Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• passo.jpg

16.30 itibarıyla passolig sayıları.. Bakalım ne kadar artış olacak
    http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• Abi ne olursa olsun bu maça gidin, ben Sivas'tayım çalıştığım güne denk gelmese gelecektim. Trabzonspor sahipsiz değil.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• song öldü haberleri dolasiyor

yanlis habermis
        tvitter troll aksiyonu

En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 16:42.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Protesto kesinlikle yapılmalı ama dikkatli olmak lazım bu çete bize ceza vermek için fırsat kolluyor.

Ve kesinlikle 3 puan almalıyız.

Yorum

• Maç farklı bir atmosferde olacağı için Osmanlıspor un sezonun ilk yarısındaki oyununu göremeyeceğiz diğer bir konu olarak stadın doluluğu ve kenetlenme çok önemli olacak bu maçta.
            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Stadyum tamamen dolacaktır da hâla organize olarak ne tepki vereceğiz onu düşünüyorum.

Futbolcuların saha içinde vereceği tepki taraftarların tribünde vereceği tepkiden daha etkili olur .
              .

Yorum

• onur
                bosingwa,yumlu,musa
                marin,erkan
                m.demir
                maca bu 7 li ile basliyabiliriz mesela.
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Biletler ucuz olmasa da stat dolacaktı.
                  Yine dolacak.

Yorum

• İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH=CONFIG]8687[/ATTACH]

Konyanın stadı yapılmış 4.sıraya oynuyor ki tarihinde 4.olamamış bir takım görüp göreceği rahmet bu .Bizim en kötü sezonumuz hiç bir amacımız yok .iho gibi başarısızlık göbek adı olan bir adamın başkanlığında bu sayı gayet iyi.Seneye stad biter iç karartmayan iddala söylem olursa ve şu gereksiz ve kabiliyetsiz takımın yarısı değişirse.160.000 geçer pasolig.Bu zihniyet devam ederse bu rakama bile ulaşmayabilir.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Passolig'i çıkarttım, kapalı G'den aldım 15 tl'ye. Şehir dışından gel-git masraf 100 tl'yi geçecek ama olsun Ayrıca çoğu yer boş şu an kapalıda.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç farklı bir atmosferde olacağı için Osmanlıspor un sezonun ilk yarısındaki oyununu göremeyeceğiz diğer bir konu olarak stadın doluluğu ve kenetlenme çok önemli olacak bu maçta.
                        Kazanmaya odaklı oynarsa takım kazanır dolu stadda. Ha protestoyu seyirci organize şekilde görsellerle yapabilir.Takım saçma sapan oyundan kopuk ,rakip oyuncu ve hakeme yönelik oynarsa yine kaybederiz.Bu maç kazanılmalı zira bu takım deplasmanda kimseyi yenemez sene sonuna kadar.Barı kendi sahamızda maç kazanalım.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımımızın 27 Şubat Cumartesi günü Osmanlıspor ile oynayacağı maçın bilet satışı başladı.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçın bilet fiyatları şöyle:

Kale Arkaları: 3 TL
                          Maraton: 3 TL
                          Kapalı Kenar (A,D,E,H BLOK): 10 TL
                          Kapalı Orta (B,C,F,G BLOK): 15 TL
                          VIP: 100 TL
                          VIP ÖZEL: 500 TL
                          Yönetimde anladı artık işin vehametini artık maç kazanmalıyız.Çok komik rakamlar bunlar.3.lig takımı bile 5 TL ye oynuyor bu rakama da stad dolar herhalde. Bu seneyi kazasız belasız bitirelim bu kabiletsizlerden kurtulacağız inşallahhhh.

Yorum

• İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH=CONFIG]8687[/ATTACH]

Bu sayı aldatıcı bir sayı.

Bizim çok büyük bir taraftar kitlemiz İstanbul da ve ben dahil birçok tanıdığımın kartı tarafsız kart, İstanbul maçlarında kullanabilmemiz için.
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• 2 Saatte 8.500 bilet satıldığı söyleniyor. Doğrumu acaba?
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Arkadaşlar maç sonu kaç gibi otogara ulaşabilirim ona göre dönüş bileti almam lazım? En son geldigimde otogar-stadyum arası tek dolmuşla gidilemiyordu galiba.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X