İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
haklısınız ümitli olmaya ihtiyacımız var ama bu oyuncu kadrosu ve teknik ekiple içimde olan en küçük ümit taneside uçup gidiyor. Konya öyle yada böyle avrupaya yollanacak bu yıl orada bir galibiyet çok çok sürpriz olur hedef evimizde oynayacağımız maçlar olmalıİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
-
Kadromuz 7 mçta 6 galibiyet alan Gençlebirliğinden kötü değil ki....İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısınız ümitli olmaya ihtiyacımız var ama bu oyuncu kadrosu ve teknik ekiple içimde olan en küçük ümit taneside uçup gidiyor. Konya öyle yada böyle avrupaya yollanacak bu yıl orada bir galibiyet çok çok sürpriz olur hedef evimizde oynayacağımız maçlar olmalı
Sadece motive edilmeye ve biraz futbol oynatılmaya ihtiyaçları var....
Bursaya verilen Deniz Yılmaz'ı izliyorum mesela. Üst düzey yetenekleri yok lalin futbola aç hali her halinden belli oluyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
malesef eldeki teknik kadro takıma bu inancı aşılıyabilecek kapasitede değil takım fizikende moralmende ligdeki çoğu takımın gerisindeİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadromuz 7 mçta 6 galibiyet alan Gençlebirliğinden kötü değil ki....
Bursaya verilen Deniz Yılmaz'ı izliyorum mesela. Üst düzey yetenekleri yok lalin futbola aç hali her halinden belli oluyor....İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
hocam Akhisar da bu durumdaydı sanırım..kupa oynadı sonra bizle oynadı..yine yenildikİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyaspor Beşiktaş ile Perşembe akşamı 20:45 'te Kupa maçı oynayacak.....
Muhtemelen maç yüksek tempoda geçecek....
3 gün bile geçmeden bizimle maçı var...
Evet bizimde çok eksiğimiz var ama bu yorgunluğu güzel kullanmalıyız...
Rakibi önce durdurmalı, yormalı 70 ten sonrada çift forvete dönerek vurmalıyız...
Benim fikrim budur....
umudunu kırmayayım ama durum böyle..
Yorum
-
Umut fakirin ekmeğidir ne yapalım.......İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam Akhisar da bu durumdaydı sanırım..kupa oynadı sonra bizle oynadı..yine yenildik
umudunu kırmayayım ama durum böyle..
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Bu Sezon şu maç başlıklarını rakip takımın camiası okusalar ki okuyanlar vardır gerçekten yüzümüz kızarır..
Medet umduğumuz şeylere bakar mısın..
Maç yorgunluğu
Cezalı oyuncu
Sakat oyuncu
Gününde olmamaları
Ya biz ne zaman futbol oynayacağız ve ezeeze yeneceğiz ..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor'un maçlarını izlemiyorum.....İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sezon şu maç başlıklarını rakip takımın camiası okusalar ki okuyanlar vardır gerçekten yüzümüz kızarır..
Medet umduğumuz şeylere bakar mısın..
Maç yorgunluğu
Cezalı oyuncu
Sakat oyuncu
Gününde olmamaları
Ya biz ne zaman futbol oynayacağız ve ezeeze yeneceğiz ..
eskişehir
sivas
mersin üçlüsünün maçlarını izliyorum....
bu üüçlünün her hafta yenilmesi ve puan farkının kapanmaması için dua ediyorum.... bu rezilliğinide unutmamak lazım....
çok kötü bir sezon geçiriyoruz....
rezilllik,kepazeli resmen
yok vizyon yok fizyon hikaye geliyor bana şu anda.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İşte sorunda bu zaten..İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un maçlarını izlemiyorum.....
eskişehir
sivas
mersin üçlüsünün maçlarını izliyorum....
bu üüçlünün her hafta yenilmesi ve puan farkının kapanmaması için dua ediyorum.... bu rezilliğinide unutmamak lazım....
çok kötü bir sezon geçiriyoruz....
rezilllik,kepazeli resmen
yok vizyon yok fizyon hikaye geliyor bana şu anda.....
İnsanın aklına şu geliyor değilmi fatih atiklere, sefalara,musalara vs. verilecek paraları teşvik için bu sezon alt sıradaki takımların rakiplerine versek daha iyi olurdu nede olsa teşvik serbestmiş suç hiç değilmiş..Bizde rahat ederdik..
Hangisi gerçek hangisi yalan bilmiyorum ama benim içim yanıyor eminimki sizlerinde öyledir..
Bu futbolcular bu paralara oynuyor ve bizim en kıymetlimiz şerefimiz olan Trabzonsporu iki paralık ediyorlar..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
orta saha merkezinde ikisi direk oynayacak biri de oyuna girip katkı verecek en az üç oyuncu lazım. başlangıçta her şey iyi gitse bile merkezi takviye etmen gerekiyor.o ayrıntılar da önemli.bizim orta sahamızda tam anlamıyla hazır bir oyuncu bile yok.bu şartlarda çok zor maç kazanmak. okay ve aytaç tam anlamıyla hazır olsa bile yetmiyor, maç içinde okay yoruluyor ve değiştirilmesi gerekiyor.
Yorum
-
"Bu takım sezon başından beri çalışmıyor" diyen Hami Mandıralı idmanda ne yaptırıyor diye sormak lazım. Ligde biz hariç koşmayan, basmayan takım yok. Bizimkilerinse yürümeye mecali yok. Utanıyorum bizim maçları izlerken.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadromuz 7 mçta 6 galibiyet alan Gençlebirliğinden kötü değil ki....
Bursaya verilen Deniz Yılmaz'ı izliyorum mesela. Üst düzey yetenekleri yok lalin futbola aç hali her halinden belli oluyor....- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
arkadaslar iciniz rahat olsun. yapmis oldugum analize göre, küme olayindan kil payi yirtiyoruz.
not: asagidaki tablo olasi en kötü senaryoya göre hazirlanmistir.
24. hafta
Konya – Trabzonspor – 1 = 28 puan
Bjk – eses – 0 = 18 puan
Kayseri – gencler – 1 = 25 puan
Mersin – sivas – 1 = 18 /19 puan
25. hafta
Trabzonspor – Mersin – 1 = 29/19 Puan
Eses – Akhisar – 3 = 21 Puan
Sivasspor – Kasimpasa – 3 = 22 Puan
Sikeciler – kayseri – 0 = 25 Puan
Ertele maci:
Bjk yener ve 29 Puanda kaliriz
26. hafta
Kayseri – eses – 1 = 25/22 Puan
Trabzonspor – Sivasspor – 1 = 30/22 Puan
Mersin – Gaziantep – 3 = 22 Puan
27. Hafta
Gaziantep – Trabzonspor – 1 = 31 puan
Rize – Kayseri – 1 = 26 puan
Eskisehir – gs – 1 = 23 puan
Sivas – Bursa – 1 = 23 Puan
Basaksehir – mersin – 0 = 22 puan
28. hafta
Gaziantep – Sivas – 3 = 26 puan
Osmanli – eskisehir – 3 = 26 puan
Trabzonspor – Basaksehir – 0 = 31 puan
Mersin – Gencler – 1 = 23 puan
Kayseri – Antalyaspor – 1 = 27 puan
29. hafta
Genclerbirligi – Trabzonspor – 1 = 32 puan
Kasimpasa – Kayseri – 0 = 27 puan
Eskisehir – Konya – 1 = 27 puan
Sivasspor – besiktas – 0 = 26 puan
Sikeciler – mersin – 0 = 23 puan
30. hafta
Kayseri – Bursaspor – 1 = 28 puan
Basaksehir – sivas – 1 = 27 puan
Mersin – eskisehir – 1 = 24/28 puan
Trabzonspor – Sikeciler – 0 = 32 puan
31. hafta
Sivas – akhisar – 3 = 30 puan
Eses – Trabzonspor – 1 = 24/33
Besiktas – Kayseri – 0 = 28 puan
Rize – mersin – 1 puan = 25 puan
32. hafta
Sivasspor – genclerbirligi – 3 = 33 puan
Gaziantep – eses – 1 = 25 puan
Trabzonspor – Rize – 3 = 36 puan
Akhisar – Kayseri – 0 = 28 puan
Mersin – Antalya – 1 = 26 puan
33. hafta
Eses – basaksehir – 3 = 28 puan
Antalya – Trabzonspor – 1 = 37 puan
Kasimpasa – Mersin – 0 = 26 puan
Kayseri – sivas – 1 = 29/34
34. hafta
Trabzonspor – Kasimpasa – 0 = 37 puan
Galatasaray – Kayseri – 1 = 30 puan
Sivasspor – Sikeciler – 0 = 34
Genclerbirligi – Eskisehir – 3 = 31 puan
Mersin – Bursaspor – 3 = 29 puan
Sonuc olarak:
14.Trabzonspor - 37 Puan
15.Sivasspor – 34 puan
16.Eskisehir – 31 puan
17.Kayseri – 30 puan
18.Mersin – 29 puanTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum