Hezimeti bir futbolcuya bağlamak kadar saçma bir düşünce olamaz...Ne para var ,ne sistem var, ne oturmuş bir kadro, ne de işinin ehli bir teknik adam. ..en önemlisi de taraftar..malesef taraftarımız da yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu maçı yorumlamam gerekirse
Futbolu bilmek gerekir.
Takımda neden kaptan olur ? Neden bir abiye ihtiyaç duyulur.
Maç içinde bu tür kopmalar yaşandığında Kaptan futbolcuları ayakta tutar. Her birini tanır. Her birinin dilini bilir. Her birini anlar. Kimisine hadi aslanım der. Kimisine bu maç çok iyisin der. Kimisine titre kendine gel. Kimisine arkandayım sağlam bas der.
Eğer sahaya bir kaptan koymazsan. Futbolcular bu tür kopmalarda dağılır giderler.
Dün bizim takımın abisi kimdi ?
Yenilginin nedeni değil ama rezaletin nedeni tamda budur.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişin enteresan tarafı bu saat oldu hala kadro dışılar yok benim korkum yönetim böyle yenilgilere hazmedebiliyorsa sıkıntı büyük demektir.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Aslında skor dışında gerçekten hiç bir alakası yok haklısın. O kadronun 7 yemesi beni kahretmişti. kimse beklemiyordu böyle bir sonucu.
ben dün maçın olduğunu bile unutmuşum. devre arasında haberim oldu ve hiç şaşırmadım bu sonuca. geçen hafta 6 attığımıza daha çok şaşırmıştım. bir çoğumuzda öyledir eminim.
@uçurum arkadaşımızın söylemek istediği "seneye bu takımda hiç kimseyi görmek istemiyorum" söyleminin çok yanlış olduğu gerçeği.
Aslında seneye görmek istemediklerimizi bir sıralamak isterim.
1. Sahada ruhsuz amaçsız şekilde dolanan adam görmek istemiyorum. Önde olsak da geride olsak da istekli futbolcular istiyorum.
Lige aynı oyuncularla başlamıştık ve takımı hepimiz beğeniyorduk. Çok geriye gitmeye veya ileriyi düşünmeye gerek yok. Aynı oyuncular diyorum, aynı oyuncular.
2. Galatasaray maçından sonra Salih Dursun'u yanına alan Muharrem Usta'nın kamuoyunu ve bizi heyecanlandıran açıklamalarının altının dolması lazım.
3. Bizi tanıyan bir teknik direktör. bizi tanıyan derken her an adamın birinin sahaya atlayıp onu bunu pataklayacak adamların olduğunu bilmesi ve bunu engelleyebilecek/yönetebilecek bir TD.
4. Medya gücü. bu da yönetimin işi.
5. Taraftar. En önemlisi bu. Psikolojisiyle oynanmış bu kızgın taraftar gurubunun geçmişe sünger çekip 90 dk sezon boyu takımını desteklemesi gerekiyor.
Yorum
-
hami oldugu sürece hocasiz cikiyorduk maclara bu bir gercek ..
hami mandirali 7 gol yemeseydik kesinlikle hoca olarak devam edecekti baska alinmayacakti ..
eger ben yaniliyorsam bu Zaman icerisinde kiminle görüsüldüyse nerdedir simdik ??
B plani yokmuydu yönetimin ?? hicmi hoca konusunu konusmamislar ??
yazik gercekten yazik oyuncularin yarisindan cogu kalacakmi gidecekmi bilmiyor bu durumda bu kalitesizlerden verim almak imkansiz ..
özeri erkani marini cavandayi begenmiyoruz diyelim ama yerlerine oynayanlar onlardan cok cok daha kalitesiz ..
sil bastan takim yaratacaksak takim oturana Kadar iskeleti kurulana Kadar dibe vururuz tekrar ..
suan kaptanimiz onura büyük görev düsüyor baskanla irtibata gecmeli düsüncelerini söylemeli takimin kaptani olarak sadece degil taraftarin isteklerini baskana söylemeli ..
ayrica hoca bulamadik yok o gelmedi bu gelmedi unutmayalimki trabzonsporda herkes hocalik yapmak isterBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Trabzonda takıma tepki için gidenlere teşekkürler işi gücü olmayıp burada sallayanlarada diycek bişe yok. Biz mi gidelim buradan Trabzona tepki vermek için ?Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda takıma tepki için gidenlere teşekkürler işi gücü olmayıp burada sallayanlarada diycek bişe yok. Biz mi gidelim buradan Trabzona tepki vermek için ?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepki olmuş mu görüntü vs denk gelmedim hiç.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
90 lı yıllarda gıttıgım bı mac sonrası bolu ıle ıcerde berabere kaldık dıye mac cıkısı beledıye hoporlerlerınden durmadan halkın sakın olmasına yonelık anonslar yapılıyordu nerden nereye..takım antalya gıbı bı takımdan 7 tane yemıs futbolcular, hoca elını kolunu sallaya sallaya trabzona gelıyorlar 3 5 kısı tepkı verıyor onada tepkı denırse ..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
bu genclerle sahaya cikmak isteyen hami mandirali degildi ..
zamaninda gencleri oynatmadigi icin elestiriliyordu oynati ölmüs rizeye 6 gol atik sonra bak gördünüzmü gencler süperler yusuf yazici Maradona ilan edildi ..
sonra muarrem Usta keyiflendi transfere gerek yok hami devam etsin yeter bize düsünüyorlardi antalyadan 7 gol yiyene Kadar yazik olan hamiye oldu biraz ..
herzaman yazarim 1461 trabzon takiminda sadece ve gercekten sadece abdülkadir parmak var gerisi yedege dahil giremez ..trabzonsporda oynamak isteyen genc bir oyuncu ac olmali gökdenizin gencligi gibi fatih tekke gibi hami gibi olmali ortasahada oynamak isteyen ünal Karaman gibi olmali ..yok bizde bu yazdiklarim yok suan yok bosuna kendimizi kandirmayalim ..
muarrem ustanin suan yapacagi cok isi var bu gencleri hemen satisa cikarmali eger olmuyorsa 1461 trabzonda oynayan daha kötü kalitesizleri kulüpten cikarmali tsk ederek ..
yusuf yazici abdulakdir muhammed besir gibi oyunculari 1461 trabzona göndermeli 1461 trabzonun basina osman özköylü veya fatih tekkeye emanet etmeli ..
trabzonspora gelince takas ve para karsiligi oyuncular alinmali ömer sismanoglu gibi ac oyuncular almaliyiz ne olursa olsun osmanlisporla is birligi yapilmali elimizde cok oyuncu var daha zeki Mustafa caner gelecek takas yolu hertürlü olur osmanlidan ndiaye umar mutlaka alinmali ortasahaya bir panter alinmali oyun kurucu klass bir oyunkurucu Mehmet Ekici satilmali ..
trabzonspor kimsenin babasinin ciftligi degildir suan umarim yönetim ugras icindedir umarim genclere bir sans daha verelim demiyorlardir veya hamiyi afedelim ..
B plani olmayan bu yönetiminin korkuyorum ama hüsnü özkaryi alarak trabzonsporun basina getirmesinlerBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle95-96 sezonu "EFSANE" kadro:
Nihat
Hamdi Lemi Osman Ogün Tolunay
Abdullah Shota Ünal Hami Orhan
Ah ah keşke eskiye dönsek de bu kadroyla oynasak hep değil mi?
1993-1994 sezonu Beşiktaş'tan 7 yiyen kadro:
Victor
Hamdi Lemi Kemal Ogün Tolunay
Abdullah Shota Soner Hami Orhan
Ünal da muhtemelen ya sakat ya cezalı...
Bir Kemal ile Osman yer değişmiş...
Nedir bu yaygara? İki sene sonra bu 7 yiyen takım şampiyon oldu, malum ne olduğunu herkes biliyor...
Ben demiyorum bütün takımı tut.
İNSAFSIZCA GÜNLÜK ELEŞTİRİ YAPMA.
Önce git o İHO'nun ağzını burnunu dağıt sonra gel de ki yönetime de bir kaç lafım var...
Sorunun ne olduğunu görmeden ileri geri sallama...
Sen salladıkça hiç bir şeye katkın olmuyor.En son nakzo tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 15:20.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum