımpaşa. genç oyuncu oynatma sevdasından vazgeçilmeli..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.Yorum
-
bence tam tersi olacak. tarihi fark yenilecegiz diye düsünüyor herkes bu yüzden maci kazaniriz. tam tersi olsaydi tarihi fark yerdik Dogru.bu maç tarihimizin en büyük farkını egale edeceğimiz maç olabilir. ikinci bir 7 hatta 8 belki daha fazla gol yenilmesini kaldıramayız. takım tamamen defansif kurgulanmalı. bu maç 10 yiyebiliriz...çok tehlikeli Kasımpaşa. genç oyuncu oynatma sevdasından vazgeçilmeli..Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum