Bu sene tek istediğim 6 maç kazanıp puanı 40 a çıkarmak hepsi bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu takımın 6 mac kazanabilecegini dusunmuyorum.Hele bu teknik direktör ile cok zor.Tek sansımız alttaki 3 takımın berbat performansı.İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene tek istediğim 6 maç kazanıp puanı 40 a çıkarmak hepsi bu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
hamiyi destekleyenlerdenim. Fakat bu insan bu kadar dar görüşlü olamaz. Bize gelen hocaların hepsi mi aynı olur anlamadım.
Şota’da aynı şeyi yapıyordu. Hami bütün maç boyunca Yusuf’u solda Sefa’yı sağda oynattı. 90 dk bir tanemi kanat ortası gelmez. Hele Yusuf aldı götürdü batırdı. Adamları kendi yerinde oynatsana , hiç mi kafan çalışmıyor. O kadar para alıyorsun ters ayaklı adamı kanatta oynatmak moda mı oldu.
Bütün maç botunca sinirden ölecektim. Bu kadar mı zor adamları maç içerisinde kendi yerlerine çekmek.
Muhammed e orta gelse kanatlardan adam zorlayacak. Ama kafası basmıyor resmen.Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi
Yorum
-
40 puan mı?İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene tek istediğim 6 maç kazanıp puanı 40 a çıkarmak hepsi bu.
ben 35'e tavım
Yorum
-
lami cimi yok yusuf,özer,erkan kadro dısı bırakılmalı.Radikal kararlar almalıyız.
Genc oyuncuları oynatmalıyız.Abdülkadir,yusuf yazıcı,muhammet besir,ramazan ovunc,cafer tosun.Hangilerini oynatabiliyorsak.
akakpo,aykut,aytac,marin,muhammet surekli 11 oynamalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ya Hu şenol hoca sapara ve vittek ile şampiyonlar liginde gruptan çıkarıyordu nerdeyse. O dönemlerde herkes eleştrirmişti şenol hocayı yok defansif oynatıyor yok korkar yok bilmem ne... İnsan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor de mi gerçi hala şenol hocadan nefret eden bi grup var burda. Doğru ya burda çoğunluk kötü deniyorsa aksini diyeni linç ederler, malum olayda Onur da hatalıydı desen seni afaroz ederler, forum Genel düşünce paylaşım yeri olmaktan çıkmış belirli grubun hegomanyasına girmiş, o nedenle sık sık yazmaktan kaçınır oldum.şenol hoca giderken çok üzülmüştüm, Ersun Yanal giderken bu takım dip yapacak dedim büyük hata dedim yine de izlemeye gittim her hafta içimdeki ts aşkına Nalet olsun. Sadi hoca sezon sonuna kadar kalmalı diyordum onu da değiştilrr, artık izlenecek bişi kalmadı benim için bu yıl... İnşallah seneye...
Yorum
-
Akakpo'yu aldın, oynatmıyorsun bu ne yaman çelişkidir.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelami cimi yok yusuf,özer,erkan kadro dısı bırakılmalı.Radikal kararlar almalıyız.
Genc oyuncuları oynatmalıyız.Abdülkadir,yusuf yazıcı,muhammet besir,ramazan ovunc,cafer tosun.Hangilerini oynatabiliyorsak.
akakpo,aykut,aytac,
marin,muhammet surekli 11 oynamalı.
akakpo,aykut,aytac,marin,muhammet surekli 11 oynamalı
Sefa, Salih, Musa Nizam, Fatih Atik, Doulas Texteira, Özer, Erkan gibi adamları sezon sonu göndersinler.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
olağan üstü hal ilan edilmeli,
sayın yönetim,
bu işin şakası yok.
bu takımın acilen kampa alınması lazım,
hami hoca belki bu takıma bugün izin verebilir.
böyle şey olmaz,
kayseri maçı haftaya bugün (pazartesi)
gün içerisinde bu takım antalya da kampa aşınmalı,
bizim futbolcuların beyni durmuş arkadaşlar,oynamıyorlar çok net görünüyor.
tüm yönetimde antalya da olmalı,
özel psikologlar vsvs doktorlar çağrılmalı,
gün boyu toplantılar tedaviler,antremanlar
yapılmalı,
çok samimi söylüyorum,
bu işin şakası yok,
ciddi ciddi herkesin kafa yorması şart,
sıradaşlaştığımızı söylüyordum,
şimdi alt lig takımları gibi mücadele ediyor takım.
puan cetveline bakınca çok acı ama utanıyorum arkadaşlar.
kişiliğinden yoksun futbolcularımızda birazcık utanma duygusu olsaydı,
bu duruma düşmezdik.
yazıklar olsun,yazıklar olsun,yazıklar olsun,
Yorum
-
hami hoca ağlıyor,
bu takım sezon öncesi çalıştırılmamış....
bu takımda çok sakatlık var...
bu takımda hasta oyuncular var....
ağla ağla ağla
böyle ağlıyacaksan gelmeseydin takımın başına,
bjk nin fb nin gs nin futbolcuları niçin hastalanmıyorda,
bizimkiler hastalanıyor kardeşim,
yeri gelince bizler profosyonel futbolcularız diyorsunuz,
şu kadar para isteriz diyorsunuz,
ödemeler geçikince ayaklanıyorsunuz,
kendinize iyi bakacaksınız kardeşim hastalanmayacaksınız,
**
arkadaşlar kulübü aradım takımın ivedi pazar gününe kadar antalyada kampa alınması konusunda
önerimi sundum,dikkate alırlarmı bilmem...
tepe taklak son suratle aşağı doğru inişe geçtik..durum çok vahimmmm
acill önlem alınması şart.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum