Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herşey rezildi...herşey...muhammet demir haric

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Kesinlikle Muhammet çok çok faydalı olacak bu takıma. Ah oo İbrahimoviç gibi vurduğu pozisyon girseydi
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Ben adrianı zokorayı colmanı halili ulan henriqueyi bile özledim be bu adamlarla en az 4.lüğe oynuyorduk be şimdi halimize bir bakın!
      Herşey vahidin ben bu takımla bir yere varamam demesiyle yapılan bomboş transferlerle başlamıştı!!!!
      İnsan ol evlat!

Yorum

• hoca birde çıkmış maç sonu canlı yayında "bizim en iyi kadromuz buydu" diyor. o zaman sormazlar mı adama madem en iyi kadron buydu kupa maçında en iyi kadronu niye sahaya sürmedin, kupayı mı önemsemedin de kupa maçında ilk 11 oynayanlardan sadece 4 kişi bugün 11 deydi (sakatlıktan mecburi oynatamadıkları haricindekiler içindir eleştirim). ben bir salih'e katlanamazken adam yanına musayı, sefayı, atiki koymuş. son bir ayda tek formu yükselen oyuncu olan aytaç'ı yanında oturtmasına ve oyuna sokmamasına, hayalet gibi sahada gezinen sefaya sabredip erkanı ısınmaya bile göndermemesine, oyuncu değişiklikleri için maçın bitmesini beklemesine, kupada birinciliği garantilediğimiz antep maçında güvenip oynatmadığı genç oyuncalara bu maçta skor olarak rahat değilken şans vermesine değinmiyorum bile. bugün sahadaki takım en iyi takımımız değildi ama saha kenarında oyunu bizim gibi izlemekle yetinen maç sonunda da oyuncular iyi çalışmamış diyerek suçu eski hocalara atan hami hoca en kötü hocalarımızdan biriydi bana göre.

Yorum

• İlk olarak İleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben adrianı zokorayı colmanı halili ulan henriqueyi bile özledim be bu adamlarla en az 4.lüğe oynuyorduk be şimdi halimize bir bakın!
          Herşey vahidin ben bu takımla bir yere varamam demesiyle yapılan bomboş transferlerle başlamıştı!!!!
          2011-2012'de Olcan'ın Beşiktaş'a attığı son dakika frikiğiyle gelen üçüncülüğü bile özledim
          "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• Takım Trabzona geldi mi arkadaşlar herhangi tepki protesto felan olmuş mu ?
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Futbol'un ruhuna 2011'de fatiha okuttular. O günden sonra benim için herşey masal,tiyatro. Kim gelirse gelsin bu böyle devam edecek malesef.

Yorum

• 1-2 maç alıp takım bi rahatlasa da yeniden hoca derdine düşmesek,
                ne yapıp ne edip sezon sonuna kadar Hami Hoca? ile devam edilmeli,
                inşallah panik hata yaptırmaz başkana da aklındaki sistemi uygular,
                benim tek korkum o,
                geleceğe dair umutluyum fakat şu yarım sezon hocanın ve topçuların durumu idare edebilmesi.

Not: Daglıs çok kötü çook ve canımı sıkan kendini bişi zannediyor klas futbolcuyum havalarında.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Günaydın.

Bu takım beni kalpten götürecek.

Dünkü maçta Muhammet DEMİR ve Marco MARİN hariç yine diğerleri vasatın altında kaldılar.

Douglas ilk kez beğendim (penaltıya kadar). Ancak onu da Bosingwa'nın anlamsız çalımı yaktı.

Şu Bosi denen adam ne zaman şu çalım sevdasından vazgeçecek?

Muhammet DEMİR takıma tempo kazandırdı. Onu besleyebilirsek gol sorununu çözebiliriz.

Akhisar da ilerleyen yıllarda küme düşmeye hatta 3. ligi görmeye aday oldu dünkü Trabzon kümeye tezahüratıyla

Trabzon kümeye diye bağıranların akıbetini bir hatırlatmakta fayda var:

Samsun
                  Ordu
                  Sivas
                  Mersin İY
                  Sakarya
                  Kocaeli

Fatih ATİK ile maça başlayan Hami de bu işi kaldıramayacağını gösterdi.

Kayseri maçı son derece önemli

Yenildiğine bakmayın, son 5 maçtır çok iyi oynuyorlar.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Douglas sezon sonu gönderilmeli (papy alamadık, bu adama mecbur bıraktılar bizi)

Fatih Atik, Salih, Musa gibileri de gönderilmeli sezon sonunda
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• ilk yarının bitimi ile hemen Yılmaz Vurala takımı emenet etmek gerek dedik (tabi altı aylıgına hoca düşünülüyorsa diye ekledik)
                      bizim oyunucular bu kadar kötü degil onları ayaga kaldıracak hoca lazım oda Yılmaz hocadır dedik. Sayın başkanımız kimin yanıltmasıyla böyle bir hata yaptı anlayamadım
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Hami nin maç sonundaki elimizdeki en iyi kadro bu demeci, hoca olmadığının bir başka göstergesi

Akhisar ın kadrosu senden çokmu iyi Hami.

Bu açıklamanın futbolcular üzerindeki psikolojik etkisi ne olabilir.

Elimizdeki futbolcu kalitesinden çok bir sistemimiz olmadığından bahsetmek gerek.

Hami bir sistem adamımı? değil.

Yorumlarda çokça rastlıyorum, yedek kulübesinde maçı izlerken sergilediği aciz görüntüler...

Evet önemli nüanslar, Hami ile bu iş olmayacak.

Başkan Usta bugünden geçi yok hoca işini çözmeli...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işte biz buyuz işte bizim tarafatar profilimiz bu.hocamız halilodziç ersun filan yani yabancı bir hoca olsaydı arkadaşlar sabredip desteklemeliyiz hocamızın arkasında olmalıyız derlerdi.

ama işte sözkonusu toprağımız trabzonlu hami olunca yorumlar böyle oluyor.

zaten hep bunları yaptığımız için herkes bu şehirden kaçtı gitti en büyük değerlerimiz bakın şenol güneş nasıl öttürüyor çökdeniz fatif tekke en büyük en mükemmle değerlerimizi yok eden bir canavarız biz.

millet trabzonlu futbolcu hoca alma derdinde biz ise onları nasıl değersizleştiririz aşağılarız yok ederiz onun derdinde işte sonuç bize bu müstahak .
                          Boş laf.Adamda birsey yokki sabredelim.Ne kariyer var,ne eğitim var,ne başarı var,ne oyun okuma var,ne oyunculardan verim alma var.

Sırf kafa kagıdında Trabzon yazıyor diye bir adam teknik direktör olur mu?Burada oluyor.

Alt yapı oyuncuları haric bir tane dahi kafa kagıdında Trabzon yazıyor diye oynayan yeteneksiz adam kalmamalı takımda.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Maç öncesi yorumcu Ümit KAYIHAN, Trabzonspor'un kadrosu bu ligde birçok takımdan iyi

Sorun sistem olmaması, sürekli farklı bir oyun oynanıyor, en büyük sorun da savunmada dedi.

Hami bahanelere sığınıyor hala

Yahu bizi bu kadar üzmeye ne hakkınız var

Bursa'da 7 dakikada 2-0 öne geç, maçı ver.
                            Sahanda Akhisar'a saçma bir golle kupadan elen.
                            Aynı takıma deplasmanda kümeye bağırt
                            İlk 4 maçta 10 puan alan takım, düşme hattına yaklaşsın

Allah'ım sen bu taraftarın aklına mukayyet ol ve geniş sabır ihsan eyle
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sezon ligde kalalım bana yeter açıkçası

Yeter çektiğimiz çile

Sezon sonu için de Lucescu mu gelecek, başkası mı gelecek, Sayın USTA bugünden tezi yok kolları sıvayıp hazırlıkları yapmalı
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• sistemi değiştirmek lazım iğrenti geldi 4-2-3-1 den artık doldurdular bu takıma çöpçüleri 3-5-2 oynayalım arkadaş bırakın öyle yenilelim ama 3-5-2 mantığını orturtursak bu takıma kimse duramaz önümüzde ..

onur
                                mustafa bosingwa aykut

cavanda okay aytaç ekici yusuf

muhammet cardozo

bence hiç de fena durmuyor bu kadro yapısı işte yapar yeterki biraz takım kendine güvensin ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X