Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 28.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Medipol Başakşehir l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk yari bitmis ya la. ne cabuk.
    Bizim maçlar hep böyle oluyor hemen bitiyor çünkü karambol oyunu oynuyorum planımız kaos onun hatasına bunun beceriksizliği bağırırken ses kesiliyor derkennn hooop ilk yarı bitmiş . şimdi hami m demiri çıkarıp cardozoyu alır cardozoya zaten yavaş .topta gelmez sonra ben galibiyet için herşeyi yaptım oyuncular oynayamadı der. Halbuki doğru hücum takımımıza gore bir oyun planı gelistirse herşey daha güzel olacak

O ruh geri gelecek
    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Özer ve Mustafa'yı yolladıktan sonra 10 ve 22 numaralı formaları 10 yıl süreyle kimseye verilmemeli.

Yorum

• Kaçabilir o pozisyon,orada sakin kalıp dönecek futbolcu azdır

Yorum

• Cardozo oyuna girmeli.Muhammet cardozunun arkasında oynamalı.Ayrıca yıllardır söylediğim gibi yumlu futbolcu değil.

Yorum

• Korktuğum kadar kötü değil kazanmak için umudum bile var
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Büyük teknik adam Hami değişiklik için yine 70'e kadar bekleyecek..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İkinci yarı Erkanı sağa çekip sola Yusuf veya Marini alırsak Bekir kütüğünü bitiririz savunmacıları Bekir Yalçın Epureanu çok ağır oyuncular.Ramazan hem akıllı oynuyor hem sert tam ihtiyacımız olduğu gibi.Muhammet de topu alınca iyi dönüyor neyse hayde uşaklar bu maçı almamız lazım
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ozer'e art niyet nedir net gol kaçırdı eyvallah da adamın hata yapmasını bekleyenler var burada
                  Beklemiyoruz ağabey.

Zaten her maç hata yapıyor.

Yorum

• bi yattara bulup alin bari biraz senlensin ortalik. bi halt olacagi yok bu gidisle.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• arkadaslar az sakin olun lütfen gol kacabilir ?? gol atik asist yapan Özer olabilir böyle seyler

sonucda Özer golcü degil heycan yapti bos kalinca sasirmistir ?? bu maci alacagiz baska sansimiz yok cok önemli bir mac bizim icin ..

erkan bügün cok kötü Kabul ediyorum yusuf girmeli yerine
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• özer panik yapmasa penaltı-kırmızı dahi çıkardı o pozisyondan. çok hızlı gelişti pozisyon. sırtındaki numaranın hakkını veremedi özer de.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ne Muhammet ne Cardozo tek forvet etkili olamıyor, olamaz!

Çift forvet oynamamız lazım. Ama bunun Muhammet'i kanada alarak yapmamak lazım tabi.

Klasik 4-4-2'yee dönmek lazım..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Mami 10 numara pozisyon da daha iyi oynar bu şekilde rakip savunmacilar deyim yerindeyse her maç döver Mamiyi

Yorum

• ilk yarı fark yemediysek bu esteban sayesindedir takım iyi değil özellikle ramazanın neyini beğendi bazı arkadaşlar anlamadım adamın her kaptırdığı top pozisyon oldu ayrıca nuhammet demir bu takımın asla ve asla golcüsü o l a m a z adam topu sanki hayatında yeni görmüş gibi topla kavga ediyor.

Yorum

• Bu yerden bitme cüce emrenin sıkıntısı ne bide trabzonlu be kanini satmış karaktersiz.ah be Mehmet ali yılmaz olacaktı şimdi koltuk değneği ile geziyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X