Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22.Hafta l Deniz Ateş Bitnel 2 - 1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hakeme ceza yok ama... şerefsizler

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      PFDK mağdur olduğumuzu görüp eyyam yapmış...

Salih'e istenen 4-10 verilen 3 maç
      Aykut'a istenen 4-10 verilen 3 maç (Çift sarı karttan dolayı +1'de var)
      Cavanda'ya istenen 1-3 verilen 2 maç
      Bjk maçına kaç hafta var ?

Hepsi yetişiyor mu o maça ?
      .

Yorum

• Öncesinde 3 maç var. Aykut dışındakiler yetişiyor. Bu arada Aykut aynı zamanda kart sınırında. Yani döndükten sonra bir sarı kart görse yine 1 maç ceza alacak...
        En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 18:31.
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Öncesinde 3 maç var. Aykut dışındakiler yetişiyor...
          fener maçı olsa hiçbiri yetişmezdi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener maçı olsa hiçbiri yetişmezdi.
            %1 milyon haklısın
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sakallı olanın özerin 2. Sarısından sonra hakemi çılgınca alkışladığı kare karakterini tam yansıtıyor karaktersizin
              Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
              Nietzsche

Yorum

• cezalar inanılmaz minimum acayip mutlu oldum ve şaşırdım.. gereken yerlere gereken cevaplar gitti. müthiş bi iş çıkardı muharrem usta.siyasi iradede müdahil olmuş olaya çok açık ve net görülüyor.

Yorum

Öncesinde 3 maç var. Aykut dışındakiler yetişiyor. Bu arada Aykut aynı zamanda kart sınırında. Yani döndükten sonra bir sarı kart görse yine 1 maç ceza alacak...
                  tahkimden birer mac indirim veya erteleme sansimiz varmi sence
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu arada mac baslarken soylemek istedim. Aramizda ne gecerse gecsin eger rakip yabanciysa ulke menfatini dusunelim milliyetcilik yapkkdjdhand. Saka lan saka. Beline kuvvet lazio (:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    Ölüm nereden gelirse gelsin
                    Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
                    Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
                    Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...

Yorum

• Vurduğun gol olsun Lazio!
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak safa77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada mac baslarken soylemek istedim. Aramizda ne gecerse gecsin eger rakip yabanciysa ulke menfatini dusunelim milliyetcilik yapkkdjdhand. Saka lan saka. Beline kuvvet lazio (:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        ) hay bin yasa
                        TRABZONSPOR

Yorum

• selam degerli arkadaslar benim bir sorum olacak soru söyle PFDK yada tff na kim ceza verecek herseyi fitbolcular külüpler görüyor bunlara ceza vermek kolayda acaba bu oturanlara pfdk yada tff kim nasil verecek herkez susuyor bir yol bulunup ordan kaldirmak lazim yani bu tüpcü ilen bu isler artik olmaz seneye daha kötü olacak bu benim görüsüm bizim hakkimiza yapilan haksizliklari bir vide arsivi ilen yayinlayin arkadaslar

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            selam degerli arkadaslar benim bir sorum olacak soru söyle PFDK yada tff na kim ceza verecek herseyi fitbolcular külüpler görüyor bunlara ceza vermek kolayda acaba bu oturanlara pfdk yada tff kim nasil verecek herkez susuyor bir yol bulunup ordan kaldirmak lazim yani bu tüpcü ilen bu isler artik olmaz seneye daha kötü olacak bu benim görüsüm bizim hakkimiza yapilan haksizliklari bir vide arsivi ilen yayinlayin arkadaslar
                            Allah u teala onlara gereken cezayi verecek hocam.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• 2den sonra 3-3 diye bağırıp oley çekmemizi sağla Lazio

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2den sonra 3-3 diye bağırıp oley çekmemizi sağla Lazio
                                Ahahaha 3-3-3
                                Neyse 2-1 olmuş
                                En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 21:19.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X