İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu değil hocam kendisi.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Mehmet Yeşil oynasa bari belki bir stoper kazanırız.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad yeni sezona genel afla girilme ihtimal varmi sence
Doğru hatirliyorsam maa tff sinde bu olmuştu zamanında? ??Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hakem faciasını izle bu maç..
Zaten futbol olarak en ufak bir umut ışığı yok. Bir de bu maç hakemin takdir hakkını hep eskişehirden yana kullanıp adeta ince ince doğramasını bekliyorum.
Çok çok az olan puan alma ihtimalimizin de böylece kalmayacağını düşünüyorum.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Bırak yenmeyi berabere kal canımı ye diyeceğim ama hiç umudum yok
oysa o kadar çok isterim ki satılmış şerefsizleri kümeye yollayabilmeyi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıdan ise öyle olması kafi benim için
Yorum
-
Tek umudum kadro disilarin kalan oyunculara bi goz dagi olup performanslarina sira banada gelcek diye olumlu yansimasi olabilme ihtimali yoksa 3 fark yeriz en az..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum