Yenmemiz imkansıza yakın diyorum. 6-0'lık maç havaya sokmaz inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 senedir uyesin hala 187 mesajin var.. neden yazmiyorsun ?
Yorum
-
Takım gençlerle güzel bir iş başardı. Şimdi Antalyaya karşı Erkanı vs izlemeyiz umarım, bunu niye söyledim çünkü biz severiz bu tür anlamsız atraksiyonları.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Kadro bozulmazsa bol gollu bi mac olur antalyada atar bizde..zevkli bi mac bekliyorum..antalyanin hucum ne kadar iyiyse defansida bi okadar kotu..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
hücum dörtlümüzü bulduk.
..................onur
..semih....boss...douglas...güray
.............ramazan..okay
....yazıcı........ekici........yusuf
................muhammet
ramazan yok büyük ihtimalle, savaş oynamaya devam eder.bir ihtimal aytaç oynayabilir ama o ikili işlemedi bir türlü.oyunu yavaşlatıyorlar. defanstakilerin iyileşeceği meçhul. aykut'un artık oynamaması gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehücum dörtlümüzü bulduk.
..................onur
..semih....boss...douglas...güray
.............ramazan..okay
....yazıcı........ekici........yusuf
................muhammet
ramazan yok büyük ihtimalle, savaş oynamaya devam eder.bir ihtimal aytaç oynayabilir ama o ikili işlemedi bir türlü.oyunu yavaşlatıyorlar. defanstakilerin iyileşeceği meçhul. aykut'un artık oynamaması gerekiyor.
Güray
Bosi
Yumlu
Özer
Musa
gibi adamları seneye görmek istemiyoruz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu deplasmana gidilir havada güzel yeni stat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum