Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
song öldü haberleri dolasiyor
yanlis habermis
tvitter troll aksiyonu
En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 16:42."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8687[/ATTACH]
16.30 itibarıyla passolig sayıları.. Bakalım ne kadar artış olacakAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç farklı bir atmosferde olacağı için Osmanlıspor un sezonun ilk yarısındaki oyununu göremeyeceğiz diğer bir konu olarak stadın doluluğu ve kenetlenme çok önemli olacak bu maçta.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımızın 27 Şubat Cumartesi günü Osmanlıspor ile oynayacağı maçın bilet satışı başladı.
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçın bilet fiyatları şöyle:
Kale Arkaları: 3 TL
Maraton: 3 TL
Kapalı Kenar (A,D,E,H BLOK): 10 TL
Kapalı Orta (B,C,F,G BLOK): 15 TL
VIP: 100 TL
VIP ÖZEL: 500 TLAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8687[/ATTACH]
16.30 itibarıyla passolig sayıları.. Bakalım ne kadar artış olacak
Bizim çok büyük bir taraftar kitlemiz İstanbul da ve ben dahil birçok tanıdığımın kartı tarafsız kart, İstanbul maçlarında kullanabilmemiz için.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
Yorum