Ya su eses bizi yenmesin yoksa kurtulcaklar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYkoTrabzonspor â€<s>@</s>ykotrabzon61 <small class="time"> 4 Min.vor 4 Minuten </small>
Abdulkadir, Muhammet Beşir, Yavuz, Selih, Melih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Mehmet Yeşil ve Denizhan önümüzdeki haftalarda ilk 11'de olacaklar
2 Retweets 7 Gefällt mirTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEs Es'e yeniliriz, o gazla ligde kalırlar ve Rize düşer.
Sonra yeni bir "Bizi siz düşürdünüz" efsanesi başlar.
Nasıl senaryo
Hadi buyur. Olur mu olur.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....................esteban
..boss.......yumlu......akakpo.....güray
..savaş......aytaç...abdülkadir......yusuf
.................beşir...demir
Yorum
-
........................onur(esteban)................
semih.......akakpo.......bosingwa.......güray
abdulkadir......yusuf.y.......aytaç.......savaş
................cardozo.......muhammet.b........
boyle bir kadro ile çıkalım çok bir şey kaybetmeyiz.
5 altyapıdan ve 6 en ideal oyuncu ile tam karma bir takım oldu
bosi yerine isim bulamadım..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosi çok bozdu.Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDayak olayı olmasa 2 maçla geçiştirilirdi ama dayaktan sonra 5'ten aşağı olmaz diye düşünüyorum. PFDK'dan 7-10 maç ceza gelirse, kulüp tahkimde emniyetin kusurlarını delillendirere savunmalarla indirim sağlayabilir. İndirim olayının infiale sebep olma durumu da var. O açıdan 5 civarında bir ceza değişmez ama 10'a yakın bir ceza çıkarsa tahkimde indirim çıkma ihtimali var...
Doğru hatirliyorsam maa tff sinde bu olmuştu zamanında? ??"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Mehmet Yeşil oynasa bari belki bir stoper kazanırız.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum