Erkan çık dışarı yeter yav
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut henrique falan her karşı karşıya pozisyonu gol yapıyordu ya taraftarda beklenti içinde tabi
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Allahını seversen geriye yaslanma,
bak sana hocam diyorum kıymetini bil,
hatta gine diyorum al Muhammeti de çift forvet oyna ama ne olur Cardozo Mami değişikliği yapıp şikeci yavşaklara cesaret verme,
bu maç çok önemli benim için,yıkma beni.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Cardozo bjk de oynasa her sezon en az 15 gol atar. Bizde yusufun yapamadigina mi vursun erkanin isabetsizine mi ? Onu savunmak icin sormuyorum gomezi alalim bizim takima o da tirtlar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiÖlüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak yapıyordu ama
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstabanın toplara felan çıkışı Onurdan daha iyi bence.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin iddia oynadın [emoji3] ama hami hoca değil
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sivasa ve esk acayip kin besliyorum,
düşmesini istiyorum,takımın alt bölgeden çıkmasını çok istiyorum,Kayserinin nü açılsın rahatlasın istiyorum,çok şartlandım,ilk yarı da ğs maçında çok şartlanıp perişan olmuştum,sırf o bakımdan,çok etkileniyorum ben,tekrar kahrolmak istemiyorum,kendi derdim kendime yeterken.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak safa77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo bjk de oynasa her sezon en az 15 gol atar. Bizde yusufun yapamadigina mi vursun erkanin isabetsizine mi ? Onu savunmak icin sormuyorum gomezi alalim bizim takima o da tirtlar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
cardozoya maçta 1-2 top geliyor yarısını atıyorYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1e1de cok kötü ama
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum