hakeme ceza yok ama... şerefsizler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22.Hafta l Deniz Ateş Bitnel 2 - 1 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePFDK mağdur olduğumuzu görüp eyyam yapmış...
Salih'e istenen 4-10 verilen 3 maç
Aykut'a istenen 4-10 verilen 3 maç (Çift sarı karttan dolayı +1'de var)
Cavanda'ya istenen 1-3 verilen 2 maç
Hepsi yetişiyor mu o maça ?.
Yorum
-
Öncesinde 3 maç var. Aykut dışındakiler yetişiyor. Bu arada Aykut aynı zamanda kart sınırında. Yani döndükten sonra bir sarı kart görse yine 1 maç ceza alacak...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 18:31.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncesinde 3 maç var. Aykut dışındakiler yetişiyor...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener maçı olsa hiçbiri yetişmezdi.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncesinde 3 maç var. Aykut dışındakiler yetişiyor. Bu arada Aykut aynı zamanda kart sınırında. Yani döndükten sonra bir sarı kart görse yine 1 maç ceza alacak..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu arada mac baslarken soylemek istedim. Aramizda ne gecerse gecsin eger rakip yabanciysa ulke menfatini dusunelim milliyetcilik yapkkdjdhand. Saka lan saka. Beline kuvvet lazio (:
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiÖlüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
İlk olarak safa77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada mac baslarken soylemek istedim. Aramizda ne gecerse gecsin eger rakip yabanciysa ulke menfatini dusunelim milliyetcilik yapkkdjdhand. Saka lan saka. Beline kuvvet lazio (:
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi) hay bin yasa
TRABZONSPOR
Yorum
-
selam degerli arkadaslar benim bir sorum olacak soru söyle PFDK yada tff na kim ceza verecek herseyi fitbolcular külüpler görüyor bunlara ceza vermek kolayda acaba bu oturanlara pfdk yada tff kim nasil verecek herkez susuyor bir yol bulunup ordan kaldirmak lazim yani bu tüpcü ilen bu isler artik olmaz seneye daha kötü olacak bu benim görüsüm bizim hakkimiza yapilan haksizliklari bir vide arsivi ilen yayinlayin arkadaslar
Yorum
-
İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam degerli arkadaslar benim bir sorum olacak soru söyle PFDK yada tff na kim ceza verecek herseyi fitbolcular külüpler görüyor bunlara ceza vermek kolayda acaba bu oturanlara pfdk yada tff kim nasil verecek herkez susuyor bir yol bulunup ordan kaldirmak lazim yani bu tüpcü ilen bu isler artik olmaz seneye daha kötü olacak bu benim görüsüm bizim hakkimiza yapilan haksizliklari bir vide arsivi ilen yayinlayin arkadaslarTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2den sonra 3-3 diye bağırıp oley çekmemizi sağla Lazio
Neyse 2-1 olmuşEn son olcay_61 tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 21:19.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum