Dün Mersin bir gol daha yese diye düşündüm.Düşündüğümüz hiçbir şey olmadı bu yıl.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Normalde Trabzonsporumuzun hic bir macini kacirmayan ben, 13-05-2016 tarihinde 10 senelik evliligimi mutevazi bir sekilde kutladiktan sonra bu tarihi skordan haberdar oldum. Ne diyeyim, emegi gecen herkese tesekkurler, sayenizde her sene bu unutulmaz skoru hatirlayacagim......Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDibi gördük mü umarım ama transfer yasağı gelirse bu dip olmayabilir ne yazık ki. Dün maçın özetlerini tekrar izledim o kaleci varya o kaleci ya bir nane yedi ya da kendini kovdurmak için yaptı bunu.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımıza başarılar. Bol gollü, seyir zevki yüksek bir maç olur umarım.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Bu maçı Pazartesi'ye koyanın niyeti bellidir.En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 12:46.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Skor tahminim 3-2 ya da 4 -2 kazanırız. Lakin Pazartesi'nin laneti var. Umarım yine uğursuz bir durum olmaz.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum