Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Mersin bir gol daha yese diye düşündüm.Düşündüğümüz hiçbir şey olmadı bu yıl.
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Normalde Trabzonsporumuzun hic bir macini kacirmayan ben, 13-05-2016 tarihinde 10 senelik evliligimi mutevazi bir sekilde kutladiktan sonra bu tarihi skordan haberdar oldum. Ne diyeyim, emegi gecen herkese tesekkurler, sayenizde her sene bu unutulmaz skoru hatirlayacagim......
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Sıradaki maçı izlememek için gençler eskişehir maçına gidicem. Gene 7 yeriz falan zaten sıkıntılı takımla oynuyacaz
        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dibi gördük mü umarım ama transfer yasağı gelirse bu dip olmayabilir ne yazık ki. Dün maçın özetlerini tekrar izledim o kaleci varya o kaleci ya bir nane yedi ya da kendini kovdurmak için yaptı bunu.
          bundan kötü olmaz zannetmiyorum
          sakin olun...

Yorum

• Bu başlığı sabitleyin ki bakıp bakıp hangi hallerde olduğumuzu hatırlayalım.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Sabır gücümü arttırıyor.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımımıza başarılar. Bol gollü, seyir zevki yüksek bir maç olur umarım.
                Kardeş bu temennide bulunurken ne geçirdin aklından ibretlik vallahi..
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bu maçı Pazartesi'ye koyanın niyeti bellidir.
                  En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 12:46.
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Skor tahminim 3-2 ya da 4 -2 kazanırız. Lakin Pazartesi'nin laneti var. Umarım yine uğursuz bir durum olmaz.
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X