Vay anasini demek Antepte de bos oyuncular varmis o nasil frikik öyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 27.Hafta l Gaziantepspor 0 - 1 TRABZONSPOR l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz birini kafaya taktıkmı ağzınla kuş tutsa yinede fikirlerimiz değişmiyor bende dahil.Mesela bu Mustafa denen vatandaş ağzınla kuş tutsa fikirlerim değişmez çünkü adamı görünce direkt hem moral olarak hem motivasyon olarak çöküntüye giriyorum.Maçı izlemiyorum ama nasıl oynadığını biliyorum bilmesem bile hissediyorum.İleri şişir,yana oyna,baskıda taca vur.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet olsa 90 a takardi bize gelmez ki söyle pozisyonlar...Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak daha 2 dakika önce 2 tane adam gibi orta geldi ikisinide Cardozo yaptı şakamısın arkadaş takımın en iyi orta açan adamı Cardozo.
Biraz maçı analiz etmeye çalış boş yorum yapmak kolay.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
boş koşu yapan oyuncu olmadığı için takım sıkışıyor. hesapsız düzensiz nereye varacağı belli olmayan paslaşma denemeleri.hami birbirini tamamlamayan oyuncuları atıyor sahaya işi çözmelerini bekliyor.çalıştırdığı herhangi bir atak şablonu göremedik.
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize gelen oyuncular neden bu kadar pasifleşiyor , güray ve muhammed gibi
kondisyoner olmadığından dolayımı
şaka maka sadi hoca daha iyi oynatıyordu takımı
trajikomikTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Mustafa Yumlu böyle aşağılandığı kadar kötü bir topçu değildir. Sadece futbolu bilmiyor. Oyun görüşü yok. Adam gibi eğitmenle yetiştirilseydi Mustafa Trabzonspor'un defansı olurdu. Fakat nerde adama hamle yapacağını nerede yapmayacağını nerede çıkacağını bilmiyor adam.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum