En kötü dönemimizde bile yollarına taş koysak güzel olur.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
-
-
Onur-Cavanda-Bosingwa-Aykut-Güray-Okay-Aytaç-Ekici-Erkan-Muhammed-Cardozo
Onur-Cavanda-Akakpo-Aykut-Bosingwa-Okay-Aytaç-Ekici-Erkan-Güray(Özer)-Cardozo
Cavanda oynar inşallahYorum
-
Bu kadroda bence Onur yerine Esteban, Erkan yerine Yusuf, ortasahada da Aytaç çok ağır bir oyuncu onun yerine Ramazan Söğüç vb alternatif birini oynatmak gerekli diye düşünüyorum.En son tturkmen tarafından düzenlendi; 24.04.2016, 12:49.Yorum
-
Gözden kaçmış sanırım. Haber düzeltildi. Dikkatiniz ve uyarınız için çok teşekkürler.Bmn bile haberinde 6 şampiyonluk diyorsa durum vahim.
http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=6600Yorum
-
bu erkan niye kesilmiyor hiç? koşmaya dermanı kalmamış rezil bir kanat oyuncusu.bir kere defans arkasına koşu yaptığını hatırlayan var mı? illa ayağına atılacak toplar beyefendinin. asıl kanser bunun gibi adamlar. klübe maliyeti de 5 milyon euro'yu geçti.Yorum
-
You Will Never Walk AloneLiverpool F.CYorum
-
olası bir galibiyette değil ülke kamuoyu , avrupa bile sallanır .
alacağın bir galibiyet bırak şikecileri , federasyonu , hakem kurulunu huzursuz edeceği gibi
hatta sana sponsorluk yapmak isteyecek firmaları bile ( negatif anlamda ) etkiler .
domino taşına işaret parmağıyla dokunmak şu anda bizim elimizde .
iyi bir sonuç , ne olursa olsun camianın üstündeki ölü toprağını atmaz ama kımıldatır .
ortamı düzeltmez ama zihinler tekrar çalışmaya başlar .
geleceğe her daim negatif bakmamızı bir an için bile olsa engeller .
yeni doğup ilkokul çağına gelen yeni taraftarlarımıza böyle bir hediye vermek artık şart oldu .
takıma sesleniyorum .
artık nasıl yaparsınız , nasıl becerirsiniz , ne planlarsınız bilmiyorum .
işte size pozitif yönde tarihe geçme fırsatı .
zaten negatif yönde tarihe geçtiniz .
bari bu sefer çentiği tersten atın da şu sabiler bi maçlık bile olsa sevinsinler .-CAHİLLİK NE GÜZEL ŞEY LAN ! HERŞEYİ BİLİYORSUN .
-ÖKÜZ TAHTA ÇIKARSA PADİŞAH OLMAZ , AMA SARAY AHIR OLUR .
-EŞEK MALDAN , DAMAT AKRABADAN SAYILMAZ.
-KERİZİ ÇOK OLAN YERİN , KRİZİ ÇOK OLUR .
Yorum
-
renktaslar kac bilet Satilmis ??
lütfen ilk onbirlerinize marini ve okayi yazmayin ...ramazan saglikli ise oynamali ..gerekirse salih dursunu oynatirim okayi oynatmazdim
ayrica marini oynatacagima abdulkadir ömürü oynatirdim ..trabzonda olaydim kesin maca giderdim suan avni akerin etrafinda olurdum ..
suan cok güzel bir hava vardir trabzonda ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"Yorum
-
Bu bmn haberlerini kim hazırlayıp yayınlıyor? Neden hiç seçicilik ve özen gösterilmeden direkt kopyala yapıştır haberciliği yapılıyor? İstanbul medyası gibi haberler görüyorum sitede.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Ramazan sezonu kapattı ne yazık ki.renktaslar kac bilet Satilmis ??
lütfen ilk onbirlerinize marini ve okayi yazmayin ...ramazan saglikli ise oynamali ..gerekirse salih dursunu oynatirim okayi oynatmazdim
ayrica marini oynatacagima abdulkadir ömürü oynatirdim ..trabzonda olaydim kesin maca giderdim suan avni akerin etrafinda olurdum ..
suan cok güzel bir hava vardir trabzonda ..Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Fener yine yener geçer tartışmaya da izlemeye de gerek yok
Hiç değilse Ankaragücü amedspor maçına gideyim de biraz rahatlayımYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum