Akakpo sadece ben mi beğendim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildiBu Osmanlı bu kadar iyi topçuyu nasıl buluyor ciddi anlamda 11 de 11 iyi topçu biz milyonlar verdik 1 tane topçu çıkmadı hepsi oç çıktı
Sent from my iPhone using TapatalkHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkakpo sadece ben mi beğendimYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak 97 tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda güç diye bir şey kalmamış orta saha resmen döküldü okay tek başına kaldı ki zaten okayın yürümeye hali yok.ismine bakmayıp atiki oyunda tutmalıydı.bir ikincisi madem mustafayı forvete koyacaksın neden muhammet demiri çıkarıyorsun,ya da ikisi de kalsın musayı çıkar mustafa aykut bosi 3lü savunma oynasın
aykut 3 maç cezali
Yorum
-
Tam da beklediğim gibi bir maçtı. Osmanlı'nın kontra oynayacağı belliydi zaten. Yalnız bu kadar ruhsuz olmayı beklemiyordum, ne futbolcular ne taraftar. Bir gazla birkaç gün konuşuldu protesto filan. Yok abi biz beceremiyoruz bu işi, aynı şeyler fb'nin başına gelseydi(gelmez ya) futbolcular bir tarafını yırtardı maçta, aziz ortalığı yıkardı. Neyse fazla dert etmeye gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak ahmet aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakakpo ve onur maçın iyileri gerisi vasat kaldı.
ama bakin şunu diyorum
douglas 3 me verdik adam yürümeye hali yok her hareketi felaket akakpo olmasa bu maç en az beş yerdik
Yorum
-
Bu sezon Avni Aker'de gittiğim son maçtır bu benim için. Bu kadar da rezalet olmaz.
Hami gibi bir teknik direktör mü desem, koyun çobanı mı desem gole ihtiyacımız var forveti ikileyeceğine forveti çıkarıyor Mustafa Yumluyu atıyor forvete.
Bu sezon daha da izlemem bu rezillikleri. Sondu benim için.
Bir sözde şehirde bulunan taraftarlara 3 tl verip o stada gelmediniz ya size de yazıklar olsun ..
Yorum
-
Takıma,topçuya sarmayın bir kere de.Galip gelebilecek takım kurgusu yok.Hami önceki geldiği zamanki gibi takıma ve oyuna bağlı olan ve takım gibi oynayabilen Mustafa Hoca'nın kadrosu gibi olur sandı ama uyarmıştık bu seferki takım ona benzemez,çünkü Şota enkaz bıraktı ve Sadi Hoca sadece günü kurtardı.
Neyse en çok her bir haltı bildiğini sanan Trabzon yerlilerine sesleniyorum,becerip bir stadı bile dolduramıyorsunuz.Acınası.- Memento mori
Yorum
-
Hami 6 maç 5 mağlubiyet. Sadi hocayla en azından anadolu takımlarına yenilmiyoduk.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum