Bu duzenin Trabzonspor nefreti nirvanaya ulasti bu macla ben bunu anladim yoksa bize bu kadar kolay kirmizi cikmaz cikamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kayseri karsisindaki goz yasartan galibiyetimizi unuttun mu?İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami maç kazandı mı acaba ?
Yorum
-
Ligdeki ilk maçı demek istedim.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk maçı değil,kupa maçında da oynadı ve geleceği var Ramazan'ın,seneye de kadroda olmalı.
Ayıca Karabük'ten Gökhan Alsan'ı da geri almalıyız.O da oynayacak kıvama geldi.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
ya arkadaşlar allah aşkına artık hakemi konuşmayalım lütfen. Şu futbolla hala hakem konuşuyoruz. 3 tane pas yap hakem hakkını yiyorsa istediğin kadar sesini çıkart ama 3 tane pas yapamayan takım hakem muhabbetleriyle kendimizi kandırıp yazık ediyoruz.futboldan uzaklaşıyoruz. hakem hatalıdır yanlış çalmıştır tamam evet. ama azcık da futbol oynayacaksın. lütfen hami sende daha fazla ısrar etme olmayınca olmuyor rekor kırmaya çalışmanın bi anlamı yok.Bırak artık bu takımı. İstikrar ne olursa olsun aynı adamda ısrar etmek değildir. Yıllardır bizim ülkemizde bi istikrar muhabbetidir gidiyor.ne olduğunu bilen yok..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Yusuf, Özer falan kadro dışı bırakmalı, gençlerle önümüzdeki seneye hazırlık yapmalıyız abiler. Salın artık Marin falan oynasın Abdulkadir, Yusuf Yazıcı falan. Usta da sezon sonunda Lucescu'yu getirmeyecekse inadı bırakıp adam gibi bir hoca getirmeli. Yoksa bu hoca işi başını yer başkanın.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum