sahada oynayan 10 oyuncudan 1i kalmayacak 1i
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Takımdaki disipline Aykut'un iğrenç sakalından başlamak lazım
İlhan CAVCAV olsa kısalttırırdı
Ekici gibi düzgün bıraksa lafım yok
Ulan takımı ne hale çevirdiler reziller, Hoca'sından oyuncularına2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Çek özeri okayın yanına marini çıkar yusufu sola koy takım toparlarSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk TrabzonsporYorum
-
-
Futboldan anlamayan adamları kale bile almam.Şuraya yazıyorum.Seneye yumlu,yusuf,erkan,özer,okay bu takımda kalacaksak USTA şimdiden bıraksın gitsin.Hemşerim marka değeri sponsor felan falan diyorsunuzda kim sponsor olur bu kepaze takıma UTANÇ ABİDELERİ ......Artvints ve saral denen yumlu ve yusuf un kayin hisimlari olan 2 sahis halaaa yazmaya devam ediyorlar gram utanmadan asil boyle taraftari ilk once kovacaksin ki profil biraz yukselsin simdi bunun gibi taraftar cok bizim takimda gider bu ikisi bir kahveye ohhhh kahraman olurlar cok basit yaptiklari unutuldu bileAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
çalıp atıp çekme özelliği bir tane futbolcumuz var ekici oda ön libero
maaelefki hami sınıfta kaldı..Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk TrabzonsporYorum
-
birşeyin olmayacağını anlamak için illaki tecrübe etmeye gerek yok.ne zaman bu huyundan trabzonspor camiası vazgeçer o zaman başarılı olur.hami ile olmaz dedik anlamadılar.güray boş transfer dedik anlamadılar.uzun lafın kısası 10 numarası özer kaptanı mustafa ve en acısı hocası hami olan takım aha bu kadarı bile mucize!Yorum
-
Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..Yorum
-
GS taraftarları Antalya dönüşü havaalanını bastı
Biz de bunu yapabilecek moral ve güç de kalmadı maalesef2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Dogru abi burada bunlari gormek icin profesor olmaya gerek orada yazdiginiz isimler bu takimda kalmamali usta bakalim ne yapicak onu merak ediyorumYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum