Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    belirtmeyin demedimki
    sadece ciddiye almadigimi belirttim
    kendinize bu konuda bukadar güveniyorsaniz, oraya aday olmanizi size tavsiye etmem nasil sik degil hic anlamadim
    baskanlik koltugunumu begenmediniz yada yazdigima icinde olmayan anlamlar yükleme kervaninami katildiniz
    kardeşim uza istersen.. küstahlık yapma.. ciddiye almadığın mesaja neden cvp veriyorsun.. ciddiye alınmak istiyorsan ağır ol!! sen o kervanınla yol al ufaktan..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim uza istersen.. küstahlık yapma.. ciddiye almadığın mesaja neden cvp veriyorsun.. ciddiye alınmak istiyorsan ağır ol!! sen o kervanınla yol al ufaktan..
      ok suc bende
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başkan eğer Muhammedi aradıysa, oyuncular arasında tercih yapıyor anlamına gelebilir

ve bir çatlağa da yol açabilir

bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum

Muhammet yenilgiyi hazmedemeyen bir yapı sergiledi çok koştu ve çabaladı

ben başkanın şu mesajı verdiğini düşünüyorum bunu da daha önce söyledi zaten. ruh istiyorum dedi. oyunculara şunu söylemeyi amaçladı.

"Ruhuyla savaşan, kendi için değil takım için var olan elinden geleni yapanlarla yola devam edeceğim"

bu bir çatlak yaratır mı. zamanlaması doğru mudur bunları tartışabiliriz ama; ben bir yerden başlanması gerektiği düşüncesindeyim

bir şekilde bir şeyler düzelmeli.

gidişattan memnunsak devam etsin ama menun değilsek ki memnun bir Trabzonsporlu düşünemiyorum

sanırım mesaj bütün takıma verilmiştir

daha önce de yazmıştım

orada guruplaşma vs peşinde olmayıp takım için olmalılar

onlara bu paralar futbol oynasınlar diye veriliyor

ona buna sataşıp; orayı burayı karıştırarak para kazanmayı garantilesinler diye değil.

her zaman hoca ve yönetimden yana olunmalı futbolcudan yana değil

futbolcuya dayalı hiç bir düzen başarı getirmemiştir.

bu futbolcuların yeteneği ve kalitesi ile ilgili değildir bu bir sistem ile ilgilidir...
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• İlk olarak Haluk DAĞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayıp olan sahadaki futbol ve sonuçlar? küme düşme muhabbeti niye ayıp oluyor niye zorunuza gidiyor gerçekci olmak? Senelerdir orta sınıf anadolu takımı gibiyiz, şu kibiri bi kenara bırakıp adam gibi düşünmenin vakti geldi.

ayrıca benim içim acıdığı falan yok. Kaç yıl oldu aynı dert onlar dert ettiği yok resmen bizimle dalga geçiyolar gibi. Ciddi bir şok lazım 5 senedir kan kaybediyoruz ölelim de yeniden canlanalım yoksa kan kaybetmeye devam edicez. 12. olmuşuz baksanıza hala değişen hiçbişey yok futbolcular ve antrenörler sanki çok normal maçlar geçiyormuş gibi açıklamalar yapmaya devam ediyor. Benim bu rezillere dayanacak gücüm kalmadı. Kurtululalım hepsinden tez zamanda.
          Biraz düşünürsen küme düşmemizin futbolculara ne gibi bir cezası olabilir? Bir kısmı serbest kalır bir kısmı başka takıma gider çok da tın der hemen hemen hepsi. Olan kulübe ve taraftara olur. Böyle çocukça bir tepki olabilir mi?

Yorum

• Marin sanki önceki maçlara göre iyiydi.
            Bu böyle gitmez renkdaşlar ayağa kalkacağımız gün yakındır. Gelecek haftaki maçı kesin kazanacağız. Tek sonuçlu maç. TS alacak, endişeniz olmasın. Bunu umitvar olmak için söylemiyorum, bunu biliyorum...
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Oynasa da oynamasa da parasını alan hatta alacağı para gecikince faizini alacağını bilen yetmedi serbest kalacağını bilen bu karda kışta niye oynasın. Niye sahada kalsın.

Yorum

• Çabucak unutmalıyız bu iki Akhisar maçını.
                Toparlanamazsak dibe doğru sürükleniriz alimallah.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün bu haldeysek ilk önce Sadri şener sonra şenol efendi sayesindedir.Güzelim takımımızı 2 si beraber PEŞKEŞ çekti gs ye.Engini ahlaksız diye gönderdi şenol jajayı alkolik diye bjk de çıt yok çünki ü paçası YEMEZ Aman bırakalım şu uğursuzu şikeci bjk sinde mutluluk pıtırcığı Allah mutluluklarını daim etsin bjk sinden ayırmasın Aminnn.
                  Bu sezondan tekbeklentim söyledikleri ile yaptıkları asla tutmayan bu zatın sampiyonluk gormemesi.Daha önce hic sampiyonluk gormedim dedi ya zati muhterem İnşallah bu sene yine şampiyonluk göremez.

Üstelik cok zor ama en buyuk darbeyi biz vururuz kendisine.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız şöylede bir durum var....

Bu maça kadar çok iyi dediğiniz Muhammet Demir'inde

Çok kötü dediğiniz Cardozo'nunda 7 golü vardı...

Geçen yıl ise Cardozo 17

Muhammet ise sadece 10 gol attı.....
                    bosver abi anlatamazsın.Bir oyuncuya kafayı taktılarmı o iş bitti.Agzıyla kus tutsa olmaz.

Hele birde özevlat degilse asla bir daha göze giremez.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beşiktaş'ın oynadığı futbola bi bakın
                      Adamlar ders veriyor ders
                      ne oynuyormus besiktas?17. saniyede antep karsı karsıya atamadı.Sonra kaleci ilk golu koltuk altından yedi.İkinci gol evlere senlik.

Sonra besiktas mikemmel oynuyor.

Yorum

• Afferimmmmm sizeeeeeeee. Ben o tır şoförüyüm İbrahim Hacıosmanoğlu'da kaza yapanlar.Anlayan anladı.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• cardozodan futbolcu falan olmaz ama bizim inşaata iyi kolon olur.

Yorum

• takımın yarısı sakat...

kalan yarısında da iş yok..

ilk 10 da bitirebilirsek iyidir...

Ne kadaer kabiliyetsiz yeteneksiz topçu varsa hepsi bizde...

geçen yönetim borcu nereye yaptığı belliii...

Giden ağam gelen paşam...

Ulan bu kadar transfer yapıyorsun da 2 tane de katkı yapacak adam al be

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cardozodan futbolcu falan olmaz ama bizim inşaata iyi kolon olur.

hahhaa..

bende aynı fikirdeyim de burada böyle konuşma kızarlar...hıııı yaparlar...

o bir dünya yıldızı ama dönene kadar 2 ton kömür yakıyor.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hanı ben herşeyi geçtim gsnin 1 milyar TL borcu var daaaaaa. Ulan adamın 4 senede 3 şampiyonluğu var.Biz bu kadar para harcadık elle tutulur kimse yok başarıyı geçtim elle tutulur bir oyuncunun yok bu kadar kötü yönetilir dünyada en kötü yönetilen kulübüz.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X