İnanılmaz şeyler oluyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 32. Hafta | Trabzonspor 6 - 0 Rizespor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Biz kimseyi kollamak durumunda değiliz. Hiç kimsenin bizi kolllamak zorunda olmadığı gibi..
Mertçe oynayalım yeter..
Sent from my iPhone using Tapatalk"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. Mevlana
Yorum
-
Noluyoruz beyler?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu Yusuf Yazıcı nedir böyle 😀Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIzleyebildigim kadar gelecek yil birtek ramazandan faydalanabiliriz...belki yusuf y.... onuda pek sanmiyorun
ben bunları yazarken 2 de asist yaptıThere is no spoon...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum