STSL 22.Hafta l Deniz Ateş Bitnel 2 - 1 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Iki kötü takımın karşılaşması. Iki tarafta eksik ve iyi oynamıyor. Bizim defans iyi oynarsa bu maçı alabiliriz en azından berabere biter. Kayseri maçı gibi oyunun sonlarında oyundan düşersek işimiz zor olur. Her ne kadar forvetleri yok gibi duruyorsa da Umut'un sağı solu belli olmuyor.Yorum
-
Burak gitti....Forvet hattı zayıfladı
Semihle Yasin cezalı.....
Hafta içi Lazio ile zorlu bir maç yapacaklar.....
Moralleri bozuk....
Yukarıdaki avantajları güzel kullanırsak 1 ya da 3 puan alırız deplasmandan....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Artık acayip canımı sıkan,beni deli eden,bir tür hazmedemediğim durum,
ya rakip takım bizle çıkışa geçer,ya da üzerinde ölü toprağı olan topçu bizle birlikte şaha kalkar,bu maç ta aynen senin dediğin gibi olur,diğer sonuç sürpriz olur
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
GS maçı sıkıntılı orta sahayı ele geçiremessek her türlü kaybederiz. Sıkıntı şurda orta sahada aytaç ın yanında oynayacak adam yok bu maçtaki gibi 5 hücumu orta saha ile çıkmayız. Bakalım Hami Hoca nasıl bir kadro ile çıkacak çok merak ediyorum.Yorum
-
Maçın tek sonucu var o da mağlubiyet. 2-0 gs alır. Şu kadroyla çıkmalıyız.
----------------------------------Onur----------------------------------------
Cavanda----------------Aykut------------Yumlu---------------------Musa/Bosingwa
-------------------------Aytaç------------Özer---------------------------------
Sefa (mecburen)--------------Marin------------------------------Yusuf
-----------------------------Demir------------------------------------
Erkan oynarsa mağlubiyet kesinleşir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Dilin sürçtü heralde. Adam demişsin de
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Umut kazmasini kral yapariz. aykut ta yok ki defansta yandik.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
simdi baktim da aykutta sarki kart cezalisi yazmiyor Transfermarkt ta oynuyor mu bu macta? oynarsa cok iyi olur. su an takimdaki en uyumlu ikili yumlu ve aykutTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
Yorum
-
bu galatasarayi yenemeyip rövanşı alamiyorsak dükkanı kapatalım daha iyiYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum