İlk olarak Oruç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWebo, Torje,Serdar Deliktas,Erdal kilicarlsan, Hakan Arikan Osmanlinin yedek kulubesindeki isimler..... Bir de bizim kulubeye bak. Yazik....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurma efendi gönderdi. Beğenmemekle alakası yok.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Biletler 3 tl diyoruz, takıma sahip çıkalım diyoruz stat dolmuyor.
Protesto edeceğiz, mhk'yı federasyonu istifaya davet ediyoruz diyoruz, bu protesto eften püften sembolik bir şeyin ötesine geçmiyor.
Bu sistemin içinde figüran olmayı hem yönetim hem de taraftar olarak kabullenmişiz demek ki.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak hopa'li ts'li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine açık mavi forma
çubuklu ulan bu takımın forması çubukluAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDİYORUM.tRAHİMİZİN EN KÖTÜ TRANSFER POLİTİKASI AKIL TUTULMASI........ ULAN OSMANLININ KURDUĞU KADROYA BAK.400 MİLYON TL BORÇLA BİZİM KADROYA BAK. 40 YASİINDA BOSİ, TOPU BOMBA ZANNEDEN FATİH HAYTTAN BEZMİŞ SEFA.MUSA ULAN HARBİDEN TEZ KONUSU OLUR BU......
Yorum
Yorum